< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
https://forum.donanimhaber.com/egm-tarifesine-ref-ariyorum--157224648-4#157430782 burada bimcell den yeni simkart verilerek geçildiği yazmış sizde de olabilir aslında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cevap için teşekkürler. vestelcell den bimcell e geçmek veya vodafone, turkcell e geçmek arasında bir fark var mı? telekom genel müdürlüğü bana tarife geçiş yapamıyorum. Vestelcelinizi Vodafone veya Turkcell e taşıyın ordan gelin bize taşıyalım öyle yapalım dedi. 2. soru taşıma işleminden sonra kaç gün beklemem gerekiyor tekrar taşımak için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fark var tabi muhtemelen işlemi yapan kişinin konu hakkında bilgisi yok ya da vestelcell için olmuyor Vestelcell dekiler Türktelekoma geçiş yapılmadımı? genel müdürlük yapamıyorsa başka yerden tarife değiştirerek geçmeyi deneyin olmuyorsa hattı taşıyıp açılınca tekrar genel müdürlüğe gidin Tekrar taşımak için süre yok. Genel müdürlüğe de diğer operatöre yeni geçtim diye bahsetmeyin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 13 Ekim 2024; 10:46:49 > |
|