Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
51.347
Cevap
244
Favori
4.013.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O normal referans olmayan kampanya. Eğer 2 TT hattı referans gösterirseniz 9.90 TL, bir hat referans gösterirseniz 14.90 TL. Önceden 1 TL ve 5 TL'ye satıyorlardı şimdi biraz zam eklemişler. En çok satılan pakette tabii bu mobil referanslı kampanyalar. Birde bunlar yeni abone olanlar için mevcutta taahhütlü olup yüzbinlerce 1 TL'ye, 5 TL'ye seyreden aboneler var. Geleceği olmayan hormonlu bir büyümeye çalıştılar, büyüdüler ama 2 yıl sonra bu abonelerin hiçbiri taahhüdünü yenilemeyecek.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam bize böyle değerli bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Farkettimde benden hakikaten pazarlamacı olmazmış resmen müşteri kaçırıyorum. Zirvem ise bizden metro ethernet alıp Superonline'a taşınan adamdı. Az azar işitmedim.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    firmaya müşteri kazandıralım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    netflix devam o zaman
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Yok müşteri kazandırma işi bana göre değil 2 kişi getirip 10 kişi çıkarırım.
  • Benim Tivibu'ya taahhütüm var mecbur devam. Onun dışında IPTV'ye devam. Zaten geçecek başka platformda yok Digiturk'e niyetlenmiştim kadın Sporun Yıldızı 109 TL, film ve belgeselde isterseniz toplamda 159 TL dedi. Şirket hisseleri de dahil herhalde dedim ama kadın utanmadan fakirseniz niye arıyorsunuz dedi. Müşteri anlayışınız mükemmelmiş artık bedava verseniz almam dedim.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2010 dan beri aboneyim digi ye inanın tmsf döneminden daha kötü platform bein zam duşında hiç bişi yapmadı sporuda kapadım belgesel açık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bizde 25 daire var gelmefi eskisehirde. Kapaklari koydular ama binaya cekmediler. Tt vdsl devam hem daha ucuzdu ama vodafone alirdim ben superonline altyapisindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan 95mb aldığım evde altyapı yok diyor tum sorgulama siteleri bizim binada sadece 2 dairede 79mb altyapı var diyor tum siteler saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam discovery eskisi gibi bir anlamı kalmadı bir çok programı izliyordum onları da bitirdiler DMAX var hocam o iyi nasıl yapılmış , tamirat tadilat bunları da internetten izleyebiliyorum hocam bir anlamı kalmadı tivibu maçları versin yeter hocam.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam Tivibu almaya niyetledim sonra almaktan vazgeçtim. netflix dizi film hepsi var. benim arkadaşım çanaktan internet çekiyor 1 hafta bedava kullanıyor. tivibu spor sifresiz vermişlerdi. digiturk tarafından beni çok aradılar kabul etmedim. d smart var ona bakın derim
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tivibu spor sifresiz yayın yapıyor. youtube canlı izliyorum bedava basketbol var sadece

    https://www.youtube.com/watch?v=IoB-7PAsF3Q
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bu mh’ler bu cesareti nereden buluyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Neler demiyorlar ki
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk Telekom'da metro ethernet aşırı pahalı ve hızları düşük ondandır sanırsam sizlik bir şey yok yani
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'un geçen sene hazırladığı 5 senelik planın bir parçası da Tivibu'yu 5 sene içerisinde TV pazarının en büyük oyuncusu yapmak var. Şuan ikinci büyük oyuncular, bu hızla giderlerse 5 sene sürmez ama yüküyle Tivibu zarar etmeye devam eder. Zorlayabilirler ama her şeyin bir sınırı var yavaş yavaş fiyat yükseltmeliler bence. Yükseltmeseler bile şu 1 liralık 10 liralık tarifelerin sonu gelmeli.



    Ayrıca ben de Discovery grubundan eski tadı alamıyorum. Net Geo grubu daha hoşuma gidiyor. Discovery grubu yerine ViaSat grubu gelecekse söylentide olduğu gibi güzel olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Çalışanlarda aynısını söylüyordu ama artık çalışan değil tarafsız olmayabilir geçen aylarda çok fazla işçi çıkarmışlar. Zaten bu Araplar zeki adamları kapmakta ne kadar uzman olduklarını ve kredi çekip ödememekte master yapmış olmalı. Karamehmet döneminden kalan İçerik Uzmanları ve Strateji ve İş Geliştirme müdürlerini kendi ülkelerine transfer etmişler. Bir de bu spor içeriklerinden zarar edip kredi çekmişler, ödemede gecikmiş yapılandıracak diyorlar. Zaten nasıl zor durumdalarsa alt lisanslamayla kanallarını başka platformlara kiralamaya başladılar.

    O platformun hayatta kalması için sürümden kazanma mantığına geçmeleri gerekiyor. Başka türlü yürütmek çok zor. 60-70 TL'ye full paket satıp abone sayısı kasacaklar. 2 milyondan 150 TL yerine 10 milyondan 60 TL alacaklar.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Çok basit genelde taşeronun taşeron firması oluyor bu çağrı merkezi çalışanları. Şirketle hiçbir bağları yok, bağ olmayınca da yaptırım zor hatta imkansız oluyor. Yani ben X şirketinden çağrı merkezi ihalesi aldım bende tekrar bir ihale yapıp elimdeki işin yarısını size verdim. Benim çağrı merkezimde çalışanlar biraz daha denetlenebilir, çok rahat davranamaz. Sizin çağrı merkezinizde çalışanların ise X firmasıyla hiç alakası yok. Alaka olmayınca denetimde yok. O yüzden böyle rahat davranabiliyorlar. Böylesi şirketlerinde işine geliyor.

    Örneğin ben TT'nin kadrolu çalışanıyım siz Superonline'a başvurdunuz. Superonline bağlantı işini şirkete, şirket bana verdi ve ben evinize bağlantıya gelip Turkcell kotalı satıyor bizde aynısı AKK'li dedim. Beni şikayet ederseniz ben ceza alırım ama benim dediğimi çağrı merkezi çalışanı derse ceza almaz. Çünkü şirkette o çalışanın kaydı yok. Böylece iki tarafta hiç sorun yaşamaz.




  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Şu anda ikinci büyük oyuncular ama hormonlu büyüdüler. Şu anda dahil içerikler azaldığı için iptal edenler var 2 yıl sonra taahhütü biten adamları Tivibu'da tutmak çok zor. Bu şekildeki kampanyalarla gelen adamlar gittiğinde üçüncü hatta dördüncü sıraya düşebilirler. Belgesel açısından D Smart liderliğe oynuyor, sinema içeriği Tivibu'dan daha iyi. Ulusal kanallar var, geri alma, ileri alma, durduma gibi özellikler içeren D Smart Go uygulaması var üstelik fiyatı 20-25 TL. Turkcell TV Plus'ı mobil kampanyalarla pazarlıyor. Digiturk zaten sporda lider adamların 2 milyon abonesi fix zaten, abone kaybını engellerlerse liderliği kaybetmezler.

    Şu anda son Discovery grubununda gitmesiyle içeriği en düşük platform Tivibu oldu.
  • 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.