Şimdi Ara

TÜRK OCAKLARI DERNEĞİ - Kamu yararına çalışır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaho bari biraz durust olunda olayınızı soyleyin, çay demleyip içiyorlarmış.
    israildede çay içiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Türk Ocakları Derneği hakkında neler biliyorsunuz?
    Bu sivil toplum kuruluşuna yaklaşımınız ve bu kuruluş hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

burdan geçen ay bir ocaklı fırın alduk ankastre fakat ocağın üzerine yemek koyunca ulumaya başlıyor sonra yemek taşıyor etraf bom b..k oluyor..ayrıca altında fırının içinde eve getirirken bir şey yoktu evde içinden bir adam çıktı bos bıyıklı uluya uluya camdan atlayıp kaçtı ...birde şunu keşfettim fırının saatini en fazla 40 dakkaya ayarlayabiliyoruz daha fazlası olmuyor acaba neden yetkili servisi varmı acaba Türkiye'de adresi versem gelip onarırlar mı ? ki acaba .Sitesindenden sordum adresini yolla biz gelcez oraya dediler fakat sesleri biraz öfkeliydi acaba neden ki? yardım ltfen!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

merhaba.
    ocak varsa ben yokum.
    iyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

ömer

http://www.swfcabin.com/swf-files/1285353488.swf

duydun mu?

Sen bu söz ettiğimiz derneği hiç duydun mu? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
    :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

ömer

http://www.swfcabin.com/swf-files/1285353488.swf

duydun mu?

Sen bu söz ettiğimiz derneği hiç duydun mu? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
    :)

Alınma hocam ya ben de ters köşe oldum ama sen de öyle bir başlıkla konu açmışsın ki direk ülkücü ocakları geliyor insanın aklına

• türk ocakları ülkü ocakları gibi bir kurum değildir hiç bir partiyede bağlılığı yoktur. mhp ye daha yakın gibi görünsede ben akp liyim dediğin zaman bile seni buyur ederler oturur muhabbet ederler kapıları herkeze açıktır.

Şölede bişi sölemek istiyorum.

Bende zamanında bursa cumhuriyet lisesinde ocak başkanlığı yaptım. Ancak bir kaç tane it sürüsü yüzünden tüm ükücülerin adının karalanması tamamen terbiyesizlik. bizim okulda hiç bir zaman toplanıp adam dövmeler olmazdı olamazda ülkücülüğün temeli bu değildir.

her neyse eskiden ocaklar gerçekten mükemeldi. ve inanın o günleri özlemiyor değilim ...

ama bursada resmen bir atağa kalktık ocaklar olarak bursa heykelde 3 katlı bir binada gençlerin eğitimi ve sokaklarda başı boş serseri olması engellemek için bi çok eğitim faaliyetleri başlattık.

1. KÜTÜPHANE KURDUK
    2. MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN GENÇ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN SBS VE YGS YE ÇALIŞABİLMELERİ İÇİN ÜLKÜ HOCALARIMIZ HER GÜN BELLİ SAATLERDE GÖNÜLLÜ OLARAK GENÇ ARKADAŞLARIMIZA EĞİTİM VERMEKTE.
    3. ENSTRÜMAN EĞİTİMLERİ VERİLİYOR.
    4. TİYATO EĞİTİMLERİ VAR.

VE SAYAMAICAIM BİR ÇOK EĞİTİM MEVCUT.

PİLOT İL OLARAK BURSA SEÇİLDİĞİ İÇİN İLK OLARAK BURSADAN BAŞLANDI VE İSTANBUL ANKARA İZMİR DEN BAŞLAYARAK DEVAM EDİCEK BU ÇALIŞMALAR.

ARTIK ESKİSİ GİBİ BİR ÜLKÜ OCAĞI DÜZENİ YOK.

