Şimdi Ara

Türk Telekom deniz altı fiber kablo sistemi SEA-ME-WE 5'in lansmanını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom deniz altı fiber kablo sistemi SEA-ME-WE 5'in lansmanını yaptı 
    Türk Telekom CEO’su Paul Doany ve Türk Telekom International Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Toros’un ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilen, konsorsiyuma dahil 18 ülkeden 19 operatörün yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte SEA-ME-WE 5'in Türkiye lansmanı yapıldı.
     
    Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Note 7'nin tekrar satışa sunulacağı iddialarına cevap verdi
    Deniz altı fiber kablo sistemi olan SEA-ME-WE 5 projesi Asya ve Avrupa kıtalarını bir araya getirerek Orta Doğu, Batı Avrupa ve Güneydoğu Asya’yı bağlıyor. Dünyada bu alanda gerçekleştirilen en kapsamlı deniz altı fiber sistemlerinden biri olan proje, çalışmalarda sona gelinmesiyle vakit kaybetmeden faaliyete geçirildi. SEA-ME-WE 5'e dahil olan tek Türk şirketi olduğu ifade edilen Türk Telekom ile kıtalararası bir telekomünikasyon köprüsünün kurulması ve Türkiye’nin dijital üs konumuna getirilmesi hedefleniyor.

    Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany konuşmasında yatırımlarla altyapının sürekli olarak güçlendirildiğini, Türkiye’nin coğrafi konumu itibariyle köprü olma görevini SEA-ME-WE 5'le sürdürdüğünü dile getirdi. Ülkemiz Marmaris’te kurulan istasyonla bu global ağın bir parçası oldu. Böylelikle elde edilen 1,5 terabitlik ek kapasite ile yurt dışı kapasitesi yüzde 25’lik bir artışla 7,5 Tb’e yükseldi. Projede ayrıca güzergah üzerindeki karaya çıkış istasyonları aracılığıyla tüm operatör ve servis sağlayıcılara da erişim hizmeti sunacak.
     







  • Türk Telekom Türk şirketi değil ki ne yazık ki artık. Hükümetimiz özelleştirdi ya? Türk olan pek bir varlığımız kalmadı ki.

  • Adamların daha boş portu yok ne yapalım biz bunu
  • bi kaç gündür süren youtube yavaşlığının sebebi bu mu acaba
  • Bırakın şimdi deniz altı fiberi, kotayı kaldırın kan emiciler!
  • Lan siz önce müstakil evlerin olduğu mahallerlere fiber verin.
  • Haritaya dikkatli bakın, mısır, bangladeş, pakistan vs. gibi ülkeler var. Öyle gelişmiş ülkeler arası birşey değil. Zaten Türk Telekomun durumu ortada kan emici şirket. Öyle yatırıma çok para harcayacak adamlar değil. Yıllardır milleti sömürüyorlar

  • Kendi milletinize bi yararı oluçakmı onu söyleyin daha bana 16 mb internet veremiyosun arkadaşım 2 aydır boş port yok bahanesiyle oyalanıp durdu.

  • Daha 3 mbps hızı, standart alan yerler varken, insan çıkıp konuşurken biraz utanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Lan siz önce müstakil evlerin olduğu mahallerlere fiber verin.

    Ne fiberi hocam ya? Önce bir VDSL vermeyi başarsınlar da. Hatta ondan önce de düzgün ADSL vermeye çalışmaları lazım. Telekoma kalırsak her eve fiberi 22. yüzyılda verirler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 22 Şubat 2017; 18:1:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Türk Telekom Türk şirketi değil ki ne yazık ki artık. Hükümetimiz özelleştirdi ya? Türk olan pek bir varlığımız kalmadı ki.

    http://www.on5yirmi5.com/haber/ekonomi/sirketler/52651/turk-telekom-satildi-mi-kiralandi-mi.html
  • Lan önce normal yerlere fiber altyapı döşe kotaları kaldır ondan sonra böyle fantazilere girersiniz.Bunlar boş işler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetim uyuma dövletimizi eleştiren yorumlar var hem de popüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???

    yönetim uyuma dövletimizi eleştiren yorumlar var hem de popüler.

    niye eleştirilemez mi? vergi veriyorsam,askere gittiysem hesabınıda sorarım eleştiride yaparım.isterseniz suudlar gibi olalım kimse ağzını açamasın.
  • Haha Önce Karayı halletsinler sonra interneit denizden yürütürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet kafede 32 mbit vdsl kullanıyorum. gelen hız 24 mbit.

    önce bunu hallettsinler. geriye dönük ücret iadesi talep ettim.

    6-7 sene için 70 tl para ödediler hepsi bu.

  • http://www.paraanaliz.com/2016/genel/turk-telekom-satiliyor-mu-iddialar-kuvvetlendi-4086/ ----- http://t24.com.tr/haber/turk-telekom-son-kredi-borcunu-odeyemedi,367247
    türk bankasından borç alıp,aldıgı borçla telekomu alan ve borcunuda geri ödemeyen ,müşteri memnuniyeti %1 in bile altında olan,müşteri temsilcilerinin ve mağazalardaki satış temsilcilerinin hangi işi yaptıklarından haberleri bile olmayan bir şirket türk telekom,sadece adı türk onuda değiştirip saudi oger telekom yapsalar tam tamam olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 22 Şubat 2017; 18:43:43 >




  • Video izleyemiyoruz 144p'de donuyor ayıp be. Millet saniyede 50 mb/sn ile dosya indirirken biz 300 kb/sn ile indiriyoruz. Neyin fiberinden, yatırımından bahsediyor bu rezil şirket ?
  • youtube şuanda 144p izlerken bile donuyor internet hızım 50mbps akk'yi de henüz aşmadım ama neden böyle? benden kaynaklı bir sorun değil herhalde çünkü modemi açıp kapattım ve düzelmedi diğer sitelerde sorunsuz geziyorum bi yandan torrent açık download yapıyorum ama youtube'tan video izleyemiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Türk Telekom Türk şirketi değil ki ne yazık ki artık. Hükümetimiz özelleştirdi ya? Türk olan pek bir varlığımız kalmadı ki.

    türk telekom 20 yıllığına kiralandı özelleştirme yapmayan kalmadı dünyada kominist ülkeler dahil kılıçtaroğlun gelse özelleştirmeyecekmiydi yada şsöyle soralım kaç bin boş beleş adamı oraya yerleştirecekti ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.