< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1492. sayfa)
-
-
Aynen hatta cep telefonu faturasında süre dolunca aynı devam etmek istiyorum deyince tamam deyip yeniliyorlardı şimdi nerdee her 12 ay sonu 200 300 tl bindiriyorlar
-
kamu çalışanı için mevcut müşterilere kampanya varmı mobilde zibilyon tane var ama ev için göremedim maalsef
-
Bu bıtmıs hazıranın 13unde sımdı aradım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
140 tl ödediğim 24 mpbs internete 390 tl teklif ettiler şaka gibi. Bende iptal talebini oluşturdum. Tekrardan arayıp düzgün bir fiyat veriler mi beyler ? Turk Telekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatıf neler beyler pes oynuyorum onlıne mlnyie donmustum bı ara aynı hızı Vermemıstı … telekma gebe mıyız yok mu alternatıf
Son 1 ayıma girdim bugün itibariyle 100 mbps için en düşük ne teklif alabiliriz turk telekom için bu yakınlarda anlaşan var mı?
Hocam Merhabalar
En uygun 329 tl den alabilirsiniz. Twitter üzerinden fiber de yılın kampanyasına geçmek istiyorum diye yazın ararlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba benimde 12 mb için aradılar bugün 420 tl diyorlar taahhütüm aralıkta bitecek Kasım gibi mi yenilemek lazım yoksa şimdi yenilemenin farklı bir avantajı olur mu birde 12mb için twittirden aynı şeyi mi yazmam lazım
Aynı şeyi yazın. 12 mbps için 420 tl çok yüksek. Şaka gibi gibi ülke. Turk Telekom desteğe yazın. İndirim istiyorum fiyatlar yüksek yazın. Telefonunuzu yazın onlar döner
Altyapınız ne kadar hız destekliyor? Bölgenizde VDSL var mı?
https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
Buradan kontrol edebilirsiniz
-
13 mb destekliyor alt yapım
Merhaba bugün forumda gördüğüm kampanya üzerine Twitter üzerinden ttdestek e yazdım. 100 mb hızda 15 ay sabit fiyat 409 tl dedi. 19.90 da fiber modem ücreti var dedi. Modemim var fiber önceki kampanya zamanı almıştım ama o biraz hikaye her türlü 428 e geliyor yani. Şu piyasada 428 lira iyi geldi. Sonuçta 15 ay sabit fiyat. Ayrıca kritik bilgi şu. Bu bizim kampanyanın adı fiberde yılın kampanyası olarak geçiyor. Yalnızca taahhüdün son 4 ayında iseniz cayma bedeli yok dedi. Ben son 4 aydaydım sıkıntı olmadı. Daha düşük hızlarda fiyat çok farklı değil. Misal 100 mb 409 tl 50 mb de 390 mı ne dedi. Değmez yani.
Selem bu sayfadan mesaj mı yazılacak? bize de lazım olacak bulunsun
-
ADSL için geçen yıl 110 tl idi taahhüt bitti yeniledik 260 tl ödüyorum artık her firma azıttı
-
Selam ne yazdınız yılın kampanyası için mi? bize de fiber geldi de sinyal verilince ADSL aboneliğimden geçiş yapacağım
-
Hocam Merhabalar
Aynı şekilde twitter üzerinden aranmak istiyorum diye yazın onlar sizi ararlar
Hocam Merhabalar
Evet doğrudur.
Tamamdır teşekkürler
-
Evet fiberde yılın kampanyası diye yazın. Zaten müşteri hizmetler arıyor ayrıntıları ordan konuşuyosunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X