Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar hemen derdimi anlatayim
    24 haziran secim gunu sifir daireye tasindik nakil icin turk telekoma basvurdur.Aha altyapi yok dediler.Neyse kaydimizi aldilar turk telekom kadina sordugumda altyapi heralde 1-2 senede gelir dedim birde diyo 1 sene bekleyeni gordum bide sunu demezmi ben turk telekomda calismama ragmen 1.5 senedir banada altyapi yapilmadi.temmuzin ilk haftasi yapmistik basvuruyu bide diyolar siz agustosun sonunda yapmissiniz.Zaten bu turk telekom iflastamidir nedir dolarda yukseldi arkadaslar nolcak bu altyapi bu sartlarda en gec ne zmn gelir Gelisme oldukca buraya yazarim sık sık size cvp yazamicam cunku internet yok beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.

• bulunduğunuz telekom müdürlüğüne bina sakinleri başvuru yapsın alt yapı getirilmesi için...diyelim ki alt yapı gelecek bağlı olduğunuz telekom proje çizer ve genel müdürlüğe gönderir onaylanırsa ödenek çıkar taşeron firmaya gerekli işler verilir sokakta veya caddede kazı felan yapılarak santralden alt yapı götürülecek bölgeye kablolar döşenir belirli noktalara telekomun saha dolabları konulur bina içlerine kadar turuncu renkli kablolar çekilir bina içerisine telekom ankastre kutu yerleştirir bağlantılar felan yapılır bütün herşey yapıldıktan sonra test işlemi başlar biraz süre alıyor test işi daha sonra hizmet müşteriye açılır...4 6 ay felan sürüyor bu işler

önemli olan şu telekomun alt yapı için projenin onaylanması başladıktan sonra gerisi geliyor ...yıllardır alt yapı bekleyenler var forumdaki konuları biraz okursanız bilgi sahibi olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 29 Eylül 2018; 2:31:9 >

• Hocam okumadim konu kalmadi zaten logar kapagi 50 m uzagimda bu turk telekom aradigimda dah proje. Cizilmedi fln diyo onceki evimde adls kullabiyordum direk eve gelen kablo evin onunde direkde var direk kavlo cekseler is biter

Türk Telekom Altyapı Sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.