< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Cayma bedeli olup olmadığına dikkat ederlermi bilmiyorum. Bende buna benzer yararlanma durumum olmuştu. Cayma bedeli yazan superonline faturamı ttye maille atmıştım. Dedikleri tutarı aylara bölerek taksitler halinde faturamdan indirmişlerdi. Sen müşteri temcilsini ara yinede kayıt açsınlar faturanızda indirim olması için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 17 Haziran 2025; 21:24:16 > |
|
Bana bundan cayma bedeli çıkan fatura için bahsetmişti, diğer sağlayıcılardaki klasik cayma bedelini aylık taksitlerle düşüyorlardır. Taahhütsüz netini iptal ettirdiğinde kullandığın gün kadarını ödüyorsun zaten ortada sana yansıyan bir ceza olmuyor. Senin faturanı ücretten düşeceklerini sanmıyorum. İlerde bilgilendir yine de, merak ettim. |
|
şuan için en uygun tarife bu mu acaba 5 güne bitiyor tarifem https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-25-060525-311225.pdf 100 mb sınırsız fiber sabit telefonsuz 480 tl görünüyor |
Babam biraz önce bu tarife için Türk Telekom bayisine gitmiş. Adamlar tablodaki tutarların üzerine vergi geleceğini ve örneğin 100 mpbs için 480 tl değil 500 küsür lira olacağını söylemiş. Bunun doğruluk payı var mı? Dokümanda şöyle yazıyor: Yukarıda belirtilen ücretlere %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir Bu arada şu an taahhüt bitimine 3 ay var, 1000 lira civarı bir cayma bedeli çıkıyor. Bu cayma bedelini ödüyor muyuz Türk Telekom içinde tarife değişikliği yaptığımızda? |
|
Biraz önce uygulama üzerinden Bölgesel Fırsat 500mbps'ye başvurdum. 715+75 modem ücreti ile 790-TL 24 ay abonelik başvurusunu yaptım. Aynı pakette kalma koşuluyla istersem daha sonra 1000mbps ye yine şuanki fiyatlardan geçiş yapabiliyormuşum onu söyledi MH deki arkadaş. 24 ay sabit fiyat olacağı için tercih ettim, keşke daha uygun olsaydı ama hayırlısı bakalım. Şuan evde turknet var, telekom un verdiği wifi 6 modem var, sanırım aynı modemi kullandırırlar ya da yenisini mi getirirler bilmiyorum. |
|
O fiyatlara vergiler dahil. 2023 temmuzda 24 aylık online'a özel efsane fiber kampanyası ile telekomdan sıfırdan abonelik açmıştım. 50 mbps vdsl için (sabit telefonlu) 373 TL ödüyordum. 21 martta fiberde yılın fırsatı kampanyasına 75 mbps vdsl 370 TL'den (15 aylık) geçiş yaptım. Herhangi bir cayma bedeli çıkmadı. 2023teki taahhütten kalan 11 tl bağlantı ücreti taksidi nedeniyle 381 TL fatura geliyor. Ağustos faturasıyla son taksidi ödedikten sonra 370'e inecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Çünkü iş bilen yok normal yani. |
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 18 Haziran 2025; 15:55:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Komedi işte. Yanındaki çalışan da temsilciyi bana karşı savundu. Ben inatlaştıkca oda inatlaştı ücret çıkar diye en son baktı ki yılmıyorum "pfffff" çekti derin nefes alarak ve hiç konuşmayıp bilgisayardan 10 15 dk işlem yaptı :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tabiiki paylaşırım. Transfer fırsatından geçtiğim için hem aktivasyon ücreti (temsilci çıkmayacağını söyledi), hemde modemi iade ettiğim için sadece kullandığım gün kadar ücret çıkması gerekiyor. (Geçişim bu ayın 12'sinde tamamlandı, bugün yani 18 Haziran'da iade ettiğime göre 6-7 günlük kullanım ücreti çıkması gerekiyor) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 18 Haziran 2025; 16:32:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |