Turk Portal 2007 sonunda tamamlandı ve kullanıma hazır duruma geldi. Kodlamamız yaklaşık 6 ay test etmemiz 3 ay sürdü.Her yıl sonlarında yayınlanan scriptimiz bu senenin sonundada iddialı olarak geliyor.Özelliklerini hatırlayalım;
- Keyif Forum'un en son versiyonunu içeriyor.O da kendi scriptim olduğu için portalla çok iyi entegre oldu (ss lere bakın orda forumdan resim var) - Haber Script'i ile anasayfada ve birçok alt sayfanın içerisinde istediğiniz tarzda haberler yayınlayabilirsiniz. - Yazarlar bölümünüze üyeler arasından yazar seçip haber ve makale eklemelerini sağlayabilirsiniz.Eğer yazıları beğenilirse sizin onayınızla moderatorlüğe kadar yükselebilirler. - Üyelik sistemi Tp2007 dahilinde çok gelişmiştir.Klasik üyelik sistemlerinin aksine forum puanı ve yorum puanları dahilinde sitede aktif olan üyeler script tarafından otomatik olarak ödüllendirilir.Örneğin 1 günlük reklam hakkı kazanırlar yada sitedeki özel bölümleri görüntüleme hakkı kazanırlar. - Arama motoru ile tüm site dahilinde her kelimeyi arayabilirsiniz.Ayrıca google searchde arama motoruna eklenmiştir. - Eski scriptlerimizdede olan linkler bölümü sayesinde üyeleriniz ve ziyaretcileriniz kendi sitelerinin portalınızda link olarak gözükmesini sağlayabilir. - Site dahilinde birçok anket bulunmakta,yeni olarak siteye üye olurken size sorulan bir anket var,sizi buraya ne yönlendirdi tarzında,onun dışında klasik anketlerde site dahilinde mevcut. - Resimler bölümü sayesinde istediğiniz kadar resim,avatar,wallpaper yayınlayabilirsiniz.Ayrıca bunların en çok görüntülenenlerini anasayfada tanıtabilirsiniz. - Gelişmiş yönetim paneli sayesinde siteyi kolayca yönetebilir,script kodlayıcılarıyla iletişim kurabilir yardım isteyebilirsiniz.
ve bunların dışında yeni onlarca özellik....
SS'ler
Script ile ilgilenen arkadaşlar olursa bana msn yoluyla ulaşabilirler.
(bu metin piyasadaki beş para etmez hazır siteler ve portallardan bıkan webmasterleri yeni bir oluşumdan haberdar etmek için yazılmış ve siteye eklenmiştir)
Benim param olsa ASPPlayground dan alırım forum sitesini... Ben bu forumu çok sewiom... Hatta DH bana şu anda kullandığı forumu verse onu daha çok seve seve alırım...
Emeğinize sağlık hoş olmuş.
kaliteli gözüküyor ama ücretli mi olacak ücretsiz mi?
Evet ya önceki sürüm gibi bedava olsa keşke :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme