< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenA -- 7 Ocak 2022; 9:32:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allperr7 -- 7 Ocak 2022; 10:1:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Merhaba öğrenciyim geri ödeme vaat edemiyorum fakat umarım kullanırsınız bağlantı linkimi (: Şimdiden teşekkürler, Turknet 1 ay bedava kullanım için; Davet kodu: COS64TS69XPD Açılan ekranda davet kodunu tıklayarak ilerleyin. ⚠️Fatura otomatik ödenmektedir, sizde otomatik ödeme talimatı vermelisiniz Referanslarım vardır :) ****************************************************************** Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet https://turk.net/p/cos64ts69xpd/ |
|
|
Paylaştığım Referans Kodu ile TurkNet'e Abone Olursanız Hem Siz Hem Ben 1 Ay Ücretsiz İnternetten Faydalanmış Olmakla Birlikte İlk Faturanızı Ödemenizle Birlikte 50 LİRA Ödeme Yapacağım.Hem 1 Ay Ücretsiz İnternet Kullanacaksınız Hemde 50 LİRA Ödeme Alacaksınız. Online Başvuru Linkini Asağıya Bırakıyorum. Ayrıca Ödenmemiş Faturam Bulunmamaktadır.
Aklınıza Takılan Sorularınız Var ise Yardımcı Olabilirim.
Telefondan abonelik için müşteri hizmetlerine (0850 288 80 81) "Arkadaşını Getir" kampanyasından yararlanmak istediğinizi belirterek bu kodu paylaşabilirsiniz: LQQ67BS85HXV
BİR AY ÜCRETİSİZ İNTERNET+50TL LİNKİ : Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet https://turk.net/p/lqq67bs85hxv/ |
|
selam. kullandığım paket, hız testi, davet vs bilgileri aşağıya ekledim. eğer davet kodu isterseniz: https://turk.net/p/dpw19aa82qju/ veya 0850 288 80 80 müşteri hizmetlerini aarayıp söyleyebileceğiniz davet kodu: DPW19AA82QJU 1 ay ücretsiz hak kazanmak için ilk faturayı ödemeniz gerekiyor. karşı tarafın da borcu bulunmamalı. bilginiz olsun. iyi günler :) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
TURKNETE GEÇEREK 1 AY BEDAVA KULLANMAK İSTERMİSİN, MÜŞTERİ HİZMETLERİ Davet kodun: GYL78HU62NMP Ayda 99,90 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var. Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım. Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın. |
|
GÜNCEL OCAK.2022 faturalarım otomatik ödemede gelen arkadaşlara 50tl 1 ay sana da bana da bedava Davet kodu: TXH69BH19PHA omr.acgz@gmail.com-05399572089 Bağlantı: https://turk.net/p/txh69bh19pha/ ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar selam. Davet kodumu kullanarak TurkNET e abone olanlar 1 ay bedava kazanmak için aşağıdaki referans kodumu müşteri hizmetlerine verebilirsiniz ve 60 TL ödeme yapıyorum. Parayı abonelik işlemi bitirip ilk fatura ödendiğine havale yapacağım 0850 288 80 80'i Müşteri Hizmetlerini arayıp davet kodumu kullanarak abone olabilirsiniz: DAVET KODU : QIX59YV55EOL Davet kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bağlantı turk.netSınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet https://turk.net/p/qıx59yv55/![]() |
|
Merhaba kardeşimle birlikte yaşıyoruz tıp fakültesi 2.sınıf öğrencisiyiz.Türknete dair her türlü soru yada sorununuzda yardımcı olmak isterim.Benim davet kodumu tercih ederseniz gerçekten çok sevinirim. KULLANACAĞINIZ BU DAVET KODUM İLE TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM HAYATIMDA BANA PEK ÇOK DESTEK SAĞLAMIŞ OLACAKSINIZ.BU FATURA ÜCRETİ İLE KİTAP (TEXTBOOK) VE YAZICI KIRTASİYE MASRAFLARINI ÖDEYECEĞİM. EĞİTİM YOLUMDA OLAN DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. DAVET KODUM:ODX58TB82ABM BAĞLANTI LİNKİ: (İLK BAŞTAKİ O HARFİ SIFIR DEĞİL) Faturaları otomatik ödemeye aldığım için hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Tek yapmanız gereken davet kodum ile abone olduktan sonra tarafınıza çıkacak ilk faturayı son ödeme tarihinden önce ödemek. Ondan sonraki ilk ay ikimiz de ücretsiz kullanabileceğiz. DAVET KODUM:ODX58TB82ABM (İLK BAŞTAKİ O HARFİ SIFIR DEĞİL) BAĞLANTI LİNKİ: FİBER ALTYAPIM VAR FİYAT PERFORMANS OLARAK EN UYGUN İSS TÜRKNET BU YÜZDEN UZUN YILLAR BOYUNCA ABONE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.DAVET KODUM HER ZAMAN GEÇERLİDİR.HİÇBİR FATURAMI GEÇ ÖDEMİYORUM.ABONE OLURKEN KODUMU SÖYLEMENİZ YETERLİ. |
|