Şimdi Ara

Türk reklamlarındaki saçmalıklar çok kızıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesala azra akın pepsi içiyor sanki günde hergün pepsi içiyor o fiziği korumak için bile sadece belki bir yudum reklamda içmiş millete yalanı yedirmiş parasını kazanmıştır.. Pepsi sanki çok faydalı.
    2 --- biscolata reklamında elamanlar sanki hergün biscolata yiyor yapıyorlar adamlar hayatında çikolata yememişlerdir o vucüt için birde kaslı erkeklermiş adamlar parayı alıyor hayran kitlesini artırıyor bizde o iğrenç kaliteseiz biscolataları yicez! Ah şu kezbanlar hep kanıyor içiyor yiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca anlamadığım şey kendileri maken,oyuncu cafelerde pastlarda yiyorlar ama fitler bunların özel hocaları diyetisyenleri mi var

• Cidden kafanı buna mı taktın ? Öyleyse ttnetin internette kampanya uşağum falan reklamı var sakın izleme televizyona kafa atarsın.
  • Kasmaya gerek yok takma kafana
  • mc'deki kasiyer kızlarda çok tatlı
  • SESSİZ OL
  • Ona bakarsan Kate Upton da Arby's (Carl's Jr. da olabilir, tam hatırlamıyorum) reklamında yemek yerken kendinden geçiyor falan. Türk reklamı olmasıyla alakalı değil ki bu. Bu satıyor, bu yüzden kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 30 Ocak 2013; 16:30:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Ona bakarsan Kate Upton da Arby's (Carl's Jr. da olabilir, tam hatırlamıyorum) reklamında yemek yerken kendinden geçiyor falan. Türk reklamı olmasıyla alakalı değil ki bu. Bu satıyor, bu yüzden kullanılıyor.

Abi reklamlardan nefret ediyorum hep yalan hep dolan ya mankenin kola ile işi ne ayrıca yok neymiş çok iyi gibi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Cidden kafanı buna mı taktın ? Öyleyse ttnetin internette kampanya uşağum falan reklamı var sakın izleme televizyona kafa atarsın.

yav megabitli sen ne deyoon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancel_

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Cidden kafanı buna mı taktın ? Öyleyse ttnetin internette kampanya uşağum falan reklamı var sakın izleme televizyona kafa atarsın.

yav megabitli sen ne deyoon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.