Şimdi Ara

Türk Telekom 16 Mbit AKK'SİZ Yalın 68₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
10.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstelik her ay bir kereliğine 50 gb'a kadar indirdikleriniz 35 Mbit hızında iniyor.

Paket aslında 35 MBit 50 Gb Akn diye geçiyor.

Superonline ve vodafone 24Mbit üstü kampanya yapmıyor çünkü 24 Mbit'e kadar hız 8'e düşüyor. 25 ve üzeri olunca 16'ya düşüyor. 16 olunca ek paket falan satamayacakları için hiç vermemeyi tercih ediyorlar.

Türk Telekom da eninde sonunda superonline ve vodafone'nun izinden giderek 24 Mbit üstü kampanya yapmayı bırakacaktır çünkü bu pakedi alanlara ek kota paketi satamıyorlar ihtiyaç kalmıyor.

Paket ortadan kalkmadan geçin bence.

• Ben kullanıyorum paket şöyle. 16 mbps hız akksiz ultranet diye geçiyor alt yapıda fiber olmadığı için adsl hizmeti alıyorum. İlk zamanlar da çok kopma oluyordu arayıp güncelleme yapıyorlardı hat üzerinde. Çalışanın yaptığı hata üzerine modemin hızını maksimuma çıkarmış kopmalara devam etmişti daha sonra eve birini yollayıp modemin hızını sabitledi ve düzeldi herşey. Fakat hız 8 mbps den aşağı inmio sürekli değişiyor, ping durumuda gayet iyi akşam yoğun saatlerde bile ping güzel yani memnunum şuan. Kusura bakmayın karışık yazdım biraz kafam güzelde
  • Link var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum paket şöyle. 16 mbps hız akksiz ultranet diye geçiyor alt yapıda fiber olmadığı için adsl hizmeti alıyorum. İlk zamanlar da çok kopma oluyordu arayıp güncelleme yapıyorlardı hat üzerinde. Çalışanın yaptığı hata üzerine modemin hızını maksimuma çıkarmış kopmalara devam etmişti daha sonra eve birini yollayıp modemin hızını sabitledi ve düzeldi herşey. Fakat hız 8 mbps den aşağı inmio sürekli değişiyor, ping durumuda gayet iyi akşam yoğun saatlerde bile ping güzel yani memnunum şuan. Kusura bakmayın karışık yazdım biraz kafam güzelde

• Cozum Turk.net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım normalde ultranet destekliyor yani 16 mbit kadar bu 35 fiber paketine geçsem yine adsl olarak devam edebilir miyiz acaba ? En azından şu akn belasından kurtulurduk zaten 35 mbit alamıyoruz bari 16 sabit devam ederdi bir bilgisi olan var mı ?

• Bizim bir komşumuz millenicoma geçti sözleşmeyle birlikte 1 ayı geçti hala bağlanmamış interneti. Ağlıyordu valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Ultranet(ADSL) olmaz, Hipernet(VDSL) ile Fibernet olabilir sadece. Telefonla sorun, Hipernet destekleme olasılığı yüksek
  • Turknete geçin zaten 11 ay sonra akk komple kalkıyor

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Türknet herkese aynı ip adresini kullandırıyor, hiçbir siteye girilmiyor, gmaile girerken bile seksen kere güvenlik sorusu çıkıyor, çoğu zaman da girilmiyor.
  • Eve fiber internet bağlantısı yapacam. Sizce ttnetin bu paketini mi almalıyım yoksa netspeed 50mb 200 akn 58 TL olan paketmi almalıyım

• mevcut aboneler geçebiliyor mu kampanya linki var mı yazın taahhüt bitince buna geçelim bari 16mbite kadar sürünüyoruz
  • Bu söylediğiniz paketin bi linki var mı tam olarak açıkladığınız gibi bi yazı bulamadım ben esnek kampanya da 35 e 50 seçiyoruz da detay göremiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • areels kullanıcısına yanıt
    Durum şu hattım zaten vdsl desteklemiyor ama bana 35 mbit tanımlasınlar ben adsl ile 16 mbit almaya devam edeyim istiyorum akn sorunu yaşamamış olacağız böylece ama vdsl desteklemeyen yere vdsl paketi tanımlarlar mı acaba bir başvuru yapayım en iyisi şu an mevcutta ultranet limitsiz plus paketini kullanıyorum. 35 mbit bir fibernet/hipernet pakete geçerek akn den kurtulabilir miyiz bir deneyeceğim.

• areels kullanıcısına yanıt
    Nasil bi memleketsek ev telefonu istemiyorum diyorsun adam istemedigim birsey icinde ucret yazabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknete ne kadar çabuk kötü deniyor ben yıllardır TTNET'ten bıkmıştım bazı aksaklıkları olsa da adamlar birşeyler yapmaya çalışıyor bence bu sunucuyu kaybetmemek lazım

• Turk telekom pişmanlıktır.

• Kurumsala alinabiliyomu bu

• ben bu pakete geçen gün abone oldum.

taathütlü yapınca paketin fiyatı 58 TL + 10 TL sabit tel "alo konuştukça öde paketi" benim yaklaşık 10 yıllık bir telekom aboneligim oldugu içinde extra olarak 5 tl indirim aldim ve paketin fiyatı 63 TL'ye gelmiş oldu.

35mbit + 50GB kota Fakat gerçek kullanımda ise 16 mbit Sınırsız internet.
  • Benim fiber superonline paketin hızı düşmüş hali 16 mbit ve 55 lira ödüyorum. Telefon görüşmesi de bedava. Hadi size kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Ocak 2018; 14:4:49 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.