Bildirim
Türk Sporunun Yüzkaraları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu ROK ve Baransu denen heriften iğreniyorum resmen bir insan bu kadar itici olur ancak. -
Ama çoğu Galatasaraylı bu isimlere prim yaptırıyor ne acı.. -
Fanatiklik gözünüzü gör etmiş olsa gerek.Bende fenerliyim ancak erman toroğlu doğruları söylüyor.Bazen kafasına esip ruh falan çağırıyor ama şike hakkında göndermeleri imaları tamamen gerçek.Ahmet çakarda öyle.Ancak baransu ve diğerleri konusunda haklısın -
Toplasan bi adam etmez. Bunun gibileri temizlemek lazım önce. Çakar'ı unutmuşsunuz. -
başlık yanlış bence bu insanlar türk medyasının yüzkaraları. sporun yüz karaları için yargıtay kararı bekleniyor. -
-
En baştaymış Çakar. Nasıl görmediysem. -
Hocam Allah aşkına fanatiklikle ne alakası var.sporda anlamayan adamı koy şunların programının başına adam kafayı yer.her lafları tahrik hep taraftara oynayıp iyi niyetleri suistimal eden şahıslardır.bu gün maç ve maçlardan sonra olaylar oluyorsa nedenlerinin %50'si bunlardır.sporda şiddet yasasını uygulasınlar adam akıllı bak birdaha konuşabilecekler mi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ESESGS
Toplasan bi adam etmez. Bunun gibileri temizlemek lazım önce. Çakar'ı unutmuşsunuz.
dostum baransu ve rok denen çakma gazeteciler malesef sizi kullanarak tetikçilik yapıyor.. camia olarak bu durumdan son derece rahatsız olmanız gerekirken yönetiminiz ve teknik kadronuz bu canlılarla ilişkilerini son derece sıcak ve samimi tutuyor. gs taraftarı olarak bu durumdan rahatsız olmanız lazım. ama ses çıkarmıyorsunuz malesef.. -
dostum baransu ve rok denen çakma gazeteciler malesef sizi kullanarak tetikçilik yapıyor.. camia olarak bu durumdan son derece rahatsız olmanız gerekirken yönetiminiz ve teknik kadronuz bu canlılarla ilişkilerini son derece sıcak ve samimi tutuyor. gs taraftarı olarak bu durumdan rahatsız olmanız lazım. ama ses çıkarmıyorsunuz malesef.. -
hıncal uluç denen troll üde koysaydınız adam bir fbyi övüyor bir gsyi övüyor sonra yeriyor topluyor hocalara sövüyor ardından onları övüyor sürekli değişik bir kafada
-
Türk Sporu'nun mu, spor basının mı? Eğer Türk Sporu ise yazacak çok fazla isim var da. -
bunların yazılarını özellikle okumuyorum. ne kadar az tıklanırlarsa o kadar çabuk yokolur giderler.. bence herkes boykot etsin.. -
Başlık yanlış olmuş."Türk futbol basınının yüz karaları" başlığı altında değerlendirmeler yapılmalıydı.Hoş herkezin "yüz karası" değişkendir.Tartışmaya son derece müsait ve Fenerbahçe taraftarının dışındakil taraftarlarının "yüz karalarını" belirtmesiyle yönetici arkadaşlar tarafından çifte standart'a maruz bırakılıp forumdan geçici men edilmesine yol açacak bir konu. -
sorun bu insanlarda değil bu insanlara prim verende... şekip masturoğlu ahmet çakar ın programına bağlanıp onlara prim tanıyr.. bırakın kendi kendilerine konuşup dursunlar orda bile bile yapıolar zaten izlenelimde nası izlenirsek izlenelim mantığında hareket ediolar -
quote:
Orijinalden alıntı: erzincanspor
quote:
Orijinalden alıntı: ESESGS
Toplasan bi adam etmez. Bunun gibileri temizlemek lazım önce. Çakar'ı unutmuşsunuz.
dostum baransu ve rok denen çakma gazeteciler malesef sizi kullanarak tetikçilik yapıyor.. camia olarak bu durumdan son derece rahatsız olmanız gerekirken yönetiminiz ve teknik kadronuz bu canlılarla ilişkilerini son derece sıcak ve samimi tutuyor. gs taraftarı olarak bu durumdan rahatsız olmanız lazım. ama ses çıkarmıyorsunuz malesef..
Ya beni ne ilgilendirir yoneticiler düşünür bunları. Başka derdim mı yok bunlarla ugrasicam. Ne yaparlarsa yapsınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın dostum fakat onların yanına aziz yıldırım ve şekip mosturoglunuda eklemelisin. -
Türk sporunun yüzkaraları denince akıla başka isimler gelmiyor mu yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın
Türk sporunun yüzkaraları denince akıla başka isimler gelmiyor mu yahu
Benzer içerikler
- flashscore oranı düşen maçlar
- passolig para çekme
- pivot santrafor nedir
- gfb üyelik
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X