Şimdi Ara

Türk Telekom'a Alternatif İSS Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Taahhütüm bitmek üzere ve TT 485 TL + istiyor. Şu anda 140TL ödüyorum ve çok fazla vermek istemiyorum. 10+ yıldır TT abonesiyim ama indirim yapmayacaklarını söylediler bundan dolayı alternatif bir iss arıyorum. Önerebileceğiniz çok fazla sorun çıkarmayan bir iss var mı acaba ? Biliyorum her zaman sorunlar olur ama en azından bir sıkıntı olduğu zaman hızlı bir şekilde çözüm üretebilecek ve uygun fiyatlı bir iss ?

Lokasyonum : Istanbul / Silivri

Ayrıca sormak istediğim bir konu daha var. Aşağıdaki resimlerde bellirttiğim gibi altyapı 67mb gösteriyor fakat modem arayüzünde alabileceğim hız 28mb gösteriyor hangisine güvenmem gerekiyor. Modem Airties 5650

Şu anda 16mb kullanıyorum. Altyapıda destekliyor diye 35mb e geçsem acaba neti koparır mı ? Modem VDSL i destekliyor ama SNR sınırı çok aşağı düşerse net kopuyor daha önce çok deneyimledim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Hız profili değişince ; mak. hız değişecek. Hat 50 rahat kaldırır.

F-p olarak Gigaspeed'e bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637

https://forum.donanimhaber.com/24-35-lik-tarife-fiyatlari--156154728

• Netspeed olabilir hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme;

Arkadaşlar belki iss değiştirmek isteyen olursa diye yaşadığım tecrübeyi yazmak istedim. 20.08.2024 tarihinde Türksat kablo firmasına başvuru yaptım. Fiyat olarak 50 mbps down 4mpbs upload ilk ay ücretsiz 2-3 ay 289 TL 3-11 359 TL olarak anlaştım.

Aynı gün altyapıdan sorumlu birisi aradı hattınızı bağlayacağım diye bende TTnet aboneliğim var şuan dedim. Onun üstüne bağlarım sıkıntı yok dedi. Hat VDSL2 ye döndü. ( Bu arada binada Türksat altyapısı yok ) Sonra ben TTnet aboneliğini iptal ettirdim. Yine aynı gün Teknofix isimli firmadan mesaj geldi randevu oluşturun diye. ( Online alınan sim kartlarının randevusu gibi ). 22.08.2024 tarihine aldım. İnternette çok yorum okudum gelmiyorlar falan diye ama saat 10.30 gibi aradı bi arkadaş müsaitseniz geliyorum diye. Sonra geldi sözleşmeleri onaylattı hattı aktif etti. Bu arada TTnet aboneliğini iptal edince hat profilim adsl2+ ya dönmüştü. Sağolsun bir yerleri arayıp hattın profilini tekrardan değiştirdi. Çok iligili bir teknik servisti açıkçası. Son olarak ben sözleşmeyi e-devlet üzerinden de imzalamıştım bana 50TL indirim yapacaklarını söylediler ilk fatura için.

Bunlarda hattın değerleri ;

Belki birilerine yardımcı olur.

Herkese iyi forumlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.