Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
34.952
Cevap
752
Favori
2.484.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın gideceğim ben de, sonuçları yazarım.

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

bu arada dün de belirtmiştim henüz online işlemlerde yeni imzaladığımız 39.90 tl lik sözleşme ile ilgili hiçbir bilgi gözükmemesi üzerine az önce ttnet müşteri hizmetlerini aradım.

durumu anlattım yeni sözleşme imzaladık ama hala gözükmüyor online işlemlerde dedim.

müşteri temsilcisi herhangi bir yeni sözleşme göremediğini belirtti.

açıkcası içime kurt düştü ama modemi filan hemen teslim aldık..

nasıl iş bu anlamadım?

acaba bize işlemi yapan bayan çok mu yoğundu da bizim işlemi sisteme işleyemedi anlayamadım.

umarım p.tesi salı günü 1-2 gün içinde sorun çözülür.

işin kötüsü bize sözleşmenin bir nüshasını vermedi.

Sözleşmenin bir kopyasını istediğim zaman bu yeni bir abonelik değil mevcut aboneliğiniz devam ediceği için kopyasını vermemiz gerekmiyor filan dedi ama şu an pişmanım

Elimde kanıt olarak sadece işime yaramayan airties rt 206 modemleri var

Hocam bir gelişme var mı? Online işlemlerde tarife ne olarak görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

bu arada dün de belirtmiştim henüz online işlemlerde yeni imzaladığımız 39.90 tl lik sözleşme ile ilgili hiçbir bilgi gözükmemesi üzerine az önce ttnet müşteri hizmetlerini aradım.

durumu anlattım yeni sözleşme imzaladık ama hala gözükmüyor online işlemlerde dedim.

müşteri temsilcisi herhangi bir yeni sözleşme göremediğini belirtti.

açıkcası içime kurt düştü ama modemi filan hemen teslim aldık..

nasıl iş bu anlamadım?

acaba bize işlemi yapan bayan çok mu yoğundu da bizim işlemi sisteme işleyemedi anlayamadım.

umarım p.tesi salı günü 1-2 gün içinde sorun çözülür.

işin kötüsü bize sözleşmenin bir nüshasını vermedi.

Sözleşmenin bir kopyasını istediğim zaman bu yeni bir abonelik değil mevcut aboneliğiniz devam ediceği için kopyasını vermemiz gerekmiyor filan dedi ama şu an pişmanım

Elimde kanıt olarak sadece işime yaramayan airties rt 206 modemleri var

Hocam bir gelişme var mı? Online işlemlerde tarife ne olarak görünüyor.

Henuz yok p.tesi saliyi bekliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Henuz yok p.tesi saliyi bekliyorum...

İnşallah farklı bir tarifeye geçirmemişlerdir. Bekleyelim görelim.
  • Geçen hafta perşembe günü ben de başvuru için gittim. İnternetin çok yavaş çalıştığını söyledi (????) ve Cuma günü işlem yapacağını belirtti. Hızın 21Mbps desteklediğini, ancak modemim olan Airties RT-211'in desteklediğini, yeni modem için 12X4 TL vermem gerektiğini söyledi. Cep telefonuma 4 kez "iptal talebinizden vazgeçerek hattınızı kullanmaya devam ettiiğiniz için teşekkür ederiz." diye mesaj geldi. Ancak hala eski tarifende gözüküyorum. TTNEt'i aradığımda önce telefonun TTNET'e geçiş işleminin olması gerektiğini söylediler. Bu geçiş süreci kaç gün sürüyor?*

Orijinalden alıntı: Goday

Geçen hafta perşembe günü ben de başvuru için gittim. İnternetin çok yavaş çalıştığını söyledi (????) ve Cuma günü işlem yapacağını belirtti. Hızın 21Mbps desteklediğini, ancak modemim olan Airties RT-211'in desteklediğini, yeni modem için 12X4 TL vermem gerektiğini söyledi. Cep telefonuma 4 kez "iptal talebinizden vazgeçerek hattınızı kullanmaya devam ettiiğiniz için teşekkür ederiz." diye mesaj geldi. Ancak hala eski tarifende gözüküyorum. TTNEt'i aradığımda önce telefonun TTNET'e geçiş işleminin olması gerektiğini söylediler. Bu geçiş süreci kaç gün sürüyor?*

Bu gün mesaj gelmesi lazım.

