Şimdi Ara

Türk Telekom beklerken Türksat Kablo geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir apartmanda kalıyorum. Binaya ilk yerleşen olduğum için apartman yöneticisi falan yoktu bireysel olarak 8 ay önce Tt'ye başvuru yaptım. Sokağımda tt alt yapısı olduğu halde binaya girecek 100'lük kablolarda boş olmadığından yeni cihaz koyulmasını belirttiler.

Öncesinde de Türksat Kablo'ya mail atarak duygu sömürüsüyle başvuru yapmıştım ama pek umudum yoktu. En az 250 metre ilerideki sokaktan geçiyordu ki bana dönüşleri şuan bölgenizde planlanan proje yok gibi bir şeydi.

Tt ye dönecek olursak koyulacak cihazın maliyetli olduğu için ve binanın biraz atıl bölgede kaldığından dolayı bölge müdürlüğünden proje onayına sürekli ret geliyordu. Sonraki günlerde santrale gidip görevliyle yüz yüze görüştüm derdimi anlatınca acıdı herhalde ellerinde cihaz olduğunu onu koyabileceklerini söylediler. Onlar genele müdürlükten cihazla birlikte onay bekledikleri için 16-20 bin liralık bir bütçe çıkıyormuş ellerindeki cihazı koyarlarsa 4 bin lira oluyormuş bu şekilde genel müdürlükten onaylatırız dediler. Halliyle sevindim aradan yine 1,5-2 ay geçti yine bir hareketlilik yok aynı laflar dönüyor.

Geçen hafta apartmanın dışında türksatın kazı çalışmalarını görüdüm, sorduğumda bizim binaya ve karşıdaki binaya hizmet getirdiklerini söylediler. Başta sevinir gibi oldum fiber geldi diye ama kablonetin eski esprisini olmadığını hatırladım kotalı paketlere mahkum ediyor malum.

Sorum şu arkadaşlar; sizce Tt'yi beklemek mi yoksa türksata taahütü vermek mi? Tt'nin rogarı tam apartmanın önünde ama türknetin sitesinden baktığımda karşımızdaki binaya 35 mbit verilebildiklerini gördüm yeni cihaz takılacaksa (cihaz mı dolap mı ne olduğunu tam anlamadım) bu hız artar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 7 Haziran 2017; 19:45:43 >

• Hiz hakkinda bir fikrim yok artadabilir ama turksata bulasma kota olayiyla sibirsiz devrini bitirdiler 50gbi asinca 1gb 2tl odeniyor modemi acmassin yani..

35mbpsde iyidir bence kota sonu 16mbps hiz verir baya iyi bir hiz ttyi bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam türksatın verdiği hizmet fiber sonuçta, kotalı paketlerini değiştirene kadar 25 mbps akıllı sınırsız diye bir tarifeleri var sadece 19:00-00:00 arası 10 mbps ye düşürüyor hızını f/p alınabilecek en iyi o. Türk telekom nasıl bir hizmet getireceğini de kestiremiyorum çok oyaladırlar gelirse muhtemelen vdsl gelecek maksimum hızım ne olur kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 7 Haziran 2017; 20:11:25 >
  • btk akn kalkacak derken kota getiren kurumları desteklemeyin
  • fp kullanıcısına yanıt
    Btk izin vermese bu paketler de gelmezdi

• Tt de fiber 35mbps olan fiber kutudan geliyor vdsl olarak fiber altyapi bir dusuk teknolojisi ha fazla vermeye raziysan turksata gec

Birde aldigin hiz onemli vdsl fiber bu konuda farketmez bence ha superonline fiber telekom vdsl olsa tamam derim de turksatta fiber desede cok ahim sahim altyapisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 7 Haziran 2017; 23:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Hiz hakkinda bir fikrim yok artadabilir ama turksata bulasma kota olayiyla sibirsiz devrini bitirdiler 50gbi asinca 1gb 2tl odeniyor modemi acmassin yani..

35mbpsde iyidir bence kota sonu 16mbps hiz verir baya iyi bir hiz ttyi bekleyin

Kota getirmiş olsalarda Türk Telekom'u beklemenin anlamı yok 50Mbit 250GB kotalı bir pakede geçerse bence 250GB yeterli olur ayrıca kotayı aşınca ücret 1GB başına 50KR adama yanlış bilgi vermenin anlamı yok en kötü 25Mbit sınırsız veya akıllı sınırsız pakedini kullanırsın hertürlü Türksat'ın vericeği hizmet daha kaliteli olucaktır.

Bu arada forumda Türksat aboneliğini devreden vardı görmüştü böyle bi konu aç istersen en mantıklısı devir almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 8 Haziran 2017; 1:8:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee farkli bir issden de alamazmi telekom altyapi cekince turknet 35mbos verse 150gb akk ile cok iyi olur kotali 50mbps 250gb dansa dediginiz fiyat 79diyor 3ay bedava kampanyadan

Yanlis bilgi icin ozur dilerim.degismis olabilir ama girisiniz yanlis bilgi vermenin anlami yok diye sacma olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 8 Haziran 2017; 2:5:54 >
  • 3 aylık bir vaktim var turksatı bekliyeceğim paketlerini satamazsa ister istemez iyileştirme yapacaklardır paketlerde. Turk telekom gelirse eğer hat durumuna göre tercih edebilirim anca 50 mbps sıkıntısız almam önemli çünkü. Turknet kimine iyi kimine kotu hizmet veriyor taahutsuz ama sürünmekten bıktım, bu yıl internetsiz geçirdim telekomun kendi içindeki saçma bürokrasi yüzünden.

• Devir işleriyle aynı pakete taahut sonuna kadar kalabiliyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichyn

Devir işleriyle aynı pakete taahut sonuna kadar kalabiliyorum yani

aynen taahütten sonrada akkli kullanabiliyosun

• Türk Telekomdan başka firmadan hizmet alır almasınada Türk Telekomdan altyapı konusunda pek umutlu değilim yapsalarda çok uzun sürer bu sebeple beklemenin anlamı yok dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.