Şimdi Ara

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
56
Favori
145.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmakmn

1 aydan az kaldı arayan yok henüz.
    Ara sıra 4441500 ü arayıp size özel kampanyaları,yada kampanyaları,internet paketlerini dinleyin. Uygulamaya girip uygulamada paketleri falan inceleyin. Müsaitseniz hergün yapın. Belki faydası olur. Özellikle müşteri hizmetleri numarasını sık sık arayıp paket seçeneklerini dinlemenin bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Bana 45'den kapı açtılar,39 TL'ye indiler. Turk Telekomdaki hattımı Turkcell'e,Turkcelldeki hattımı Efsane 20GB tarifesine taşıma planlaması yaptığım için kabul etmedim. Turkcelldeki hattımı Turk Telekom faturasıza taşıyıp 20GB 1000 dk 45 TL bittiğinde duran teklifini beklemeyi de düşünüyorum. 20 gün sonra karar vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de bugün aradılar, yüzde 15 indirim teklif ettiler. 60 küsür fiyat üzerinden yüzde 15 teklif edildi. Kabul etmedim daha uygun teklif bekliyorum dedim. Bakalım aranacak mıyım? Son 24 günüm var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 gün kaldı. Aradım, başta 51₺ dediler. Daha sonra başka operatöre taşısam ne olur dedim, aynı fiyattan devam edersiniz dediler. Dedim yine taşıyacağım. Bu fiyata 15 GB başka operatörlerde bulamazsınız deyince yapıştırdım cevabı: Kaliteyi ucuza vermezler.
    51₺ kitleyecekken ufak bir tehditle aynı fiyattan devam teklifi aldım. Yarın yine arayacağım, hiç olmazsa 39₺'den devam edeceğim çünkü genel olarak memnunum ve daha uygunu yok gibi.

• Turkcell de 10 GB 39 TL hocam amma lafı iyi demişsiniz, hayırlı olsun aynı paketten devam ettiğiniz için

• Yok hocam devam etmedim aynı tarife ile, daha vaktim var, belki daha uygun bir teklif verirler diye son güne kadar bekleyeceğim. Telekom'dan memnunum, köy hariç sıkıntı yaşamadım. Turkcell'e geçme isteği duyuyorum ama en kalitesi olduğu halde nedense o firmaya içim ısınmıyor.

• Hocam size hediyelerini anlatmaya kalksam goller cepte var, Bip teki oyunlar, yarışmalar, salla kazan, yumurta çatlat kazan say say bitmez yani, her hafta internet garanti bir de dediğim 10 GB 39 TL olan paketi kullanırsanız yanında ücretsiz 12 ay geçerli aşım yapmama servisi geliyor ama yine de tercih sizin hocam siz seçeceksiniz İnşallah hayırlısı olur sizin için

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Taahhüt bittiği zaman aramam halinde 39 tl olarak devam edebileceğimi söyledi temsilci. Sonra kampanya numarasından aradılar öyle bir durum mümkün değil ancak öyle söyledilerse talep oluşturursunuz kayıt dinlenir o şekilde işleminiz yapılır dendi. İlginç bazı arkadaşları arayıp teklif veriyorlar biz teklif alalım diye kendimizi yırtıyoruz.

• Türk Telekom kendini nimet sanıyor galiba bu fiyatlar nedir.
  • Valla 70 gün kaldı indirimimin bitmesine, arandım bana şu an taahüt verirsem 39₺’den kullanabileceğimi söylediler yoksa 60₺ olacakmış. Kabul etmedim, 1 yıl boyunca 13₺’e kullandım ben bu paketi şimdi neden 40₺ vereyim?

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    13₺ mi? Tanrı aşkına dostum, biz keririz ya. Kendimi kazılanmış hissediyomm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 8 Ağustos 2020; 15:50:54 >
  • Bilen biri varsa aydınlatsa, Telekom faturasız kullanıyorum da, faturalı nasıl geçerim? Online işlemden olmuyor fatura ibrazı mağaza diye uyarı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

13₺ mi? Tanrı aşkına dostum, biz keririz ya. Kendimi kazılanmış hissediyomm.
    Valla hocam bende anlamadım bir kez daha istedim olmaz dediler. Bende o zaman yenilemiyorum tekliflere bakacağım diyince tekrardan teklif veremeyebiliriz gibi bir şey dediler. Bakalım ne olacak halimiz

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayın teklif sunabilirler, olmadı bayi de hoşunuza giden faturalı tarife olursa ona da geçiş yapabilirsiniz.

• Bu paketin faturasızı 49 tl olmuş
  • benim paket 46 tl oldu faturali 15gb beni hala arayip 20 gb yapalim 55 verin falan diyorlar daha ucuz paket yok mu diyince gecebileceginiz baska paket yok diyolar ben nasil daha ucuz bir pakete gecerim bayiye mi gideyim?

• Benimde gelecek ay taahhütüm bitiyor bugün aradılar taahhütsüz 60 tl diye 1 yıl yenilemeyle 40 tl den kullanabilirsiniz dedi. Bende kabul etmedim türkcel veya vodafone taşıyacağım dedim. Hattımız çekmiyor bulunduğum yerde dedim. İsterse 20 tl ye versin bu saatten sonra telekoma geçmem

• geç bimcelle,aynı para aynı şebeke kafana göre takıl.
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Ben de 30 ödüyordum 40 olacaktı taahhüt bittiği için iki taahhüt vardı aynı anda. %5 indirim teklif ettiler kabul etmedim az diye. Sonra %25 teklif ettiler 26 tl oldu fatura.

• 2 yıldır bu paketi kullanıyorum 40 ödüyordum sözleşme yenilemek için aradılar aynı tarife için %25 indirim teklif ediyorlar 44.10 olacakmış ne yapmamı önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.