Şimdi Ara

Türk telekom cayma bedeli hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 31.10.2017 de ttnet ile taahhütüm bitiyor yani 1 hafta kaldı bende türknete geçmek için başvurmuştum bugün arayıp 48 saate açacaklarını söylediler.
    Daha önce forumda okumuştum ama şuan bulamadığım için soruyorum bu telekom şimdi 5-6 gün için bana ne kadar cayma bedeli keser acaba bir arkadaş eğer taahhütün yarısını geçtiysen kalan zamana göre hesaplanır gibi bişey yazmıştı.
    Özet olarak cayma bedeli 23 ay üzerinden mi yoksa kalan 1 hafta üzerindenmi hesaplanacak. Eğer 1 hafta ise türknet 120 tlye kadar ödüyor diye biliyorum. Ama 500-600 lira falansa 1 hafta daha bekletirim türkneti arayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal ödemeniz gereken fatura gelecek. Cayma bedeliniz, kullanmayıp da ödediğiniz o 5-6 gün olacak sadece. Bunu da turknet'e gönderirseniz kendi faturalarından düşerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam. Türk telekomu aradım bilgi almak için ille de hat sahibi diyorlar sinirimi bozdular.

• IWQuasGG kullanıcısına yanıt
    Hat sahibi benim deseydiniz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat sahibi olarak aradım sordum (allahtan teyit için kolay sorular sordular), 47 tl kullanım ücreti ve11 tl cayma bedeli toplam 60 tl gibi bir fiyat olduğunu söyledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.