Şimdi Ara

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu (2756. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dageCS , dageCS
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
55.437
Cevap
332
Favori
1.389.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
135 oy
Giriş
  • Davet Koduyla TurkNet'e Abone olana "Geçiş yapana" 1 Ay Ücretsiz İnternet!

Kullanabileceğiniz güncel davet kodlarım:

YBC 28 LF 71 DDV

ile

PCW 37 YW 53 XLG

Davet kodları günceldir. Kodların güncelliği sürekli kontrol edilmektedir.

Ödenmemiş fatura borcumuz yoktur. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Her kod tek kullanımlıktır. Hakkınızın yanmaması için başvuru esnasında müşteri hizmetlerine kodun geçerli olup olmadığını sorunuz. Sonrasında 1 ay bedava kullanabilirsiniz. Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

Abonelik başvuru: 0850 288 80 80 TurkNet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 27 Nisan 2026; 10:0:42 >

Ücretsiz internet kazanabileceğin bir kampanya var ve davet koduyla katıldığında ekstra avantaj elde ediyorsun. 💸✨

Hemen denemek istersen davet kodum: JSR11PY69NYY

Hem sen kazanıyorsun hem de bana destek oluyorsun 🙌 Kaçırma derim, şimdiden bol bol internetin olsun! 🚀📶

Ücretsiz internet kulanmaya hak kazanabilmek için ilk faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekmektedir.

Davet Kodum: HDM76WD12HUL

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu
    Turk.net Davetiye Paylaşım Konusuwww.turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=HDM76WD12HUL

TurkNet çağrı merkezini arayarak abonelik başlatmak için:

0850 288 80 80 'i Müşteri Hizmetlerini arayıp davet kodlarımı söyleyerekte abonelik başlatabilirsiniz.

Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa bana mesaj gönderebilirsiniz. Fırsat çok iyi! Kaçırma 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 27 Nisan 2026; 10:5:19 >
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro

• Kodların herhangi birini kullanabilirsiniz güncel ve geçerlidir sürekli kontrol edilmektedir.
    12 Aylık peşin ödediğim için benim tarafımdan fatura ödenmediği için indirimin yanması gibi bir ihtimal yok.

TVU26YI19CYS

Veya

GJT38VQ43LJI

Yani abone olurken benim refarans kodumu verirseniz ve ilk faturanızı zamanında öderseniz garanti olarak 1 Ay ücretsiz olur internetiniz.

Önemli: kodlar sadece ilk abone olurken söyleniyor daha sonra söylenemiyor onun için abonelik aşamasında kodu söylemeyi unutmayın geçerliliğini sürekli kontrol ediyorum ama yinede MH kodu söylediğinizde geçerli olup olmadığını kontrol ettirin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

alışveriş yaptıklarım:@vals(anakart satıldı),@emre6128( kasa alındı),@$idikli(dvd player satıldı),@m@r@b@(fotograf makinası alındı),@korkmazmustafa(ram satıldı)@kyorhan(ekran kartı satıldı)@pegasus1881(monitör alındı)@d_darko(şarzlı pil seti satıldı)@By MeLKoR(modem satıldı)@pSy!(ram alındı)@KissesForYou (hi-fi set satıldı)@yalnızkral(kulaklık alındı)@pain(anakart alındı)@saygi(17 adet toner satıldı)@sewok(2 adet yazıcı satıldı)@fotoibrahim(2 adet yazıcı satıldı)@ seko2001(power supply alındı)@drekeskin(power supply satıldı)@viqilant(monitör satıldı)@umutde(ekran kartı satıldı)@yubb(power supply alındı)@ccnablade(modem alındı)@kadirekinci(yazıcı satıldı) @arslan5888(kasa alındı)@duru kırtasiye( işlemci alındı)@vaypcnet(ram alındı)@KNO3(anakart satıldı)@toron26(ram satıldı)@arbiter(kasa+dvdrw satıldı)@Tari_34(işlemci satıldı)@bykamat(telefon satıldı)@ORooT(hdd alındı) Er_cU (Ekran kartı satıldı) rlt4849(Monster notebook takaslandı)carter17(notebook satıldı) mertgulbay(ssd alındı)@tezekos(modem satıldı)@chinamarkt(Telefon alındı)@---SEFA--- (Telefon alındı)@AllForYouX(Telefon satıldı)@pckobat_78 (Telefon satıldı
  • Merhaba Arkadaşlar 1 Ay Ücretsiz İnternet için davet kodumu kullanabilirsiniz.

