< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 11 Nisan 2020; 8:26:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 11 Nisan 2020; 8:26:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Manhattan öğrenci yurdunda mı kalıyorsun?
|
Kaliforniya’da Kovid-19 hastası 17 yaşındaki genç sigortası, olmadığından hastaneye alınmadı ve hayatını kaybetti. Boston’daysa sigortasız kadına 34 bin 927 dolarlık koronavirüs tedavi faturası çıktı. FairHealth’in son raporunda sigortasız bir hastanın Kovid-19 faturasının 73 bin dolara kadar çıkabileceğine ilişkin şok edici detaylar var.
Şayet koronavirüs kaptınız ve sigortalıysanız, bu kez ödeyeceğiniz miktar, tedavinin şekline göre 9 bin ile 20 bin dolar arasında. Evet bu rakamlar gerçek ve ABD medyasında da yer aldı. Trump yönetimi, böyle hikayelerin artması ve sigortasız Kovid-19 hastalarının durumlarının ciddileşmesi üzerine, bu kişilerin ücretsiz tedavi olacağını açıkladı. Dün konuştuğum, New York’taki bazı sigorta temsilcileri, henüz kararların uygulama aşamasına gelmediğini belirtti. ABD’de 27 milyon sigortasız insan var. |
Virüs Türkiye'de görülene kadar, salgını da çok iyi yönetmişti bay recep
|
Bu forum daha çok iktidar karşıtı muhaliflerden oluşmakta 1 Aktroll Karşısında 100 CHP Trolünün olduğu bir forum burası. Burada iktidar bir şey çok doğru yapsa bile bu doğru diyen birine 100 CHP Trolü çöker. Oysa bakmazlar ki beceriksiz muhalefet beceriksiz iktidara sebep olur. Sağlık sisteminin eleştirilecek bir çok tarafı olsada şahsım devlet hastanesinde iki ameliyat olmuş ve eşim de devlet hastanesinde bir ameliyat oldu. Gayette memnun kaldık. Kalmadığımız tarafı internet yoktu. Eşim bir ameliyatta özelde oldu ve hiç bir farkı yoktu. Elbet insan faktörü var her hastane her hasta bakıcı her hemşire her doktor bir değildir. Bizim doktorlar gayet ilgili ve başarılı işler yaptı. Şimdi siz benim yerimde olsanız böyle bir sağlık sistemine ve hastaneye kötü diyebilir misiniz?
|
Aktrollerden bir farkları yok ikiside aynı zihniyet.
Yıllardır cehepeyi pasif adamlar yönetiyor. Yönetmeyede devam edecek. Yurtdışında max. 2 seçim kaybeden kim olursa olsun bir daha aday olmaz. Sırf iktidarı kötülemek için mok atıyorlar. Ben bu iktidarın başarısıdır demedim ki. Ben 2 kere yazmama rağmen anlamadılar. Sizin gibi sağduyulu insanların sayısı çoğunlukta olsa ülke bu halde olmazdı zaten. Bunlar böyle insan işte körü körüne fanatik benim gibi Sosyalist halkçı bir insana aktroll diyen var geçende biri şeriatçı demişti. Bunların akıl sağlığı yerinde değil normal karşılıyorum artık... |
aynı konuda onuncu başlık, her hafta açılıyor, az yaratıcı olun. İmamoğlu bir, bu konu iki
|
Konuya gelen yorumlardan gördüğümüz kadarıyla ha muhalefet fanatikleride, iktidar fanatikleride aynı zihniyetteler bir kez daha anladım.
İşte böyle takım tutar gibi particilik yapan, objektif bakamayan, hoşgörüsüz ve empati yapamayan insanların çoğunluk olduğu yerde bu ülke asla ilerlemez. Daha okuduğunuzu anlama kapasiteniz yok o kadar koyu yazdık. Siz anca birbirinizi yersiniz |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 12 Nisan 2020; 15:54:50 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 12 Nisan 2020; 18:35:42 > |
|