Orijinalden alıntı: HRMNKY

BU KAMPANYADAN YENİ ABONE OLMAK İSTEYEN MÜŞTERİLER DE YARARLANABİLİYOR diyerek konuya bir giriş yapayım.

Öncelikle bu başlığı açan arkadaşıma çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar evimde ev telefonu yok ve internetim de Uydunet.

Bugün Konya Telekom Müdürlüğüne gittim.İptal kısmından numara alıp sıra bana girince müşteri temsilcisine ttnet veya türk telekom kullanmadığımı Uydunet kullandığımı ve 6 ay %50 indirim yada 9 ay 39 lira olacak şekilde sınırsız internet kullanmak istediğimi ve sabit ücrete de para ödemek istemediğimi söyledim.

Bayan da elbette diyerek gerekli formları çıkarttı ve 6 ay %50 indirim olacak şekilde internetimi ve yeni sabit hattımı bağlattım.Ev telefonundan bir kereye mahsus 8 lira bağlantı ücreti alacaklar onun dışında herhangi bir sabit ücret gelmeyecek.İnternetim de ise taahhüt yok.6 ay sonra tekrar gidip indirimimi yenileteceğim.Telefonda 12 ay taahhüt var.O sorun değil zaten neti de 6+6 ay olacak şekilde %50 indirimli kullanacağım.

2 ay da ücretsiz tivibu üyeliği verildi.2 ay sonra iptal edebilirmişim.

Ek olarak modem de istedim oda verilecek tarafıma 4TL * 12 ay olacak şekilde .Şu anda oturduğum yerde fiber desteği yokmuş.İndirimi yeniletmeye geldiğinizde eğer fiber de binanıza gelirse modemi ücretsiz bir şekilde değiştirebileceğimi söylediler.Şahsen ben bu teklifi sevdim.Zaten evde telefon da kullanılmayacak.30 liraya sınırsız net mükemmel oldu.Uyduneti de şimdi kapatmaya gidiyorum.

Edit:Arkadaşlar bu kampanyayı TTNet ofisleri yapmıyor bilginize.Türk Telekom müdürlüğünüze gitmelisiniz.Ayrıca yeni abone kısmına girerseniz başka teklifler sunacaklardır o yüzden direk iptal kısmına gidin.

Herkes bilgi sahibi olsun diye kendi yazdığım mesajı alıntılayarak TTNET online işlemlerden mevcut durumu herkes görsün diye resim koyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim kampanyam bugun baslamis.

online islemlerde gozuken detaylar asagidaki gibidir.

Simdi gorunce hatirladim sozlesme de hepsi bir arada paketi yaziyordu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 19 Kasım 2012; 13:18:32 >

• quote:

benim kampanyam bugun baslamis.

Bu farklı bir kampanya ama hepsi içnde (Telefon, internet, Tivibu ve modem) 39 TL ise çok iyi bir fırsat.

• Bugün gittim Telekom'a.

Ben 2 ay önce bir kampanya vardı ondan yararlandım. (6gb kotalı internet-İlk 2 ay ücretsiz-Kalan 10 ay 19,90-2.yıl Normal fiyatı yani 32TL)

