Şimdi Ara

Turk takim arkadaslari hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, bisey aklima takildi da sorayim dedim

1 ay kadar once 4 turk pre ile ayni takima dustum. Pistol raundu kaybettik neyse. 2 veya 3. Eldi ecoyuz. B3nde b ye gittim adamlar hizlica a ya girdi. Bende birini toxic te gordum b nin ordaki kutuya pustum. 1v5 yada 4 kalmistim.

Neyse a ya gidip bosa olmektense b deki adamdan belki silah dusururum diye bekledim. Keko sesli biri neden bekliyorsun neyi bekliyorsun diye oylama acti, attilar beni.

Merak ettigim sey bende mi bir sorun vardi yoksa kekolarla ayni takima mi dustum? Raund basladigi gibi adamlar a ya girmisti bile info veren de yoktu ama radardan az cok anlasiliyordu orda mevzu dondugu ama rotate yapmadim usb ile bir halta yaramaz diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türklerin yüzde doksanıı böyle.Oyundan anlamayıp çok konuşan,ölünce hile diye ağlayan tipler.

Takıma türk gelince türk olduğumu çaktırmamaya çalışıyorum.
  • Bu oyunda Ruslara laf eden daha Türklerle tanışmamıştır, benim görüşüm bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricider -- 16 Nisan 2018; 15:19:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ricider kullanıcısına yanıt
    +1 Türk Gördüğüm gibi muteliyorum şansıma küfrediyorum.
  • Solo maça girmeyin,arkadaşınız yoksa da csyi bırakın. Topluca bıraktık çok keyifliyiz,eski günleri özlüyoruz ama oyun 2014-2015 yılında oyundu, ondan sonra bozdu, rusu da aynı Türk'ü de. Düzgün takım oyunu oynayan,iletişimi iyi birilerine gelme ihtimaliniz 100 maçta 1 falandır. O da 1 kişi gelir diğer takım feedler yine kaybeder deli olursunuz.
  • takımda ya da karşıda türk varsa direk mute yapar geçerim hiç bakmam.
  • Rank düşükse olur böyle şeyler. Hızlıca rank atlaman lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

Rank düşükse olur böyle şeyler. Hızlıca rank atlaman lazım.

Main global, ki zaten mainde turk gelmiyor cook nadir.

Yan hesapta mge de oynadim. Yok yani mge de dusuk degil o rankta ozurlu degilsen oyunun mantigini falan cozersin zaten. Yok yani umrumda de degil 28 gunde bir giriyorum zaten bana garip gelen bu tur tipler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    Düşük degil aslında ama malesef o tipler o ranklar arasındalar. Mg den kurtulmak globale çıkmaktan daha zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.