Şimdi Ara

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
56
Favori
144.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell den Turk Telekom’a geçtim.LTE 5 mbps.Şikayet kaydı oluşturdum.Cevap olarak bölgenize yeni baz istasyonu planlanmaktadır.Arkadaş para iadesi de almıyorlar indirimde kabul etmiyorlar.Nasıl iş bu ya.Attan inip eşeğe bindik.Turkcell kıymetini bilemedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumfurkan F kullanıcısına yanıt
    Bende dün 3.kattaki evde 2g bile çekmediği turkcell in ise 4.5 g full çektiği için sonunda yeter dedim her türlü ulaşmaya çalıştım. Bugün gelip cihazla ölçüm yaptılar evde. Kabul ediyorlar çekmediğini çözüm ne diyorum ileride baz istasyonu yapılabilirmiş. Ulan koskoca şehir merkezinde çekmiyen yerde turkcell köyde bile 3g çekiyor (telekom köyde de çekmiyor )

Sırf tarifeler uygun diye kullanıyordum ama arrık çekilmez oldu. Arayan niye açmıyorsun diyo ulaşılamıyor da yapmıyor telefonu çalıp kopuyor hatlar anlatamıyorum eşe dosta inanmıyorlar.
    Turkcell e geçmek şart oldu ama çok pahalı eb uygunı bile kullandığımın 2 katına yakın fiyatları. 35 tl den ucuz faturalı tarifesi yok sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel tarife be

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• Bugun bu tarifeye gectim,online islemlerden cikti kabul ettim sonra beni aradilar,onceden 39 tl 10 gb kullaniyordum ona gore cok daha uygun yalniz bu tarifeye gectikten sonra hizda biraz dusus oldu sanki baska bunu hisseden var mi

• Saçma sapan 2gg 3gb yi 40 tl ye verdiler. Adam gibi tarife önermediler ben de vodafone a geçtim. Çatır çatır çalışıyor valla. 5 gb 35 tl ye geldi.
  • Merhaba arkadaşlar 24 saat oldu geçiş yapalı fakat 4,5 g daha düne kadar sorunsuzdu ve hem evimde hem iş yerimde sıkıntı yaşatmamıştı bana 1 aylık sürede. Son 24 saatte bir kere bile 4,5 G göremedim 3G bazen tek dal çekiyor ya da edge ye geçiyor :)) Telefonumda LTE etkin ayarlarda sıkıntı yok. Tuhaf ama durum böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 25 Haziran 2019; 12:56:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Turkcell kampanyaları,avantajları,firsatları ve beleş internet yöntemleri için şu konunun ilk sayfasındaki özellikle ilk 5 yazıyı oku. >>https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137432399

Kafana yatarsa hattını taşır kullanırsın 35 TL yada 45 TL faturasız paketler alarak.
    Turkcellde 10 GB deyince,onu rahat 15 GB kabul edebilirsin. Hediye internet imkanı çok.
    Turk Telekom interneti peşin verir uğraştırmaz,Turkcell taksit taksit verir,bol verir ama yalvartır.
    Hocam selamlar, siteden bize ulaşın kısmına yazmıştım. Türk Telekom beni aramış bugün muhtemelen teklif vermek için. Aradığı sırada açamadım. Tekrar arıyorlar mı acaba? Yeniden mi yazsam bilemedim?

• arkadaşlar bende mail attım 5 dk sürmedi aradılar hattım bugun açıldı dedi bugun acılmıs hemen olmaz bunlar ozel tarife biraz bekleyin size teklıf gelirse yaparsınız biraz faturasızda kalın dedi :) online işlemlerden takip edin dedi belli bir zaman sonra sizede gelir dedi
  • Bende bu tarifeyi kullanıyorum. Taahhüt bitmesine 3 ay kaldı, biter bitmez Turkcell'e gecicem. İnternet hızı bildiğin yerlerde, olur olmaz yerlerde kopuyor, bağlanmıyor..

• bana da online işlemler üzerinden verdiler bunu ve onayladım ama bundan sonra nedir ne değildir nasıl geçerim yardımcı olur musunuz ? selfy faturasız kullanıcısıyım

• Benimde askerde aldığım bir hattım var. Turkcell de. Bu hattı bu tarifeye geçirmek için öncelikle Türk Telekom da hangi tarifeye geçmem gerek acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bence yanlış bilgilerle taşıma başvurusu yapmaktan ziyade direk hat iptal başvurusu yapmak daha mantıklı ve indirim alabilme ihtimali daha yüksek.. En azından ciddi olunduğunu gösterilebilir. Yakın bir vakitte yaptığım için daha iyi bir örnek durumundayım sanırım. Diger türlü deneyen yok gibi birşey, denendiyse de kimbilir ne zaman...

İptal başvurusunda zaten garanti aranılıyor, en kötü iptali iptal eder, ki en azından bi %20 indirim sunulur diye düşünüyorum.

Ama tabi mevcutta kullanılan tarife fiyatı, kaçıncı ayda olunduğu vs çok daha önemli. Bu riski almaya değer mi değmez ki kendisinin bileceği iş.

Konudada belirttiğim gibi taahhüt ne kadar yeniyse indirim alınabilme ihtimali o kadar yüksek bana göre.
    3 senedir 8 gb tarifesi 30 tl'den kullanıyordum en son 27 tl'den verdiler kabul etmeyip faturasıza geçtim şuanda faturasızım. dediğiniz yolu izlemek mi mantıklı sizce böyle bir durumda?

• Bir saat oldu hattım halen açılmadı arama yapamıyor alamıyorum ne yapacağım bilmiyorum ?

Müşteri hizmetlerinden hallettim sorunu düzeldi herşey yolunda şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangzcn -- 25 Haziran 2019; 15:55:50 >
  • valla bi kere türk telekom kullanmak gibi bi hata yaptım. internet veriyo ama kullanamıyosunuz ki çekmiyo. biraz daha para verir turkcell kullanırım kafasındayım her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Eğer tarifendeki interneti veya diğer içeriklerden herhangi birini tamamen bitirmedinse:
    İlk faturandan 11 TL düşülürse ilk faturanda 7 TL yada 8 TL fatura gelmesi lazım. Düşmeyi unuturlarsa 17 TL yada 18 TL fatura gelir,itiraz edince 2.faturadan düşerler.
    Faturan ayın 22sinde kesilir ve 48 saat sonra ekrana gelir görürsün. Acele etme bir de sabah bak. Fatura kesilince hemen online islemlere yansımaz,48 saat sonra yansır.
    Yok malesef 11.40TL düsulmemiş. Hala 15.75 TL gözüküyor ilk faturam. Normalde 4.35TL ödemem gerekiyor.
    Arayıp konuştum boyle şey genelde olmaz açıkca konuşmak gerekirse dediler. Şuan beklemede gözüküyor siz ödeyin olmadı bir sonraki ay düşerler falan dediler ama güvenemedim ki sonuçta bana 24unda mesaj gelmişti Ilk faturanızda 11.40TL düşulecektir diye. Nedne boyle oldu anlamadim

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Sen öde hocam, diğer ay düsmezlerse ses kaydını dinletirsin tıpış tıpış düserler.

Sistemsel bir hata olmuş belli ki.

• Beni de ekler misiniz taahhüdün bitmesine 61 gün kalmış gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 25 Haziran 2019; 19:26:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.