Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.067
Cevap
816
Favori
2.705.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Giriş

Kurulum aktivasyon ücretini hesap ederseniz (3 ay için) aylığı 700-800den aşağı olmayacak. TT'de kurulumu aylık fiyata yedirmişler. Fiber altyapı varsa (abonelik iptalinde) router + ont'yi kargolatmak var. Bazı ispler kargo parasını müşteriye kitleyebiliyor.

Şoknet de var biraz daha ucuza geliyor. Tarifede kira dahil fiyat vermiş, kurulum da 1000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güle güle kullan  bende 300 yok 500 1000 vardı 1000 yok edildi hızım 500 Mbps. telefon ne marka bilmem ama belki bölgeseldir zira benim iPhone 15 de 5g gayet sorunsuz

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    hocam benim öğrenci telefonu samsung m34...telefon pek kullanmadığımdan m34 almıştım banka işlerini görsün demiştim genelde pubg oyun oynarım geçen sene xiaomi pad7 tablet aldım birde labtopsuz yapamam hp labtopum var ikiside wifi6 lı modemde wifi6 olunca süper uçuyor,
    inan 5g açıldı telefon elimden düşmedi ama kopma olunca uçak moduna aldım çok az kullanıyorum sonra amiral telefon alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cuma günü itibarıyla eve fiber internet bağlantısı yapıldı. Forumda daha önceden TTNET Twitter destek ekibine yazıp uygun fiyattan daha üst hızlara geçiş yapılıyordu. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İnsanlara faydalı olmayı seven bir kişilik.
  • Zamanında taahhütü Twitter destek ekibine
    yazıp yaptırmıştım

hala Twitter taktiği işe yarıyor mu yapan oldu mu?

Türk Telekom 1000 mbps (Gigabit) kullanıyorum
    taahhüt bitiyor 780 TL ödüyordum iptal birimine
    Başvurdum 990 TL fiyat verdiler

990 verdilerse iyi bence 1000 Mbps için ben geçende 1080 TL uygulamada görmüştüm yapistircaktim ama 7 ay taahhüt var 4 ay kala olur dediler 990 TL yi kaçırma bence

• prime ev kullanıclarına (moblde vardır eminim) petrol ofisi yakıt takımlandı ama kullanamıyorum daha dogrusu kod alamıyorum deneyen varmı..eskisine katılmıştık ama bu yeni kampanya normalde vermesi laızm ama alamıyoruz

• Mobil uygulamada hız yükseltme olarak 300 megabit 770 lira teklif veriyor. Sizce nasıl kabul edeyim mi?

• effect68 kullanıcısına yanıt

O senin aboneliğine özel diğer abonelerde farklı fiyat olabilir. bende 300 hız yok hatta 1000 de yok oldu 500 yapıncaTÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL  Bakmak lazım 300 hız fiyatlarına

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Taahhütum bitiyor yildizli günler diyor 21-27 nisan fiyatlarda indirim filan yok dun neyse bugunde o bu fiyatlar cok değil mi 100 mb hiz kullaniyorm suan 589 tl teklifler bunlar ustune modem kira ucretide 30 tl sanirim yok mu daha uyguna teklif alabilecegim bir yöntem bu fiyahlar aşırı pahali bence ev interneti bu fiyatlar olmamali
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• effect68 kullanıcısına yanıt
    200mbps 750 tl aldım on gün sonra hızı 300mbps 820 tl çıkardım artı 40 tl modem kirası var
    benim gördüğüm en düşük fiyat buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 21 Nisan 2026; 12:5:58 >
  • Majesteleri39 M kullanıcısına yanıt

Mevcut müşterilere en uygun kampanya

Evde Avantaj Kampanyası 26

Mesela 100 mbit 660 TL (modem kirası hariç)

Tam fiyat listesi

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163312698

Buraya ad soyad, hizmet no, kampanya adı ve iletişim icin tel no belirtip özel mesaj gönderin, 444 0 375ten geri dönüş yaparlar.

https://x.com/TTDestek

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 21 Nisan 2026; 12:15:55 >

Teşekkür ederim dediğiniz şekilde yazdim bakalim sonucu paylaşırım

Edit: az önce geri dönüş aldim uygulamada modem ücreti dahil 790 tl olan ücret 690 tl teklif edildi kabul ettim mevcut tarifem 589 tl idi zaten en azindan aylik 100 tl indirim almis oldum tekrardan çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesteleri39 -- 21 Nisan 2026; 13:29:18 >

hala Twitter taktiği işe yarıyor mu yapan oldu mu?

Türk Telekom 1000 mbps (Gigabit) kullanıyorum
    taahhüt bitiyor 780 TL ödüyordum iptal birimine
    Başvurdum 18 ay taahhüt 990 TL fiyat verdiler

• Eskiden telekom müdürlüğüne giderdik "interneti iptal ettireceğim" derdim "gelin siz aylık 100tl den devam edin" derdi temsilci "yok çok pahalı siz iptal edin" derdim "60 tl yapalım" "olmaz pahalı iptal edin" sonra çekmeceden A4 kağıdı çıkar ordan bir kampanya bakılır yada uydurulur en son bilmem ne kampanyasından 40tl ye anlaşırdık😂. Tabi şimdi müdürlükte böyle bir şey yapılamıyor.

• Bu hız yükselten arkadaşların faturalarına görünen ücret mi yansıdı yoksa bağlantı ücreti+modem ücreti ayrı kalem olarak mı eklendi? Çünkü ön sözleşme de modem ücreti ve bağlantı ücreti dahil değildir diyor.

Bu ücret ne zaman sıfırlanacak cayma bedeli ödemek istemiyorum.

Ne zaman kapatacağım interneti?

Taahhütün bittiği günün ertesi iptal başvurusu yapabilirsiniz, cayma bedeli ödemezsiniz. Ama mevcut kullandığınız paketin taahhütsüz bedelinin (fatura ayrıntısında yazar) 1 günlük tutarı (yani 30'da 1'i) haziran ayında fatura edilecektir. Ama 12 gün sonrası 3 mayıs pazara denk geliyor.

Hali hazırda eve kadar Fiber altyapınız varsa ont + router'ın da iadesi yapılacak. En yakın telekom müdürlüğünden hem iptali hem de iadeyi yaparsınız.

Telekom altyapısı kullanan başka bir servis sağlayıcıdan abonelik açtıracaksanız iptal yerine geçiş yapın. Bu sayede kurulum aktivasyon ücreti de çıkmaz. Ont + router iadesiyle de uğraşmazsınız, cihazların mülkiyeti yeni servis sağlayıcıya geçer.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.