Şimdi Ara

Türk Telekom bize telefonumuzu kapattırmamızı önerdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce telefon bozuldu. Dışarıdan çalıyormuş gibi görünüp aslında çalmıyordu. Uzun uğraşlar ve yaklaşık 5 kere aramamız sonucunda bir ekip gönderdiler ve hemen başlarından sallayıp bir elektrikçi çağırın ve hattı değiştirin dediler. Biz mecbur elektrikçiyi çağırdık(halbu ki bu onların görevi, kendi hizmetini niye başkası tamir ediyor ki onlar o kadar para alıyorken). Apartmandaki bütün hat değişti ve elektrikçi bize türk telekomu arayıp bağlantı yapmaları, yani hattı açmalarını söyledi. Biz de türk telekomu aradık ve bize bu bizim sorunumuz değil biz bu işle ilgilenmiyoruz dediler. Bize ev telefonumuzu kapattırmamızı tavsiye ettiler. Bunu söyleyen türk telekom, bir çalışan müşterisine böyle konuşabilir mi? Madem para kazanmak istemiyorlar kendileri bilirler. Ne biçim memlekette yaşıyoruz arkadaş? Almanya da dinler başkasıda dinler, herkes rezilliklerini duyuyor zaten bunların. İyide oluyor dinsizin hakkından imansız gelir. 2 aydır boşu boşuna vergi, para ödüyoruz. Bir de üstüne 110tl elektrikçi parası. İnşallah batar da günlerini görürler, herkes kapattırıyor zaten.







  • türk telekom ofisine gidip konuştugunuz müşteri temsilcisini şikayet edin ve işten attırın bu kadar umursamazlık olmaz .
  • Bizzat gidip subede yetkili biri gorusmen lazim eve gelen elemanlar da firsattan istifade tembellik yapiyor. Gidip mudurle goruseniz her zaman daha iyidir elemalarida sikayet edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sene türk telekom da staj yaptım bağlantı yapma kesme irtibatlama tamamen telekoma ait bişeydir müşteri temsilcileri gözlemlediğim kadarıyla gerçekten teknik durumlardan anlamıyolar çoğu durumda baştan savmak için biz ilgilenmiyoruz diyebiliyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.