Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
78
Favori
80.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesajdan sonra 3 gün içerisinde aranırsınız,telefonu yanınızdan ayırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Campolist C kullanıcısına yanıt
    ilginçtir bana mesaj gelmedi. bakalım bu haftayı bekleyerek geçireceğim. aramazlarsa ben tekrardan arayıp eğer ki kayıt oluşturulmamış ise daha sert konuşup 10 Yıllık Türk Telekom serüvenimi tamamlayacağım sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emptiness

    ilginçtir bana mesaj gelmedi. bakalım bu haftayı bekleyerek geçireceğim. aramazlarsa ben tekrardan arayıp eğer ki kayıt oluşturulmamış ise daha sert konuşup 10 Yıllık Türk Telekom serüvenimi tamamlayacağım sanırım.

    bizde toplamda 5 hat aycell zamanından beridir kullanıyoruz . suan için tek hat üzerinden bu işe giriştim. aria aycell birleşmemişti bu hatları aldığımızda . bende geçecem gibi iyi fiyat vermezlerse .
  • Campolist C kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 2004 yılında aycell ile aria birleştiler sanıyorum öncesinde bende aria kullanıyordum. açık hat mevzuları vardı hatırlarsınız o zamanlar, hattamı kaybedince tekrar açtıramamıştım açık hat kullandığım için. Sonrasında avea olarak 2005 yahut 2006 da bu hattı kullanmaya başladım o günden beri de başka hiçbir operatöre geçmeden kullandım.
    Ama artık (özellikle bu başlığı da görünce) canıma tak etti. 500 Dk her yöne 1000 Sms 2 Gb internet taahhütüm bitti şuan toplam 40TL fatura ödüyorum. bu husus kendimi enayi gibi hissetmemin yanı sıra canımı sıkıyor. Hiç olmadı dediğim gibi başka operatör mü yok hepsinden kazıklanıyoruz madem biraz daha uygun bir kampanya bulup orada kazıklanırım. Şimdiden vodafone kampanyalarına bakmaya başladım bile eğer tt'dan geri dönüş yahut istediğim gibi bir sonuç alamazsam.
  • Aynı yöntem ile 5. Gün dönüş oldu.
    İlk teklif 1000 dk 1000 sms 4 gb: 25 tl oldu. 4 gb yetmez dedim.
    İkinci teklif 1000 dk 1000 sms 8 gb: vergiler dahil 30 tl, kabul ettim.
    Sağolun forumdaşlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım müsteri hizmetlerini 8 gb lık tarifeyi 29 tl ye istedim veremiyoruz dedi tamam o zaman faturasıza geçirin dedim, geçiş işlemini sonlandırmak için aranacaksınız dediler ayrıca ulaşılamadıkları durumda 2. Bir iletişim numarası istediler bakalımkaö güne dönerler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık sahibi allah razı olsun senden . 90 tl faturaları unuttum sayende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 5 Ekim 2016; 22:42:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifemin bitmesine 4 gün kaldı ancak arayıp talep bırakamıyorum çünkü işim gereği mesai içinde telefon kullanamıyorum 1 sefer arayıp ulaşamayınca direk Faturasıza geçiriyorlar mı ?
  • Konu için teşekkürler. 2 sorum olacak.

    Benim taahhüdüm var bu ayın 22 sinde doluyor. Şimdi arasam nasıl olur taahhüdü bozup cezamı keserler?

    Diğeri taahüdüm dolduğu anda tarife ücretim 50tl olacakmış. Taahhüt biter bitmez sonraki ay için 50tl fatura yazarlarmı bana ?

    ne yapmalıyım sizce?
  • 6gb Aile tarifesindeyim.9 Ekim'de taahhüt bitiyor. Bu aksam aradim. Bir sürü gereksiz şey anlattı.Önce faturasiza sonra da baska operatore gecmek istedigimi söyleyince 1000 dk 1000 sms 4 gb 25 lira teklif etti. Kabul etmedim kayit açtı.20 lira ucreti varmis. Mesaj 30 dk sonra geldi. Umarim daha iyi teklif gelir. 9 Ekim den önce geçiş olursa taahhüdü bozmaktan bir sey odermiyiz diye sordum odemezsiniz dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj geldi 8 gb 1000 dk vs %25 indirimle diye ama net fazla bana... aradim 4gblisi 25 dediler direk... daha fazla indirim yapmiyorlar mi? yada indirim almanin bir yolu var mi? faturali idim faturasiza gecmistim yurtdisina ciktigim icin... faturasizda hic bir cazibeli kampanya yok ustune her ay yukleme falan zor is...

