Şimdi Ara

Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
42.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü

Arkadaşlar geçen cine5 te oynayan "Teşekkürler Büyük Anne" Filminden kopyalanıp resimler movie maker ile çekilmiştir görüntüler eski olduğu biraz bozuk olmasını normal karşılayalım taa 1975 te çekilmiş, facebookta ve diğer gruplarda Sonia yı bulmak için ve tanıtmak için hareketler başlamıştır öldüğü söylenmektedir fakat tam kesin birşey yok bazıları bir kaç programda gördüklerini söylüyorlar zaten 1997 demi ne öldüğü yazılı ama gerçekte öyle birşey yok çelişkili bir durum var adına türkler bile internet sitesi açıyor şuan zaten yapım aşamasında benimde elimden gelen bir katkı olsun istedim bi 25 adet sanırım fotoğraf var birde çok uykum var gecce 12 de başladım fotoğrafların çekimi düzenlemesi imza eklemesi ufak tefek düzeltmeler felan baya uzun sürdü şimdi birde sonia şarkı söylerken bir video var onuda upload ettimmi youtubeye tamamdır. bu yayınladığım fotoları ne googlede nede bing vs arama motorlarında bulamassınız bu gece çok uğraştım ve en sonun saat 12:10 gibi bitirdim bir tek yayınlamak kaldı resimlerin taranması düzeltilmesi ve upload edilmesi tamamen benim emeğimdir alıntı değildir sadece film kaynak kullanılmıştır, uykumu alınca bu mesajı daha iyi şekilde düzenleyeceğim imla ve yazım hataları normaldir bir kaç güne kadar düzelteceğim

Sonia VİVİANİ kimdir ? : Sonia Viviani 1958 yılında İTALYA'NIN BAŞKENTİ ROMA'da dünyaya gelmiştir. Sanatçı TÜRKİYE'ye de gelip TÜRK SİNEMASINDA burada birçok filmde de oynamıştır , Türkiyede tanındığı kadar İtalyada tanınmamıştır...

Gerçek ismi: - Sophia Vivianson
    Doğum tarihi: 1958
    Doğum yeri: Roma, İtalya
    Ölüm Tarihi: Halen yaşıyor!
    Oynadığı Filmler/Diziler : Teşekkür Ederim Büyükanne, Delicesine, L'albero Della Maldicenza, Incubo Sulla Città Contaminata Le nuove comiche , Fantozzi alla riscossa , Appuntamento in nero , Turno di notte , Turno di notte , Casa mia casa mia... , Una tenera follia , Le avventure dell'incredibile Ercole ( Hercules) , L'ave Maria , Traficantes de pánico , Tre sotto il lenzuolo , John Travolto... da un insolito destino , Solamente nero , L'ultimo guappo , Da Corleone a Brooklyn , Un ombra nell'ombra , Pugni, dollari e spinaci , La sorprendente eredità del tonto di mammà , Napoli si ribella , KZ9 - Lager di Sterminio , Lulù 77 , L'adolescente , Frittata all'italiana , Un urlo nelle tenebre , Mondo candido , Yuppi du , Amori, letti e tradimenti , Povero Cristo , I guappi , Carnalità
    (kaynak : sinemalar.com , imdb.com)

Web sitesi :http://www.soniaviviani.com/

Upload ettiğim Video :http://www.mynet.com/video/sinematv/sonia-viviani-sophia-tesekkur-ederim-buyukanne-428819/

Sonia VIVIANI'NIN Teşekkür ederim büyük anne filmindeki şarkısı için tıklayınız

Yönetici arkadaşlarım eğer yanlış bölüme açtıysam lütfen mesajı silmeden uygun bölüme taşırsanız sevinirim.

Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü  Türk Sinemasının unutulmaz İtalyan Sanatçısı ' Sonia VİVİANİ ' Fotoğraf Albümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 13 Kasım 2013; 17:02:53 >

• Gerçekten çok güzel bir bayan, daha önce nedense filmlerde görmediğim bir yüz
  • hatırladım
    adını yeni öğrendim
  • ben yabancı olduğunu bilmiyordum ya oynadığı Türk filmi de güzeldi
  • teşekkür ederim büyükannem filminden beri hayranlı duyarım kendisine. çok güzel bir kadındı.
  • Gözde Kansu, Sophia Vivianson'ı andırıyor görünüş olarak. Büyükannem filmi keyifli bir filmdi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volka

Gözde Kansu, Sophia Vivianson'ı andırıyor görünüş olarak. Büyükannem filmi keyifli bir filmdi gerçekten.

hiç alakası bile yok bir forumda benzetmişler ama gözde sonia nın yanından bile geçmiyor

Gözde KANSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 28 Aralık 2009; 15:40:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be çook güzelmiş
  • Kadın çok güzel ya...
  • quote:

Oynadığı Filmler : Teşekkür Ederim Büyükanne, Delicesine, L'albero Della Maldicenza, Incubo Sulla Città Contaminata daha bilinmeyen birkaç tane daha filmi varmış.

Bu kadar filmle, nasil turk sinemasinin unutulmaz sanatcisi olmus bu kadin bakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Oynadığı Filmler : Teşekkür Ederim Büyükanne, Delicesine, L'albero Della Maldicenza, Incubo Sulla Città Contaminata daha bilinmeyen birkaç tane daha filmi varmış.

Bu kadar filmle, nasil turk sinemasinin unutulmaz sanatcisi olmus bu kadin bakim.

sen o 2 filmi izleseydin ve o güzelliği görseydin sende unutamazdın eminim

http://video.google.com/videoplay?docid=-2415040550286059311#

http://video.eksenim.mynet.com/radio99_3/Sonia-VIVIANi-Sophia-Tesekkur-Ederim-Buyukanne/428819/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 29 Aralık 2009; 19:30:17 >

• İçerik güncellendi, imdb ve diğer video linkleri sayfaya eklendi
  • Sade güzellik. Yıllar önce bende bir filmde görmüştüm ama Türk sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: volka

Gözde Kansu, Sophia Vivianson'ı andırıyor görünüş olarak. Büyükannem filmi keyifli bir filmdi gerçekten.

hiç alakası bile yok bir forumda benzetmişler ama gözde sonia nın yanından bile geçmiyor

Gözde KANSU

doğrudur, sizin için alakası olmayabilir, bana da anımsatıyor sadece, ikizi gibi olmadığının ben de farkındayım.

• Babaaneydi değil mi o filmde o hatta o ne biçim babaanne be diyordum kendi kendime
  • hayatımda ilk defa görüyorum bu bayanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Babaaneydi değil mi o filmde o hatta o ne biçim babaanne be diyordum kendi kendime

keşke herkesin babanesi böyle olsa
  • O zaman bende konuya bir güzellik yapayım katkım olsun.

Bahsi geçen filmde hatun kişi ile Bülent Kayabaş ın club te beraber söyledikleri şarkı.Aynı zaman da şarkı İtalya eurovision 1975 şarkısı.

http://www.youtube.com/watch?v=rSX05R9X2-U
  • Arkadaşlar Teşekkür Ederim Büyükanne filmini indirebileceğimiz bir yer var mı? (Rapid Hariç) Birde Cine5'te arada çıkıyor ama çoğu sahnesi kesilmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.