|
Üyeliğimi yeni yaptırdım 12 ay peşin ödedim Davet kodlarinin 2 side 07.08.2026 tarihine kadar geçerli EVX10BP71OQF BAO37UL31UWM < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Üyeliğimi yeni yaptırdım 12 ay peşin ödedim Davet kodlarinin 2 side 07.08.2026 tarihine kadar geçerli EVX10BP71OQF BAO37UL31UWM < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
🎁Merhabalar, Davet (Referans) Kodumuzla TurkNet'e Abone Olana İlk 1 Ay Ücretsiz İNTERNET %100 Garanti! 🎁Her Kod Tek Kullanımlıktır. Kodlar Sürekli Yenilenir. Kodların Güncelliği Sürekli Kontrol Edilmektedir. 🎁Sorunsuz Kullanabilirsiniz. Sorun Yaşamamak Adına Bizim Davet Kodumuzu Kullanmanızı Tavsiye Ederiz. 🎁Eğer Ki Bir Kod Kullanıldıysa Diğer Kodu Kullanınız. Size Özel Kod ve Aklınıza Takılan Tüm Sorularınız İçin Mesaj Gönderebilirsiniz. 🎁Ödenmemiş Fatura Borcumuz Yoktur. Yıllık Peşin Ödenmiştir. Hediye İnternetiniz %100 Garanti. Mutlaka Yansır. 🎁İlk Ay İnternetinizi Ücretsiz Kullanabilmek İçin Abonelik Başvurunuzda Kullanmanız Gereken Güncel Davet Kodlarımız: ✅1. Davet Kodu:📌ETM62KH26SVT📌 Edirne Tokat Malatya 62 Kars Hatay 26 Sivas Van Trabzon ✅2. Davet Kodu:📌QRL91GG90MKI📌 Quebec Rize Lüleburgaz 91 Giresun Gaziantep 90 Manisa Kocaeli Isparta 🎁Davet Kodumuzla Abone Olduğunuzda 1 Aylık İnternet Bedeliniz Ücretsiz Olarak İlk Faturaya Yansır. 📞TurkNet Abonelik Başvuru Hattı: 0850 288 80 81 - 80 📌Artı Yeni Aboneler için TurkNet İnternet Kampanyaları: ✅Binada İlk Gigafiberli Olana Artı 2 Ay Daha Ücretsiz İnternet. ✅Başka İnternet Firmasından Geçenin Taahhüt Cayma Bedeli ₺5.000'ye Kadar Karşılanır. ✅12 Aylık Peşin Öde, İndirim Kazan. (3Taksit) ₺949 Yerine ₺699’dan Kullan. ✅Artık Türk Telekom Fiber Altyapısında da Gigabit 1.000 İnternet Kullanma İmkanı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 28 Temmuz 2026; 12:45:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkulla -- 28 Temmuz 2026; 14:47:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
alışveriş yaptıklarım:@vals(anakart satıldı),@emre6128( kasa alındı),@$idikli(dvd player satıldı),@m@r@b@(fotograf makinası alındı),@korkmazmustafa(ram satıldı)@kyorhan(ekran kartı satıldı)@pegasus1881(monitör alındı)@d_darko(şarzlı pil seti satıldı)@By MeLKoR(modem satıldı)@pSy!(ram alındı)@KissesForYou (hi-fi set satıldı)@yalnızkral(kulaklık alındı)@pain(anakart alındı)@saygi(17 adet toner satıldı)@sewok(2 adet yazıcı satıldı)@fotoibrahim(2 adet yazıcı satıldı)@ seko2001(power supply alındı)@drekeskin(power supply satıldı)@viqilant(monitör satıldı)@umutde(ekran kartı satıldı)@yubb(power supply alındı)@ccnablade(modem alındı)@kadirekinci(yazıcı satıldı) @arslan5888(kasa alındı)@duru kırtasiye( işlemci alındı)@vaypcnet(ram alındı)@KNO3(anakart satıldı)@toron26(ram satıldı)@arbiter(kasa+dvdrw satıldı)@Tari_34(işlemci satıldı)@bykamat(telefon satıldı)@ORooT(hdd alındı) Er_cU (Ekran kartı satıldı) rlt4849(Monster notebook takaslandı)carter17(notebook satıldı) mertgulbay(ssd alındı)@tezekos(modem satıldı)@chinamarkt(Telefon alındı)@---SEFA--- (Telefon alındı)@AllForYouX(Telefon satıldı)@pckobat_78 (Telefon satıldı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET Merhaba, TurkNet davet kodumla abonelik başlatırsanız bir aylık ücretsiz internet kazanırsınız. 1000 mbps gigafiber kullanıyorum ve fatura borcum bulunmamaktadır.Detaylar için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Turknet Tel No: 0850 288 80 80 Davet kodu 1: XDN24YD83EQF Davet kodu 2: ECD75EN48YHF İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=XDN24YD83EQFİnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=ECD75EN48YHF |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allperr7 -- 28 Temmuz 2026; 15:53:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Davet Kodu : HDN44GA58WNY Başvuru Linki : https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=%HDN44GA58WNY Netgsm'den forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım. Zaten daha önce de kullanmıştım performans olarak çok memnundum fiyat politikası sebebiyle ayrılmıştım tekrar geri döndüm (VDSL altyapıya sahibim) Başvuru sırasında davet kodunu girdiğinizde ya da 444 88 75'i arayarak yukarıda ki davet kodunu müşteri hizmetlerine ilettiğinizde 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanım sağlıyoruz. Kodun kullanım süresi 6 AĞUSTOS'dur. O sebeple başvuru esnasında müşteri hizmetlerine kodun geçerli olup olmadığını teyit ettirmeniz faydalı olabilir NOT !!! : 12 ay peşin ödeme kampanyasından yararlanıyorum yani faturalarımı zamanında ödeyememe gibi bir sorunum yok. Kampanyadan yararlanılabilmek için abone olan kişinin ilk faturasını son ödeme tarihinden önce ödemesi gerekiyor. Kodu kullanan herkese şimdiden teşekkür ederim |
|
türknet aboneliğine başvururken kullanabileceğiniz bir ay ücretsiz kullanım sağlayan davet kodları; OCE53RL48DWL WYH15IX43QGT AWQ63KM52XNG XGY44MN78IYB isteğe bağlı olarak da kod üretebilirim, bunun için mesaj atabilirsiniz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 28 Temmuz 2026; 21:55:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
12 aylık peşin ödediğim için ödenmemiş fatura gibi bir durum olmaz, ilk faturanız oluşturulduğunda 1 ay internet kazanırız. Başvuru esnasında müşteri hizmetlerine kodun geçerli olup olmadığını sorarak olası bir hatayı önlemiş olursunuz, hakkınız yanmaz. 1.Referans kodu: MDQ15OV20BUM ----------------------------------------- 2.Referans kodu: GIB43TX99YIY ![]() Herhangi aklınıza takılan bir konu olursa veya kod kullandığınızı haber vermek isterseniz özelden yazabilirsiniz. Kullanacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, sorunsuz internet keyfi diliyorum |
|