Ücretsiz internet kulanmaya hak kazanabilmek için ilk faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekmektedir. Benim faturalarım otomatik ödeme talimatı ile son ödeme tarihlerinden önce düzenli bir şekilde ödenmektedir.

Davet Kodlarım:

OIA10FK90CWV - Kodun Son Geçerlilik Tarihi : 28.04.2026 - Bağlantı Linki :
    www.turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=OIA10FK90CWV

ROQ90AN99NBV - Kodun Son Geçerlilik Tarihi : 07.05.2026 - Bağlantı Linki :
    www.turk.net
    TurkNet - 1000 MBPS'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=ROQ90AN99NBV

TurkNet çağrı merkezini arayarak abonelik başlatmak için:

0850 288 80 80 'i Müşteri Hizmetlerini arayıp davet kodlarımı söyleyerekte abonelik başlatabilirsiniz.

2020 yılından beri Turknet kullanıyorum ve Turknet'ten çok memnunum. Kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Bugüne kadar 110 kişi davet kodumla abonelik başlattı, bu kişilerin içinden 93 kişi ilk faturalarını son ödeme tarihlerinden önce ödedikleri için 1 Ay Ücretsiz İnternet kullanmaya hak kazandılar.

Davet kodumu kullanan, kullanmayan herkesten ALLAH razı olsun. Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa bana mesaj gönderebilirsiniz. Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu

• 1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET

Merhaba arkadaşlar davetimi kabul ederek sizde ÜCRETSİZ İNTERNET hakkı kazanabilirsiniz !!

(GÜNCEL) Davet Kodu: ENL66WS53SHE
    (GÜNCEL) Davet Kodu: WLL51BO24WXK

1) Online Abonelik: https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=ENL66WS53SHE

2) Online Abonelik: https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=WLL51BO24WXK

Abonelik için 0850 288-80-80 numaralı hattı arayabilirsiniz.
    Davet kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz.

Not: Davet kodu ile abonelik başlatmanız ve ilk faturanızı gecikmesiz ödemeniz durumunda ÜCRETSİZ internet kazanacaksınız.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Davet Kodu : KDT80KL86HAQ

Başvuru Linki : https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=%KDT80KL86HAQ

Netgsm'den forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım. Zaten daha önce de kullanmıştım performans olarak çok memnundum fiyat politikası sebebiyle ayrılmıştım tekrar geri döndüm (VDSL altyapıya sahibim)

Başvuru sırasında davet kodunu girdiğinizde ya da 0850 288 78 22’i arayarak yukarıda ki davet kodunu müşteri hizmetlerine ilettiğinizde 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanım sağlıyoruz.

Kodun kullanım süresi 10 MAYIS'dır. O sebeple başvuru esnasında müşteri hizmetlerine kodun geçerli olup olmadığını teyit ettirmeniz faydalı olabilir

NOT !!! : 12 ay peşin ödeme kampanyasından yararlanıyorum yani faturalarımı zamanında ödeyememe gibi bir sorunum yok. Kampanyadan yararlanılabilmek için abone olan kişinin ilk faturasını son ödeme tarihinden önce ödemesi gerekiyor.Kodu kullanan herkese şimdiden teşekkür ederim

• 1 ay ücretsiz kodlar :

Davet Kodu : RRU54OV20WOG

Abone olmak için tıkla:  https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=RRU54OV20WOG

Davet Kodu : WAD74KI17WCO

Abone olmak için tıkla: https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=WAD74KI17WCO 

• 1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET

Davet Kodu 1: DGJ15TL92HYN
    Davet Kodu 2: ERQ46MQ20HNC

Başvuru linki:
    turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=DGJ15TL92HYN

Başvuru linki:https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=ERQ46MQ20HNC

Sorusu olan varsa özelden yazabilir.
    Kullanacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ödemelerim 1 yıllık peşin yapıldığı için ödenmemiş faturam yoktur. Yani indiriminiz mutlaka yansır.

1 ay ücretsiz internet kodu:
    KIW63UG33HVY

Bu kodu başvuru sayfasındaki alana girebilir ya da arayıp telefondaki görevliye söyleyebilirsiniz. Ayrıca link ile de başvuru yapabilirsiniz...

www.turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=KIW63UG33HVY

• 🚀 İnternetin Gerçek Hızını Denemeye Var mısın?