Ben durumu anlattım. Hiç telefonla konuşmuyoruz vs. sırf o yüzden 15 TL veriyorum ve Adsl için telefonum aktif, dedim. Görevli bayan ilk yıl 15TL olan sabit telefon ücretini almamayı teklif etti.
    Ben de madem o 15TL olmayacak indirimli şekilde Limitsiz İnternet'ten faydalanabilir miyim dedim. Onda da halihazırda indirimli internetten yararlandığım için ancak şöyle yapabileceklerini belirtti. İlk yıl 39,90, 2. yıl ise 63 TL (Sadece internet ücretleri bunlar).
    Ben ilk yıl için uygun olduğunu fakat 2. yıl 63+15 ödemenin pek mantıklı olmayacağını söyledim benim açımdan. Görevli bayan 2. yıl isterseniz tekrar Net6'ya geçebilirsiniz, ayrıca bu tarz kampanyalar olabileceğinden yine bir şeyden faydalanabilirsiniz 2. yıl indirim süreniz dolduğu için dedi.

Şimdi çok da güvenemiyorum TTNet'e. 2. yıl benim Net6'ya vs. geçmeme sıkıntı yaratırlar mı acaba?

• quote:

quote:

Bu farklı bir kampanya ama hepsi içnde (Telefon, internet, Tivibu ve modem) 39 TL ise çok iyi bir fırsat.

Alıntıları Göster

2 tane farkli hattimiz icin bu kampanyadan yararlandik.

ilginc olani diger hattimi kontrol ettim onda daha farkli bilgiler var esas dogrusu bu hat sanirim.

umarim az onceki resimlerde olan hattima yanlis bir kampanya yoktur cunku onda ttnet alo filan yazmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler

Bugün gittim Telekom'a.

Ben 2 ay önce bir kampanya vardı ondan yararlandım. (6gb kotalı internet-İlk 2 ay ücretsiz-Kalan 10 ay 19,90-2.yıl Normal fiyatı yani 32TL)

Ben durumu anlattım. Hiç telefonla konuşmuyoruz vs. sırf o yüzden 15 TL veriyorum ve Adsl için telefonum aktif, dedim. Görevli bayan ilk yıl 15TL olan sabit telefon ücretini almamayı teklif etti.
    Ben de madem o 15TL olmayacak indirimli şekilde Limitsiz İnternet'ten faydalanabilir miyim dedim. Onda da halihazırda indirimli internetten yararlandığım için ancak şöyle yapabileceklerini belirtti. İlk yıl 39,90, 2. yıl ise 63 TL (Sadece internet ücretleri bunlar).
    Ben ilk yıl için uygun olduğunu fakat 2. yıl 63+15 ödemenin pek mantıklı olmayacağını söyledim benim açımdan. Görevli bayan 2. yıl isterseniz tekrar Net6'ya geçebilirsiniz, ayrıca bu tarz kampanyalar olabileceğinden yine bir şeyden faydalanabilirsiniz 2. yıl indirim süreniz dolduğu için dedi.

Şimdi çok da güvenemiyorum TTNet'e. 2. yıl benim Net6'ya vs. geçmeme sıkıntı yaratırlar mı acaba?

Anladığım kadarıyla telefon sabit ücretinden kurtuldunuz. Eğer 6 GB internet size yetiyorsa indiriminiz bitene kadar kullanın daha sonra gidip güzel bir kampanya varsa ona geçersiniz. Eğer limitsiz istiyorsanız 12 ay 39,90 da güzel bir teklif fakat taahhüt 24 ay olması düşündürüyor.

• quote:

39,90 yazan bir yer göremedim. Acaba tarife ücretiniz ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 19 Kasım 2012; 13:52:48 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancanturk

2 tane farkli hattimiz icin bu kampanyadan yararlandik.

ilginc olani diger hattimi kontrol ettim onda daha farkli bilgiler var esas dogrusu bu hat sanirim.

umarim az onceki resimlerde olan hattima yanlis bir kampanya yoktur cunku onda ttnet alo filan yazmiyor

39,90 yazan bir yer göremedim. Acaba tarife ücretiniz ne kadar?

ttnet musteri hizmetlerinide arayip teyit ettirdim.

internet+ ttnet alo konustukta ode+ tivibu maxi paket 39.90 lira.. (arti kablosuz airties rt206 modem hediye)

ama hattim tivibu desteklemedigi icin tivibu alamiyorum ben...

daha once forumda gormustum kayseri gaziantep filan bolgesel bir ttnet kampanyasi vardi sanirim ona gecirdiler benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 19 Kasım 2012; 13:57:23 >

• quote:

quote:

Bugün gittim Telekom'a.

