Şimdi Ara

Türk Lirası fena çakılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorlar hala. Faiz arttırsan ne olur piyasya para soksan ne olur gün geliyor o su gelmiyor.
    Ha şu an durum iyi mi değil hadi diyelim seçime kadar tuttun seçimden sonra durum vahim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sefer bende evet diyeceğim, birazda onlar düşünsün...
  • Krizle geldiler, krizin ekmeğini iyi yediler, krizle gidecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar bi kıpırdandı gene geldi felaket tellalları 😀

1 haftadır iyiydi be ses seda çıkmıyordu. Maaşlar yattı galiba. 😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Devlet Guşu

Krizle geldiler, krizin ekmeğini iyi yediler, krizle gidecekler

Krizin değilde FED'in para politikasının ekmeği diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: parola18

Dolar bi kıpırdandı gene geldi felaket tellalları &#128512;

1 haftadır iyiydi be ses seda çıkmıyordu. Maaşlar yattı galiba. &#128516;&#128516;

Taşıma suyu bitti ne yapalım doların düştüğü gün çanakkale köprüsünün ihalesi yapıldı devlete 10 milyar dolr girdi. Artık yeni ihalelere bakcaz

• İyide herşeyi satıyorlar, krizle gitseler bile bundan sonraki hükümet ne yapacak ki?
    Sihirli değnek varda haberimiz mi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

Bu sefer bende evet diyeceğim, birazda onlar düşünsün...

De , de. Akillari baslarina gelsin diye evet deyin de cebiz cekelim sonuçlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 7 Şubat 2017; 10:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

İyide herşeyi satıyorlar, krizle gitseler bile bundan sonraki hükümet ne yapacak ki?

Devletin zararı bunların mal varlığından karşılanmalı. Bütün mal varlıklarına el konulmalı, isviçredeki hesapları gün ışığına çıkarılmalı. Tabi bunları yapacak adamda yürek olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Şubat 2017; 11:49:39 >
  • Hangi mal varlığı ülkeyi kurtarmaya yeter bu durumda. Geçen sevdiğim bir dostum bir benzetme yaptı çok beğendim. Eski krizlerde borcumuz falan vardı ama ev ve dükkan bizimdi. Çalıştık çabaladık kemer sıktık ama işin içinden çıktık. Şimdi hem borcumuz daha çok hem de evi dükkanı hep sattık. Şimdi bir kriz olursa sokaktayız ne barınacak evimiz ne çalışıp durumu düzeltebilecek dükkanımız var.

Umarım bu duruma düşmeyiz

• Karartmayın enseyi hemen. 2002 deki dip noktayı gördüğümüz an halk olarak cevabı veririz. 😉

• çok güzel dolar gelecek bende dolar düşüyor diye üzülüyordum.
  • ptahba kullanıcısına yanıt
    945 Milyar dolar mı yetmeyecek ? Süper güç oluruz be. Borcun 2 katı para var elde.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

İyide herşeyi satıyorlar, krizle gitseler bile bundan sonraki hükümet ne yapacak ki?

Muhammed Musaddık
  • Hedef 2023 hulogggggg

• quote:

Orijinalden alıntı: parola18

Karartmayın enseyi hemen. 2002 deki dip noktayı gördüğümüz an halk olarak cevabı veririz. 😉

Bu partizanlıkla mı? Hiç sanmıyorum.

• Herkes menfaatine göre konuşur ve hayal kurar.

3.80'den yüklüce dolar alan veya banka kredisi ile dolar alıp voliyi vurup yurt dışına tüyme planları kuran sözde Türklerin ortamı manipüle etme ve panik halinde dolar aldırma gayreti ve hayali. Yoksa Türk Lirası, adı üzerinde Türk Lirası. Değerlenmeyeceği hayali kuracağını değerlendirmek için ne yapılmalı diye başlık atsan seni daha da samimi bulurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Herkes menfaatine göre konuşur ve hayal kurar.

3.80'den yüklüce dolar alan veya banka kredisi ile dolar alıp voliyi vurup yurt dışına tüyme planları kuran sözde Türklerin ortamı manipüle etme ve panik halinde dolar aldırma gayreti ve hayali. Yoksa Türk Lirası, adı üzerinde Türk Lirası. Değerlenmeyeceği hayali kuracağını değerlendirmek için ne yapılmalı diye başlık atsan seni daha da samimi bulurdum.

Bizim etimiz ne budumuz ne? Türk lirasını değerlendirmek için ne yapabiliriz ki? Ya da değerlenmesi için verebileceğimiz tavsiyeleri dikkate mi alacaklar? Bas bas bağırıyoruz senelerdir inşaata bu kadar para yatırmayın üretim ekonomisi oluşturalım diye dinleyen mi var?

• Back to Black B kullanıcısına yanıt
    Tabii canım sen üretim ekonomisi oluşturalım dediğinde ha diyince oluyor tabii.

Toplum Sağ Sol Alevi Sünni, Kürt Türk diye ayrılmış yıllardır hep aynı kavgaları bıkmadan sürdürürken ülke son dört senedir sürekli saldırı ve komplo ve suikastler ile yerinden oynarken birilerinin de kalkıp akıl vermesi o kadar kolay ki.

Hükümetten önce kişilerin kendisi bir şey yapmaya isteksiz, bankadan yüklücü kredi çekip dolara yatırıp yarın zengin olurum diye bekleyenlerle doldu, al sana üretim ekonomisi.

Milletin gözü ekranda birileri ölse bir kaz patlama veya S&P kredi notu düşürse de şu dolar 4 bin lira üzerine gelse yattığı yerde kar edecek adam, alışmış, bunlar mı üretecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 7 Şubat 2017; 22:26:36 >
  • Ne güzel işte ye düşsün değeri 3.80lerde gezioz aylardır şöyle 1.5 lere gelse fenamı olur yaoov

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.