Şimdi Ara

Türk Telekom 4.5g sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sim kartım eski olanlardan. 4.5g li olanlarla değiştirmek için biraz geç kaldım. Sorum şu bu 4.5g li sim kartın fiyatı ne kadar? Mağazaya sim kartımı kaybettim yenisini mi verin diyim yoksa direk eski nesil olduğu için değiştirmek istiyorum mu diyim. Operator Türk Telekom, teşekkürler.....

• Beles kardesim para verme adamlar can atiyorlar 4.5 gli karta gecsinler diye uzerine internet bile hedi ediyorlar sakin para verme. Sadece 4.5 gli hat istiyorum de kimligin yaninda olsun yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Beles kardesim para verme adamlar can atiyorlar 4.5 gli karta gecsinler diye uzerine internet bile hedi ediyorlar sakin para verme. Sadece 4.5 gli hat istiyorum de kimligin yaninda olsun yeter.

teşekkürler hocam
  • beleş degilse bile 12-13 lira bişey ,

• Bedavaya değiştirdiler, yeni kartın açılması da 30-45 dk sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Beles kardesim para verme adamlar can atiyorlar 4.5 gli karta gecsinler diye uzerine internet bile hedi ediyorlar sakin para verme. Sadece 4.5 gli hat istiyorum de kimligin yaninda olsun yeter.

teşekkürler hocam

Rica ederim eger para isterlerse bence operatoru degistir 2019 ocaga kadar 1.64 tllik vergi vermezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.