Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ-DONANIM -- 28 Temmuz 2024; 15:58:13 >

• 2 sene önce bu olay benimde başıma geldi.sözleşmem bitmişti babamda kapatın demiş.ayni şekilde dondurmuslar faturada çıktı.babam telefonda sahtekarlik yapıyorsunuz diye çıkışmış.sonradan öğrendim kırmızı çizgi çekmişler belli bir süre net alamamistim ttden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seyitali60

2 sene önce bu olay benimde başıma geldi.sözleşmem bitmişti babamda kapatın demiş.ayni şekilde dondurmuslar faturada çıktı.babam telefonda sahtekarlik yapıyorsunuz diye çıkışmış.sonradan öğrendim kırmızı çizgi çekmişler belli bir süre net alamamistim ttden.

Yalnız değiliz dostum.Şu linkte yapılan yorumlardan ikincisini okuyun.

www.sikayetvar.com
    Türk Telekom - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ-DONANIM -- 28 Temmuz 2024; 15:59:33 >

• Sakın ola sakın ilk defa internet hattı alacaklar türk telekoma bulaşmasın.Bu şirketten kurtulmak bataklıkta debelenmek gibi.
  • Mecburen Telekom alıyoruz başka firma yok.Altyapi hep telekomun zaten.suanda superonline kullanıyorum kullandigima pismanim çünkü altyapi telekomun ve bozuk.ariza kaydı olur o kadar çok ilgilenmezler işi uzun tutarlar.ama telekomda olsam 1 gün içinde hatta o gün icinde sorunu cozuyorlar.El mahkum yapacak birşey yok.örnegin bulundugum yerde 4.5 g şebekesi hiç bi gsm operatörü çekmezken Telekom çekiyor ve 50mb down 30mb uplari görüyorum.Şuanda bile 4.5g altyapı çalışması devam ediyor bulunduğum yerde.sokagimdaki tüm kabinleri tip7 yaptı baştan aşağı fiber dosedi.iyinin kötüsü Telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitali60 -- 14 Haziran 2016; 1:08:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.