EĞER İNANMAYAN ARKADAİLARIM VARSA PMDEN ULAŞSIN BANA HER TÜRLÜ MERKEZİMİZİ ZİYARET EDERİZ OTURUR SOHBET EDERİZ :)

• Kurtuluş Savaşı'nı organize etmiş oluşumlardandır...
  • Türkeşin ocak modeli, Türk ocağı kavramındandır. Nihal Atsızdan kalan.

tabi türkeşin ölümüyle ocak kavramı yıkıldı.

türkeşin cenazesinde bu ayrılık görüldü. Bir gurup Türkiye Türktür , başbuğ türkeş derken diğer gurup ise tekbir getirmeye başlar ve ilk defa mavi hilal pankartlarını açarlar. bu osmanlıcı etiketli gurup aslında şeriatçidir ve islamiyette arap emperyalizmini savunur.

türk ocaklarıyla , alperen ocakları karıştırılmamalı.

bi arabın karşısına kurt kafası işareti yapmak , putperestliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86
    Türkeşin ocak modeli, Türk ocağı kavramındandır. Nihal Atsızdan kalan.

türkeşin cenazesinde bu ayrılık görüldü. Bir gurup Türkiye Türktür , başbuğ türkeş derken diğer gurup ise tekbir getirmeye başlar ve ilk defa mavi hilal pankartlarını açarlar. bu osmanlıcı etiketli gurup aslında şeriatçidir ve islamiyette arap emperyalizmini savunur.

Osmanlıcı ve şeriatçıyı anladıkta. "Arap emperyalizmini savunur" ne demek? Daha doğrusu "Arap Emperyalizmi" nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuskRain

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86
    Türkeşin ocak modeli, Türk ocağı kavramındandır. Nihal Atsızdan kalan.

Osmanlıcı ve şeriatçıyı anladıkta. "Arap emperyalizmini savunur" ne demek? Daha doğrusu "Arap Emperyalizmi" nedir?

arap emperyalizmi demekle ne demek istediğimi anlamışsındır.

veya üstü kapalı şekilde, güney müslümanlığı ve kuzey müslümanlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaayt

ohaa hocam dernek amblemine bak ne olduğunu anla siz daha neyi anlatıyorsunuz bildiğin ülkücü tayfa her yeri kültürlü olsa ne yazar yani aynı şey

Kurt simgesi senin için ülkücülük anlamına geliyorsa daha da söyleyecek bişey yok zaten. Sen bu cahilliğinle devam et
  • çok ilginç bir anım vardır bu oluşumla ilgili,önceden hep iyi bilirdim,hatta en yakın arkadaşım katıldı buna şu an bizim okulda bayağı bir faaliyet gösteriyorlar.1-2 ay önce beni de davet ettiler,mantıklı şeyler konuştular benimle(11. sınıftan 4 kişi vardı yanımda,içlerinden birisi konuştu diğer 3'ü dinledi ki ikisi de samimi olduğum adamlar,en yakın arkadaşım dediğim elemanda dışarıdaydı) ancak içimden bir his bu oluşumun fazla siyasi olduğunu söyledi ve biraz bilmişlerdi,katılmak istemediğimi söyledim.adamlar direk "katılmak istemiyor olabilirsin ama bizim hakkımızda etrafta kötü konuşmak yok,unutma her yaptığın hareketin bir sonucu vardır" dediler.o an başıma belayı almayacağımı bilsem yumruğu patlatacaktım açık açık tehdit etti herif.kısacası bana uzak allah'a yakın olsunlar.

• Ülkü Ocaklarıyla Türk ocaklarının aynı olduğunu sanan lisesiler var
  • Ocaklar; devletin pis veya destek isteyen işlerini yaptıracak eleman bulma, buraya girenlerin ise genelde çevre edinmeki bu çevre genelde kavga,dövüşte işe yarıyor oluşumlar olarak karşımıza çıkıyor. İstisnai şubeler vardır bu dediklerinin dışında kalan ama üç aşağı beş yukarı günümüze kadar bu çerçevede devam etti.
  • Ülkü ocakları neyinize yetmiyor auuuuuuuu
  • milliyetçilik anlayışları etnik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 12 Nisan 2011; 23:15:39 >
  • Başka kuruluşlarla karıştırılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Ülkü ocakları neyinize yetmiyor auuuuuuuu

haha çok komik liseli kardeşim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.