Şimdi Ara

Türk Klanı | 5 Level | 93 Galibiyet | +200 YILDIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk klanı yaklaşık olarak 1.5 yıl önce kurulmuş bir klandır. Asli lider musaduman tarafından kuruldu. Bir çok kez yıkılma aşamasına girip, bozulmadı. Üyeler tartışma çıkartıp ikilemler yarattı. Gemiyi fareler ilk terkeder hesabı, bazen bi kaç kişi kaldı klanda. Yeniden yapılanma aşamasına girip tekrar topluyoruz. Hakan abimiz 35, musa abimiz 39, yaşar abimiz 38, berat abimiz 34, özgür abimiz 35, da. Savaş tecrübesi ve başarısına göre terfileme var. Ama saygı, sevgi ve dostluk tüm terfilerden öte. Aşağıda ki görsellere bakıp klanımıza buyurabilirsiniz. Güce, beraberliğe, saygı ve sevgiye önem veren tüm arkadaşları bekliyoruz.

Klan tagımız aşağıdaki görselde verilmiştir. Bilgi paylaşımları devam edecektir.
     Türk Klanı | 5 Level | 93 Galibiyet | +200 YILDIZ

//Arkadaşlar savaş performansımız kötüye gitmekte. Aldığımız kararla +200 savaş yıldızı kazananları klanımıza almaya karar verdik. Emeklerimiz kaybettiğimiz savaşlarla boşa gitmeye başladı, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaykavuk -- 24 Haziran 2015; 11:44:16 >

• Level 74 ama kupam az suan alır mısın yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: DharmaWorker

Level 74 ama kupam az suan alır mısın yinede
    Tabi buyur kardeşim, kupanın az olması daha iyi. Klan savaşlarında kolay rakip çıkması açısından. Dh den geldim demen yeterli.
  • Buyrun, sürekli savaş yapılan ortamımıza sizde katılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaykavuk

Buyrun, sürekli savaş yapılan ortamımıza sizde katılın.
    benide alın dicemde yeni başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.R.GaminG

benide alın dicemde yeni başladım

Alıntıları Göster
    Klanımız 2. seviye oldu. Klanımıza buyrun,
  • quote:

Klanımız 2. seviye oldu. Klanımıza buyrun,

Alıntıları Göster
    73 galibiyetimiz oldu ve sadece 9 kişi kemik kadromuz var. 13 kişiyiz ama yan hesap, vs. 10 kişilik savaşlara katılıyoruz. Katılmak isteyen olursa buyursun.
  • quote:

73 galibiyetimiz oldu ve sadece 9 kişi kemik kadromuz var. 13 kişiyiz ama yan hesap, vs. 10 kişilik savaşlara katılıyoruz. Katılmak isteyen olursa buyursun.

Alıntıları Göster
    Sakin, sessiz herkesin işi gücünde olduğu bir klan arayanları bekleriz.
  • 78 lwli m cubuk yarida 79 olcak ejder 3 golema cik pekka acik buycu 5 reis geleyimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

78 lwli m cubuk yarida 79 olcak ejder 3 golema cik pekka acik buycu 5 reis geleyimmi
    tabi ki kardeşim istersen buyur gel,
  • Arkadaşlar beni klandan niye çıkrttınız? Klandaki adım Safa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Arkadaşlar beni klandan niye çıkrttınız? Klandaki adım Safa
    Klanımız 3. seviye oldu. %10 extra ganimet özelliği açılmış oldu. Kazandığımız savaş sayısı ise 78. Buyurabilirsiniz.
  • quote:

Klanımız 3. seviye oldu. %10 extra ganimet özelliği açılmış oldu. Kazandığımız savaş sayısı ise 78. Buyurabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Klanımıza alım devam etmektedir.
    -Savaş ve sessiz ortam arayanlar buyurabilir.
  • quote:

Klanımıza alım devam etmektedir.
    -Savaş ve sessiz ortam arayanlar buyurabilir.

Alıntıları Göster
    önümüzdeki hafta bulunduğum klandan çıkarsam gelebilirim galibiyetiniz iyi gibi görünüyor. lv 94
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tsukuyomi

önümüzdeki hafta bulunduğum klandan çıkarsam gelebilirim galibiyetiniz iyi gibi görünüyor. lv 94

Alıntıları Göster
    Merhabalar.
    Klanımız 4 level oldu, 82 galibiyete ulaştık. 3-5 defa art arda savaş kaybettik.
    Son 2 savaştır kazanmaya başladık.

Klan kodumuz; #YU0JQVG

Katılmak isterseniz buyrun, sevgiler.
  • 30 lvl hesabim var suanda onu oynuyorum. 75 lvl kb8 hesabim vardi klan savas yildizi 180 civarindaydi sattim onu. Simdiki 30 lvl hesabimla gelsem alirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

30 lvl hesabim var suanda onu oynuyorum. 75 lvl kb8 hesabim vardi klan savas yildizi 180 civarindaydi sattim onu. Simdiki 30 lvl hesabimla gelsem alirmisiniz ?
    Buyur kardeşim tabi ki bekleriz.
  • Kardeş ben 70 level degilim beni davet edermisşn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwagLord

Kardeş ben 70 level degilim beni davet edermisşn
    Merhaba 68 levelim th 8 e yeni geçtim kabul edermisiniz? birliklerin hepsi 4 şu an 5 e geçiriyorum.
    Kupa kb dışarıda olduğu için 1100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

Merhaba 68 levelim th 8 e yeni geçtim kabul edermisiniz? birliklerin hepsi 4 şu an 5 e geçiriyorum.
    Kupa kb dışarıda olduğu için 1100.

Alıntıları Göster
    5 dakika içinde gel hocam bekliyorum kupayı düşürdüm şuan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.