Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.113
Cevap
124
Favori
727.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    ADSL hattınız için nakil başvurusu mu yapmıştınız?

    Adsl degil hipernet kullaniyordum.Ama port olmadigi icin bana hizmet saglayamiyorlardi.Dun geceye kadar gorustum altyapi yoktu.Sabah mesaj attilar bu sekilde,gorustuk hizmet vereceklerini soyledile.İlginc ama hala inanmiyorum.

    İsin kotusu netspeed icin basvurdum adamlar cok ugrasti benim icin ama adsl veriyorlardi.Yarin onlarda baglayacak ayip olur diye iptal de ettiremiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 27 Aralık 2018; 12:32:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semsam S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman. Yalnız aynı dairede iki abonelik sıkıntı çıkartabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dün geçiş yaptım 35 mbit lik pakete.

    Wifi ile yaptığım hız tesi:

    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU


    Hat değerlerim:

    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU


    Çok iyi kopma ve hız düşümü yok. Sınırsız paket çok rahat.




  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, keyifli kullanımlar dilerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, internet başvurusu yapacağım ama bulunduğum apartmanda sadece telefon kutusu var eski olanlardan yakınlarda hiçbir yerde fiber dolabı yok. Tttnet kapsama haritasından binayı kontrol ettiğimde hipernet alabilirsiniz diyor bu nasıl olacak? Telefon kutusundan hipernet verilebiliyor mu? 500 metre kadar uzakta bir TİP 23 TTNET DOLABI VAR sadece etrafta başka hiç görmedim. Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim, hipernet diye paket alıp sonra adsl bağlamasınlar? ttnetin ne yapacağı hiç belli olmuyor çünkü
  • Arthur93 kullanıcısına yanıt
    sana çılgın bir bilgi vereyim internete telefon hattından giriliyor.şaka bir yana muhtemelen 24 mbit alabilirsiniz.ancak hat değerlerinin ölçülmesi gerekli.
  • upload da dalgalanma var ve hızlar çok yavaş, whatsupdan düzgün görüntülü konuşma yapılamıyor, upload hızları neden düşük bizim ülkede anlamış değilim, 24mbit paket var upload hızı 3mbit i görmüyor
  • Merhaba; 1 yıl önce taşındığım apartmana türk telekom fiber hat çekimini bu hafta yapacak ancak apartman içerisinde dairelere hali hazirda döşeli olan cat kablolarının değişmesi gerekeceğini iletti turk Telekom çalışanı turk Telekom bu aşamada fiber (sari diye tabir ediyor ) kabloyu vereceğini ancak daire içini bir elektrik tesisatcisi ile bizim yaptirmamiz gerektigini iletiyor. Bu aşamada apartmana kutu koyduklarinda biz internet hizmetini hali hazırda bulunan cat kablosu ile kullanamıyor muyuz bu konuda detaylı bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GévréK kullanıcısına yanıt
    FTTH sistem kuracaklar da ondan. OBK fiber verecekler size döşetmeniz için. Eğer mümkünse Elitt hizmet talep edip de çektirin, elektrikçiler soyuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    FTTH sistem kuracaklar da ondan. OBK fiber verecekler size döşetmeniz için. Eğer mümkünse Elitt hizmet talep edip de çektirin, elektrikçiler soyuyor.
    Kabloyu teslim aldım artık ama elektrikçinin işinin zor olmadığını düşünüyorum ancak siz soyuyor dedikten sonra bir korktum açıkçası :(
  • GévréK kullanıcısına yanıt
    Zor bir iş değil, normal kablo çekilecek, tek farkı OBK biraz daha hassas bir kablo olduğu için dikkat etmek gerekli. Soyuyor derken nedendir bilmiyorum çok yüksek fiyat çekiyorlar 2000-3000 lira gibi. Anlamıyorum, içinde kablo masrafı da yok, altı üstü kablo çekecekler olsa olsa plastik kanalet maliyeti var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından beri akşamları ping çok yükseliyor oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Eskiden böyle degildi. Akk muhabbeti yüzünden oldu sanirim. Diğer isslerde durum nasıl acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

    Türk telekom tarafından apartmana çektirilmesi için verilen kablo bu daire içleri olmasa inanın ben bile çekerim çok basit aslında kabloyu aldık umarım alt yapı getirmeleri daha uzun sürmez :)
  • GévréK kullanıcısına yanıt
    obk hassas kablo çekerken dikkat et kırma ezme
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    AKN muhabettinden dolayı değil, Türk Telekom İnternational ve Turkcell'in Avrupa hatlarında şu sıralar kapasite arttırma çalışmaları var, geçen haftalarda Türk Telekom'un kullandığı Tier1 trafik taşıyıcılardan NTT'nin arabağlantı çalışmaları vardı. Yurtiçinde de Manisa'daki sel yüzünden Manisa'dakilerin pingi yaklaşık bir ay yüksek olacak.

    Afyon ve Konya'daki abonelerin ise Manisa aktarması anında anlık ping fırlaması olmuş olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKN kalktıktan sonra hızımı düşürdüler bugün şikayet başvurusu oluşturdum bakalım ne diyecekler.

    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 21 Ocak 2019; 17:4:29 >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Benzer bir olay bende'de var. Arada sırada DSL ışığım sabit olduğu halde anlık 5-10 saniye internetim kesiliyor. Modem arayüzünde'de DSL hattınız stabil değil uyarısı yanıyor. İş oyuna geldiğinde 70-80 olan ping anlık 200-250'ye fırlayıp sonra geri geliyor. Birde ilginç bir şekilde hat değerlerim'de iyileşme var. Önceden Max alınabilir hız 85 iken, şimdi 105 gözüküyor.

    FTTC-VDSL 50Mbps kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 22 Ocak 2019; 21:10:11 >
  • Merhaba, 2018 Eylül ayında 12 aylık taahhüt ile Türk telekom 300 gb akn 100 mbit hız 112 tl paket kullanıyordum fakat adres değiştirdiğim için nakil ettirmem gerekti ve yeni adreste fiber olmadığı için internette sürekli sıkıntı yaşıyorum. Aboneliğimi sonlandırmayı düşünüyorum fakat sonlandırmadan önce eğer adresinde Türk Telekom fiber altyapısı olan varsa yeni yüksek fiyatlı paketler yerine en azından Eylül ayına kadar 112 tl 100 mbit internet kullanabilir, Ankara'dayım.
  • Az önce Fiber altyapı ile alakalı talebim üzerine Genel Müdürlükten arandım. Mevcutta Hipernet VDSL kullanan abonelerin fiber dönüşüm süreci 2. Plana bırakılıyormuş çünkü fibernet paketleri ile aynı hızları VDSL ilede verilebildiği için Fiber olarak ön görülüyormuş. Ve buna itiraz ettim sonuçta Vdsl kullanıyor olabilirim ama 35 Mbps paketinden 22 Mbps hizmet alıyorum bunu göz önünde bulundurmalarını istedim tekrar talebimde güncelleme yapıldı ama bu düşünce saçma değilmi
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt
    Hocam hat değerlerinize bir bakın, sinyal gücü düşük ve zayıflama fazla ise kablolama'da sorun olabilir. Ben 50Mbps VDSL kullanıyorum Speedtest'de 48Mbps alıyorum, sizin kayıp biraz fazla.
  • 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.