Şimdi Ara

TÜRK SEVER LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK 8 AYDIR ONLİNE COD2 OYNUYORUM ANCAK HEP YABANCI SERVERLARDA GENELDE SERVERİM 'TEAM.MTP.TDM:RİFLLE'BURDA OYNUYORUM ANCAK PİNGİM ARTIK 200 ÜN ALTINA DÜŞMÜYOR VE OYNIYAMIYORUM, UBİT CLAN TÜRK SERVERIDA KAYITLI ANCAK GİRİNCE HEP ATILIYORUM ZATEN ÇOK DOLU OLUYOR,EĞER ELİNİZDE ŞU ANDA KULLANILAN TÜRK SERVERLARI VARSA LÜTFEN PAYLAŞALIM,OYUNDA NİCKİM TR_boy34,teşekkürler şimdiden herkese

• xfire kullanıyorsan ordaTürk serverlerini bulabilirsin.
  • xfire kullanmıyorum all seeing eye var bende ayrıca eğer yüklersem nasıl bulucam yani ne yazıcam aratırken cevaplarsan çok sevinirim
  • arkadaşım xfireden nasıl server arattıracam nickim turkeyboy34 gerçek nickim tr_boy34 fransız serverlarında tanınmış bi oyuncuyumdur,teşekkürler şimdiden herşey için saol
  • arkadaşlar 'impure client detecdet invalid. IWD files referenced
    c:/cod2/main/iw_oo.iwd
    hatası veriyor xfirede türkserverlara giremiyorum ama yabancı girebldiğim serverlar var ama pingim yüksek ordada ne yapmam lazım sizce yardım lütfen teşekkürler herkese.
  • ALL seeing eyeyi kuu başta ondansonra file kisminda import server list varr arayı tıkla sonra oradan cod 2 oyunu seç browse yazan yere tıkla oradan artık server listin nerede kayıtlı ise ora git onu ekle sonrdad favorilerimden istediğin birini seç ben genelde hepsi için favori 1 i kullanırım ctrl A HEPSİNİİ SEÇER ctrl R refleşlerr ayrıyeeten banada günceell server listt lazıımm depressyon@hotmail.com adresine atarsanız sevinirimm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.