Şimdi Ara

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berkay956 , rht Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
341
Cevap
39
Favori
28.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilk alımdaki gibi bakiye yükleme süresi vermiyor mu
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Mesajda yazmışın zaten Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB 

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Ne bakiye yükleme süresi mesela?

yukleme suresi derken anlamadim hocam ama paketin 28 gun suresi var, bitmeye yakin sms geliyor zaten su tarihte paketiniz bitecek ve yukleme yapin diye. o tarihi gecirir yukleme yapmazsaniz paketi iptal ediyor sistem bir daha alamiyorsunuz.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    paketi ilk alırken 2 adet sms atıyoruz ya, 27 gün bakiye yükleme süresi veriyor. paket ikinci ve üçüncü ayındaki yenilenmelerde de bakiye yükleme süresi verir diye tahmin etmiştim. bakiye bulamayınca direk iptal olduğunu tecrübe ettiyseniz doğrudur kötü olmuş
    En az 250₺ yükletiyor hocam. Daha az yükleme yapabileceğim bir yer var mı acaba🤔
    tecrube etmedim ancak paket sayfasindaki ibare bu sekilde:

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    bayiden direkt yukleme yapabilirsiniz

Bayiden direk yukletincede 3 ay alabiliyor muyuz hocam yoksa 1 kere mi alabiliyoruz

Bakiye olmayınca bi 27 yada 28 gün bekliyor iptal olmuyor

• genclik17 kullanıcısına yanıt

bayiden hiç yükletmedim ancak sistem 3 ay kullanım hakkı sunduğu sürece nereden yüklendiğinin pek bi öneminin olacağını düşünmüyorum hocam.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşünmüştüm
  • bugün yaptım annemin hatta sonrada faturalıya geçiririz güzel oldu bu. Bayi cok uğraştı 10gb 240a geçmem için sonra hazır kart yok kotam doldu geçiremem dedi vs. Diğer şubede yapmadı faturasız kısıt yok vs. deyince zar zor geçirdi.

Hocam genel işleyiş şöyleydi önceden değismediyse bu tür özel paketlerde mesaj atip tanimlarsan eğer 3 ay geçerliyse 3 ay kullaniyordun ancak postan bayiden aldiginda örneğin önümüzdeki ay paket kapatildi yukleyemiyorsun ancak sms ile katilanlar tanımlı olduğundan devam ediyordu önceden böyleydi sistem şimdi değişti mi bilmiyorum birazda o yüzden kaldım.

Evimde Turkcell harici zor çektiğinden senelerdir turkcell kullanirim yedek hattimda var ana hattim netgsm de şimdi netgsm i düşük pakete gecirip bu yan hattımı bu pakete geçireceğim zaten dışarıda lazim internet uygun fiyata işi çözeceğiz 3 ay sonra bakarız duruma göre:)

Ben 3-4 gün bekledim sonra TL paylaş ile TL yükleyip yeniden kullanıyorum paketi
  • Benim 1 ay geçti hatta 40 gün oldu ama faturalı teklifi gelmedi. Teklif nereye gelecek? Uygulamadan tarifeler kısmına bakıyorum size uygun tarife teklifimiz yoktur yazıyor.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayim, devamlı bakıyorum, teklif falan bulamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 24 Kasım 2024; 11:55:46 >
  • kullanıcıadam K kullanıcısına yanıt

paket sayfasında prosodürde bakiye yetersizse iptal olup yenilenmeyeceği yazıyor hocam. eğer pratikte iptal olmuyorsa ne mutlu.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

bende de aynı durum söz konusu. acaba bayiye yolu düşen olursa online'da çıkmayan faturalıya geçişteki ideal tarife teklifleri bayi sisteminde gözükür mü merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.