İstanbul Üsküdar’da yaşıyorum ve burada TurkNet GigaFiber kullanıyorum. 1000 Mbps'e kadar yükleme & indirme hızı.

Taahhütsüz, adil kullanım kotası yok, gerçek özgürlük!

Film izlerken donma yok, oyun oynarken gecikme yok, dosya indirirken sabır testi yok.

💸 Sen de geç, 1 ay bedava interneti kap!

Aşağıdaki davet kodunu kullanarak başvurduğunda, hem sen hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz.

🎁 Davet Kodum: XQJ64CU44UWM

🎁 Davet Kodum: PVT52JV83GUM

🎁 Davet Kodum: ETO66MM34QRU

🎁 Davet Kodum: XQJ64CU44UWM

🎁 Davet Kodum: PVT52JV83GUM

🎁 Davet Kodum: ETO66MM34QRU

• 01.05 tarihine kadar gecerli kodlarr

NDM44YK92OIL

TSB83AX76TEO

AVB51JN39TXN

• Merhaba,
    Hem sen Hem ben ücretsiz internet kullanalım.
    NİSAN 2026 itibarı ile Fatura borcum yoktur.

Davet kodu: VCD64PH16QPD

Kodun geçerliliği paylaşılmadan önce kontrol edilmektedir.

https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=VCD64PH16QPD

Davet edilen abone, davet eden abonenin “Arkadaşını Getir” koduyla aboneliğini başlatıp internet hizmeti aktive olduktan sonra iki abone de kampanya şartlarında tanımlanan faydaları kullanmaya başlar. 1 ay ücretsiz internet hakkının kazanılması ve devam edebilmesi için iki aboneliğin hiçbir sebeple sonlandırılmaması gerekir.

Kazanılan fayda faturaya yansıtılmadan önce abonelik herhangi bir sebeple sonlandırılırsa (hizmetin başka bir adrese naklinin gerçekleşememesi sebebiyle fesih olması dahil) fayda ya da iade uygulanmaz.

• Merhaba, davet kodumla TurkNet’e başvurduğunuzda, ikimiz de 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz.

Davet kodu: XSI20RY52UHH

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusuturk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=XSI20RY52UHH

JGT69HJ15XKG (06.05.2026 e kadar kullanılabilir.)

Kod aktif. Bu Türknet referans numarası ile siz de 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz. Peşin ödeme yapmış olsanız dahi, internet süreniz 1 ay daha ücretsiz olarak uzayacaktır.
    NOT: Linklerle kayıt olanlar için; linke tıkladıktan sonra altyapı sorgulama sayfasına yönlendiriyor. Oradan altyapı sorgulamanızı yapıp, ardından sizi Türknetin abonelik sayfasına yönlendirecek.

turk.net
    TurkNet - 1000 MBPS'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=JGT69HJ15XKG

• TurkNet’ten Karşılıklı 1 Ay Ücretsiz İnternet Kazanalım! 🚀

​Merhaba, aşağıda paylaştığım referans kodlarıyla abone olduğunuzda, karşılıklı olarak 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanıyoruz.

Kodlar günceldir ve hediyeniz garanti altındadır; herhangi bir aksilik durumunda her türlü desteği sağlamaya hazırım.

​🔗 Hızlı Başvuru Linki:
    turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=NCD97DE14TKM

​🔗 Hızlı Başvuru Linki 2:https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=BFE88MH94DQK

​🎫 Güncel Davet Kodları (10 Mayıs’a Kadar Geçerli):

NCD97DE14TKM

BFE88MH94DQK

​İhtiyaca göre size özel kod da üretebilirim. Kurulum veya herhangi bir konu ile ilgili her türlü sorunuzda bana ulaşabilirsiniz.

• 1 yıllık peşin ödenmiştir. Davet kodu:

LRD12HW18DAI

RNC96NP32CEG 11.05.2025

PXD72AQ80DJQ 11.05.2025

1 ay ücretsiz internet fırsatın hazır! hemen abone ol ve kullanmaya başla, seni davet eden arkadaşın da 1 ay ücretsiz internet kazansın. internetini kullanmaya başladıktan sonra, sürekli devam edecek bu kampanyamız sayesinde sen de istediğin kadar arkadaşını turknetli yapabilir, her turknetli yapacağın arkadaşın için ikinize de 1 ay ücretsiz internet kazandırabilirsin. abone olmak için tıkla: https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=RNC96NP32CEG

ÖNEMLİ NOT: 1 YILLIK FATURA PEŞİN ÖDENMİŞTİR. FATURA ÖDENMEMESİ VEYA GECİKMESİ YÜZÜNDEN ÜCRETSİZ İNTERNET HAK KAYBINIZ OLMAZ.

