Bildirim
Türk streamde sinirlenirse (Metin2deki savaşçı öfke basarken)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hastaysa da acınacak halde,bilerek yapıyorsa da acınacak halde.Bu tiplere prim vermeyin paylaşmayın görmezden gelin.
-
flash'ı çimlere doğru atıp q ile çimlere girse alacak ama ölmeyi hak etmiş.
yorumlara baktım sinir hastasıyım diyerek ve ilaç kullanarak falan prim yapıyor diyorlar -
Ne hali varsa gorsun madem boyle her seye sinirleniyor oynamasin ailesine yazik
Ward atmadan caliya girersen yada orda thresin varken kill acligi yaparsan olacaklarda bunlar sorunu var diye baska yazmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinir hastası bu oynamaması lazım bu oyunu oynayan sakin bir insan bile delirirken sinir hastası nasıl katlansın
ilk başlarda bende üzülmüştüm, artık gerçeği gördüm :D %100 prim yapıyor. eğer sinir hastasıysan oynama. yorumları okudum samandan sigara içiyormuş felan bilgisayarı kötüymüş yayın yapamıyormuş. içme - yapma. buna bağış yapanlarda saflar zaten :( -
Prim için stream esnasında annesini odada tutuyor herhalde kadına yazık
Annesine babasına yazık ya. Böylelerine değil de ailelerine acıyorum. -
Duvara vurduktan sonra ulti açıyor, kata ulti atmadan E'sini kullanıyor, wardsız çalıya giriyor, kill açlığı yapıyor, botrk kullanmıyor. Pet şişe değilde yok mu şöyle Beyzbol sopası falan. Forumca kanalına 1'er tl atalım Beyzbol sopası alsın bir sonraki failinde kurtuluruz. -
anasına bu işte çok para var demiş -
Gerizekalı -
yazık lan kimin çocuğuysa -
Lmaoooooooooooooo harbiden 2 . videosu olduğu icin artık prim yapıyor kanatına vardım ama komik yani izlemeye dğer bir daha yapsın fenomen olur :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X