Şimdi Ara

Türk serveri Dark Pianist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/1386683#profile

Tr serverinde bu arkadaşı tanıyan varmı bi oyunda karşıma geldi iyi oynadı diye ekledim adam sadece shaco oynuyor shaco useless diyenler için koydum :D

Rünleride ad shaco ve ap shaco :D

• shacoda akmış adam . valla böyle oynayanlara hayranım 1 karakter ile ben sıkılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 23 Ağustos 2013; 20:12:05 >
  • insanın canı sıkılır ulan
  • Oyun biraz late e kaldı mı kaybetmiş gördüğün gibi. Kazandıklarının %90 mid gamede biten oyunlar. Ayrıca insan sıkılır yahu
  • adam akmış gitmiş gercekten
  • Akmamış. Yani maini olduğunu düşünürsek akması için w/l oranın %70-80 veya kdsinin çok iyi olması lazım. Bi de gold olduğunu düşünürsek. Aşağılama gibi bir amacım yok. Sadece sadece bi karakter ile çok oynarsanız sizde yaparsanız.

Özet : akmamış.

Ap shacomuş sözümü geri alıyorum. XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 23 Ağustos 2013; 20:22:26 >
  • trde 3-4 killden sonra rage başladığı için shaco çok mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eee yasaklandı mı ne yapıyor seçim ekranından çıkıyor mu? Acaba hiç öyle bir duruma denk gelmiş mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Eee yasaklandı mı ne yapıyor seçim ekranından çıkıyor mu? Acaba hiç öyle bir duruma denk gelmiş mi

shacoyu kim yasaklıyacak amumu malp shen trde
  • Demin oyunuma geldi güzel oynuyor baya.

Sonuç benim takımım kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Demin oyunuma geldi güzel oynuyor baya.

Sonuç benim takımım kazandı

5 pre sanırım demi?
  • Evet.

Yalnız adam canavar gibi shaco oynuyor yani tr de daha iyisi olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Evet.

Yalnız adam canavar gibi shaco oynuyor yani tr de daha iyisi olduğunu sanmıyorum.

Sen full ahri oynasan şu an olduğundan daha iyi olursun ben full akali oynasam şu an olduğumdan daha iyi olurum ama takıma başka şampiyonlar gerekiyor mainimizi bir kenara bırakıyoruz. Böyle her oyun aynı şeyi oynamak takıma haksızlık bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.