Merhaba, TurkNet davet kodumla abonelik başlatırsanız bir aylık ücretsiz internet kazanırsınız.Gigafiber abonelik başlatırsanız 2 ay ücretsiz internet kazanırsınız.

Fatura borcum bulunmamaktadır.Detaylar için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Turknet Tel No: 0850 288 80 80 -

Güncel 1 ay ücretsiz davet kodu

IKN68CO64RXW

VCT18NC45YOC

DOS36QO11NTP

AEC75NF19KCN

LPO56OC33TJT

Güncel davet kodlarım
    11.05.2026 tarihine kadar kullanılabilir

30. Yılımıza Özel 2 Ay Ücretsiz İnternet Fırsatı! Davetinle Turknetli olan her arkadaşın için 2 ay sana, 1 ay arkadaşına ÜCRETSİZ İNTERNET. Arkadaşın Turknet Gigafiber ya da fiber altyapıda ise modem için ayrıca ücret ödemez. Üstelik 2.500 TL'ye kadar cayma bedeli de bizden, biliyorsun. SON GÜN: 30 Nisan 2026. Davet kodun burada:

• Bir ay ücretsiz kullanım için davet kodu ile abone olabilirsiniz.

Geçiş yapılırsa kurulum ve aktivasyon ücreti alınmıyor.

Fiber abonelikte modem ücretsiz.

Nisan ayı itibariyle fatura borcum bulunmuyor fatura çıktığı gün ödenir.

Farklı operatörden geçişte 2.500 TL ye kadar cayma bedeli karşılanıyor.

Güncel Davet Kodu: HKP27NT20KTP

Güncel Davet Kodu: JEN13RF62GOM

Telefonla abone olurken kodu söylemeniz gerekiyor.

İnternet başvuru: 0850 288 80 80

GigaFiber başvuru: 0850 288 10 10

Çağrı merkezi: 0212 703 43 71

• Online abonelik için banka hesabı ve e-Devlet giriş şifresi gerekiyor.
    • Öncelikle kimlik ön ve arka resmini çekip dosya olarak kaydedin.
    • Geçiş yapacaksanız hizmet numaranızı öğrenin fiber için 179 ile başlayan numara.
    • Abonelik işlemlerini Turknet web sitesinden veya Turknet mobil uygulamasından da yapabilirsiniz.
    • Abone olmak için 0850 288 80 80 veya 0850 288 71 00 arayın.
    • Müşteri temsilcisi altyapı kontrolü için adres bilgisini ve mevcut hizmet numarasını soruyor.
    • İsim, TC numarası, telefon numarası, e-mail vs soruyor.
    • Cep telefonuna SMS olarak doğrulama kodu gönderiliyor.
    • SMS ile Turknet online işlemlere giriş şifresi ve link gönderiliyor.
    • Bu şifre ile kullanıcı girişi yapıyoruz.
    • Kimlik resmini yüklememiz isteniyor.
    • Hesabım - Belgelerim kısmından Kimlik Fotokopisi ni seçip kimlik resmini yüklüyoruz.
    • Abonelik sözleşmesini onaylamak için internet bankacılığından e-Devlet girişi yapmamız isteniyor.
    • e-Devlet' e giriş yapınca arama kısmına btk onay yazıp arama yapın.
    • e-Kayıt başvurusu onay işlemleri çıkacak. Bilgi teknolojisi ve iletişim kurumunu seçiyoruz.
    • İşletme/Sağlayıcı Tipi alanında "Haberleşme" yi sonra da alttaki işletme listesinden Turknet i bulup tümüne onay veriyoruz.
    • e-Devlet onayından sonra Turknet sizi arayıp sözlü onay isteyecek. Sözlü onay verdikten sonra (geçiş yapıyorsanız mevcut işletmeciniz onay verince) internet bağlantısı için kullanıcı adınız ve şifrenizi içeren SMS gönderilecek. Modem ara yüzüne giriş yapıp bu bilgileri giriyorsunuz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.