Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ESİM ALMAYI BAŞARABİLEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışına çıkacağım için yurt dışı esim aldım. Telefonum esim desteklemediği için esim okuyucu (5ber esim) kullanacağım. Tek sim kartlı telefon olduğundan esimi tak çıkar yapmamak için Türk Telekom esim alıp 5ber karta yükletmeye çalıştım. Fakat Türk Telekom IMEI istiyor sisteme girerken bayiden. Kendi telefonum esim destekli görünmediği için ilerleyemedik. Bayideki arkadaşa başka bir telefon IMEI vereyim dedim. QR kodu bana verin dedim. O da sistem o IMEI olan telefona verir. Size versem de çalışmaz dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu? Arkadaşın dediği doğru mu? Daha önce Türkcelle onlinedan direk esime geçtim. IMEI falan sormadan açıldı ve 5ber esim kart ile kullandım. Türk telekomun telefonumun markası ve modeliyle ne işi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu kadar maceraya ne gerek var. Yurtdışına çıktığın zaman hangi ülkedeysen havaalanından tut çarşısından tut heryerde o ülkenin simkartı satılıyor sana uygun olanı seçip alıyorsun. Hiç gerek yok telekomla turkcelle uğraşmana

• Verilen bilgi hatalı, eSIM destekli IMEI verip QR alın sorunsuz kullanırsınız ayrıca bayilere para kaptırmayın Türk Telekom'un kendi ofislerinden alabilirsiniz sadece faturaya 50₺ yansır diğer türlü çift ücret alınıyor.

• ketoral K kullanıcısına yanıt

Sen yanlış anladın hocam. Ben zaten esim aldım Suudi Arabistan için fakat telefon tek sim kartlı olduğu için iki esimi tek sim karta eklemek ve tak çıkar yapmamak istedim. Yoksa türk Telekom kullanmayacağım orada

• İmeiyi rastgele verin bir şey olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.