    (not: siz siz olun yurtdisina cikarken mutlaka faturasiz yapip cikin ayda 5 tl ye hattiniz acik kalacak birsey soylediler tamam o halde dedim her ay 30 lira fatura geldi hatti kullanmadigim halde her neyse sonra bir kac defa yurtdisindan aramayla zorla faturasiz yapabildim)

    25ligi sececegim sanirim....
  • Konuyu açan arkadaş sayesinde 3 hattımdada güzel indirimler aldım çok teşekkürler
  • bende %15 ile 12 ay taahhüte ok verdim. taahhütüm bitmişti 31 lik fatura 42 tl görünüyordu. 2 kere aradım faturasıza geçeceğim fln dedim bir türlü %15 i geçemediler hep aynı hikaye. dün aradılar faturasıza geçmek istiyormuşsunuz diye evet dedim net falza olduğu için 8 gb hiç istemedim %25 istedim malesef dediler. kısacası 1000 dk 1000 sms 4 gb net 31 tl den 27 tl ye düşmüş oldu.
  • Arkadaşlar yarın avea hat alıcağım faturalı almaya düşünüyorum başlıktaki tarife varmı yeni hat alıcaklara yada daha iyisi var mıdır ? yardımlarınızı bekliyorum...
  • 4 Gün sonra arandım bende biraz önce. yok bana bir türlü indirim yapmadılar. 1000dk 1000sms 4gb internet 30 lira dediler kabul etmedim. İnatla 1000dk 1000sms 8 gb interneti 30TL ye istedim vermediler. sadece %15 indirim sağlayabiliyoruz dediler. bu hususta da daha fazla Türk Telekomda kalmayacağımı belirtip telefonu kapattım.
    Hemen arkasına talebinizden vazgeçtiğiniz için aboneliğiniz devam edecektir diye mesaj geldi. gün içerisinde tekrar görüşüp vodafone operatörüne geçeceğim sanırım.
  • bende aradım şimdi müşteri hizmetlerini... dedim faturasıza gecirin tarifemden memnun degilim.. (kamu mega kullanıcısıyım)
    bayan dedi 20tl faturasıza geciş ucreti var... 1713tl aldıgınız cihazların taksidi var.. 39tl de cihazların taksidini toplu ödeyeceginiz için cayma bedeli var..
    dedim faturasıza gecirin hepsini öderim problem degil..

    beni faturasız talebime onay için arayacaklarını soylediler..

    faturasıza gecersem kol gibi fatura girecek :)

    tarifemi değişirler mi sizce?? 8gb veya 6gb neti olan tarifelere gecme sansım olurmu ne dersiniz??
  • remy_ kullanıcısına yanıt
    Olur, arayan arkadaşa demeniz gereken "arkadaşlarım 30 tl'ye fırsat 8 gb tarifesini kullanıyor bende ondan yararlanmak istiyorum " yapmazsa, onay aşamasında telefonu kapatın aradılarmı açmayın
  • son olarak aradığımda 1000dk 1000sms 4gb internet 25 TL ye anlaştık.(keşke internet aşımsız olsaydı desem de bir şey yapamayacaklarını söylediler.) pek içime sinmedi ama neyse dedim uğraşmamak adına.
    1 yıl daha Türk Telekom'a bağlı kaldık işin aslı bu.

    EDİT: Şimdi tekrar aradılar. 1000DK 1000SMS 8GB 30TL fiyat verdiler hiç durmadan tamam dedim. 1 Saat önce neden bu teklifi sunmadınız diye sordum arkadaşın bilgisi yokmuş gibi bir cevap aldım. neyse şimdi istediğim oldu. Forum ailesine teşekkür ederim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptiness -- 7 Ekim 2016; 14:55:55 >
  • Neredeyse 10 yıldır Türk Telekom ( Avea ) abonesiyim. Bunun en az 7-8 yılı faturalı. Son iki yıldır tanıdık referansı sayesinde Kamu Mega ya 34 TL ödüyordum. Vodafone Red kullanan birader 2 ay önce TT nin 1000 dk 1000 sms 8 gb 30 Tl olan tarifesine geçiş yaptı. Ben aradım , mevcut aboneye geçiş olmuyormuş, mevcut tarifenize yok %10 yok %15 indirim yok mega extra 8gb 39 Tl filan birşeyler zırvaladılar. Taahüt sürem olduğu için sabır ettim. Şu an 30 Tl taahhüt bozma bedelim varmış, ona rağmen aradım TT yi ve durumu anlatıp faturasıza geçmek istediğimi söyledim. Yine aynı şeyleri zırvaladılar. Ben de 30 Tl altına 1000 DK 1000 SMS 8 GB İNTERNET den daha aşağı bir teklifiniz yok ise beni hiç aramaya zahmet etmeyin direkt geçirin faturasıza dedim ve kapattım telefonu. Kaydınız alındı dediler. Bakalım ne olacak. Bu arada varsın adam gibi tarife teklif etmesinler ve faturasıza geçirsinler. En fazla 30 tl cezayı öderim ama yarından sonra en azından kendilerinin veya başka operatörlerin bol avantajlı faturasızdan faturalıya geçiş avantajından faydalanırım. Bakalım ne olacak. Hayırlısı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abide85

    Tarifemin bitmesine 4 gün kaldı ancak arayıp talep bırakamıyorum çünkü işim gereği mesai içinde telefon kullanamıyorum 1 sefer arayıp ulaşamayınca direk Faturasıza geçiriyorlar mı ?

    Az önce aradılar (5.gün'de) Fırsat 8GB Tarifesi teklif ettiler normalde 39 Liraymış %20 indirim uyguladılar 12 ay Taahhüt ile 31 Lira olarak...Emeği geçenlere teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.