Anladığım kadarıyla telefon sabit ücretinden kurtuldunuz. Eğer 6 GB internet size yetiyorsa indiriminiz bitene kadar kullanın daha sonra gidip güzel bir kampanya varsa ona geçersiniz. Eğer limitsiz istiyorsanız 12 ay 39,90 da güzel bir teklif fakat taahhüt 24 ay olması düşündürüyor.

Sayenizde kurtuldum gibi bir şey. Ama henüz yaptırmadım. Bugün bir düşünelim dedim.

Merak ettiğim taahhütümün 2. yılında tekrardan Net6'ya vs geçebilir miyim? Görevli bayana 2-3 kere sordum hepsinde ister kullandıkça öde ister Net6 geçersiniz istediğinize dedi.

• quote:

ttnet musteri hizmetlerinide arayip teyit ettirdim.

internet+ ttnet alo konustukta ode+ tivibu maxi paket 39.90 lira.. (arti kablosuz airties rt206 modem hediye)

ama hattim tivibu desteklemedigi icin tivibu alamiyorum ben...

daha once forumda gormustum kayseri gaziantep filan bolgesel bir ttnet kampanyasi vardi sanirim ona gecirdiler benide

Hocam bu üçlü pakette çok iyiymiş. %50 indirimini kullanan ve tekrara indirim için gidecek arkadaşlar TTNET ÜÇLÜ PAKET KAMPANYASINDAN yararlanmak istediklerini söylesinler.

quote:

quote:

Bugün gittim Telekom'a.

Sayenizde kurtuldum gibi bir şey. Ama henüz yaptırmadım. Bugün bir düşünelim dedim.

Merak ettiğim taahhütümün 2. yılında tekrardan Net6'ya vs geçebilir miyim? Görevli bayana 2-3 kere sordum hepsinde ister kullandıkça öde ister Net6 geçersiniz istediğinize dedi.

Tekrar gittiğinizde; "Taahhütlü aboneliklerde düşük kotalı tarifelerden yükseğe geçmekte sorun yok fakat yüksekten düşük kotaya geçirmiyorlar. Ama siz geçebilirsin diyorsunuz. Geçebilmem için taahhütümün bitmesi lazım, eski taahhütüm iptal mi oluyor? Limitsiz internet için 12 ay mı taahhüt veriyorum? Bir yanlışlık olmasın?"
    diye müşteri temsilcisine sorun.

• Konuyla alakasız--
    Arkadaşlar smile kullanıyorum şimdi d-smart mı öyle bir şey oldu galiba.
    Sınırsız kullanıyorum bunu yalın yaptım taahhüdüm yok + 10 TL ödeyeceğim.
    Oda 51+10 = 61 TL yapıyor değer mi sizce ?

Orijinalden alıntı: smylmzr

Konuyla alakasız--
    Arkadaşlar smile kullanıyorum şimdi d-smart mı öyle bir şey oldu galiba.
    Sınırsız kullanıyorum bunu yalın yaptım taahhüdüm yok + 10 TL ödeyeceğim.
    Oda 51+10 = 61 TL yapıyor değer mi sizce ?

biri 39,90 diğeri 61 tl..

sizce değer mi..

bende smile kullanıyorum. servis sağlayıcı değişikliği talebinde bulundum. gerçekleşsin hemen gidip indirim talebinde bulunacağım..
  • Taahhütüm bugün bitti. Eşim iptal başvurusu için bugün gitmişti. Tivibu gibi bütün cihazları getirmelisiniz demişler iptal için. Modem i de götürmelimiyiz iptal için arkadaşlar. Neler iade edilmeli bilen varmı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.