Şimdi Ara

Türk kızlarının kaslı erkek budalası olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden 181 boyunda 57 KG bir Vitaminsizdim baktım olacak gibi değil spora başladım 20 ay oldu spor yapalı şimdi 183 71kg yim kollar 40cm göğüs 105cm vs belli oluyor vücut hatlarım. Sıkıntı şuki eskiden bana pas vermeyen kızlar şimdi köpek gibi peşimden Koşuyor.Bu yıl ünide sadece 12 kız sosyal medyadan arkadaşlık teklifinde bulundu 4 kişide yüz yüze konuşurken söyledi.

Sıkıntı şuki Değişen tek şey dış görünüşüm. Kişiliğim hala eskisi gibi. Ne yanı ben eskisi gibi zayıf olsaydım bu insanlar beni tanımak istemeyecek miydi ? Neden herşey dış görünüş Neden bu kadar iğrenç bir dünyada yaşıyoruz anlamıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal medyadan arkadaşlık teklifini yanlış anlamayın hocam olabilir yani bir kız size sosyal medyadan arkadaşlık isteği veya takip isteği yolladıysa size karşı ilgili demek değil belirtmek istedim.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Ne isteği hocam direk söylediler yakından tanımak istediklerini

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

O zaman tabi dedikleriniz doğru özellikle Türkiye'de herkes dış etkenlere çok önem veriyor ve bu sadece sizin fiziksel görünüşünüzde değil. Altınızdaki arabadan tutun, evinize, diplomanıza, kıyafetlerinize ve bunun gibi çoğu zaman o kadar gerekli olmayan asıl gerekli olan şeylerin kişiliğinizin, dünya bakış ve görüşlerinizin, davranışlarınız, bilgi ve zekanız gibi şeyler olduğunu hala kimse anlamadı bu geri kafalı toplumda.
  • nasrettin hoca misali ye kürküm ye

• Dostum benimde durum ayni 188 54 kg iken 4 sene fitness su an 85 kgyim kız eli tutmayi bırak gözlerine bakmayan ben su an onlar peşimde .Bu arada ölçümler bana biraz garip geldi.benim omuz 132 göğüs 119 kol 40 -41 o kola o göğüs baya az değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

O zaman tabi dedikleriniz doğru özellikle Türkiye'de herkes dış etkenlere çok önem veriyor ve bu sadece sizin fiziksel görünüşünüzde değil. Altınızdaki arabadan tutun, evinize, diplomanıza, kıyafetlerinize ve bunun gibi çoğu zaman o kadar gerekli olmayan asıl gerekli olan şeylerin kişiliğinizin, dünya bakış ve görüşlerinizin, davranışlarınız, bilgi ve zekanız gibi şeyler olduğunu hala kimse anlamadı bu geri kafalı toplumda.

Kesinlikle katılıyorum. Şunu da eklemek isterim diploman olsa bile fazla para kazanamazsan yine de olmayabiliyor. Ne kaliteli okullardan ne kaliteli mühendisler mezun oluyor (Ki ben de o okullardan, isteyebileceğim tek mühendislik bölümünü okuyorum) ve ellerine geçen maaş uzun bir süre düşük oluyor. Bu da pek çok şeyi bozabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ziyaaa

• sanırsın kendi şişman ve çirkinlere yüz veriyor da
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kol ölçüsü diğer vücuda göre fazla.Başlarken 28cm di kiloma göre hocam da şaşırıyordu 65kg iken kolum 36cm di mesela

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Beterin beteri var ben 23 cm ile başlamıştım

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Oha baya inceymiş hocam

Hazır deneyimli birini bulmuşken soru sorayım

Hocam ben şimdi normalde üniversitenin salonuna gidiyordum okul kapanmaya yakın salonu da kapattılar yaşadığım semte yakın salonda yok mecbur Evde çalışacağım.

Barfiks barım 10-10kg dumbllerlarım Z barım 10-10kg plaka ağırlıklarım var

Bacak için squat ve dumble yürüyüş

Sırt için barfiks -bb Row

Omuz için dumble ve Barla itiş

Göğüs içinde sırtıma ağırlık koyarak 10-15-20kg gibi geniş tutuş şınav çekersem gelişim olur mu ? Yoksa hiç bir zaman bir bench ve dumble ile yapılan göğüs egzersizi etkisi yaratmaz mı

• Sıkıntı şuki

• Hocam sizin de yağ oranınızın düşük olduğunu varsayarsam kollarınız geri kalan kas kütlesine göre oldukça büyük bakın büyük diyorum kuvvetli demiyorum kaldırdığınız ağırlıkları söyler misiniz, tek tekrar veya çok tekrar şeklinde

• pardonda yataktayken karsımdakı erkegin kisiliglye ilgilenmem. enerjisi, gucu kuvveti nasil o ilgilendirir. e haliyle kasli erkekler daha hos oluyor.

bundan dogal ne var?
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Hiç max denemedim

20lik dumblerlar ile kol çalışıyorum

Göğüste 30-30 kg ile çalışıyorum uyguladığım programa göre değişiyor 5x5 yaparken 35-35e kadar çıkmıştım.

Barfiks çekerken 10kg bağlıyorum kendime

Squatta 25-25kg

• ya kardeş dış görünüşün mü değişti sadece sence ? Kızlar baktığında daha güçlü bir erkek görüyor ve bir kızın yanında güçlü bir erkek istemesi kadar doğal birşey de yok. Kasların balon değil, güçlendikçe büyürler
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Peki bacım

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Hocam işte benim takıldığım kısım da o ben şimdi zayıf olsaydım o peşimden dolaşan kızlar olmayacaktı yanı resmen milletin dış görünüş aşkı benim geleceğimi değiştirecekti

• quote:

Peki bacım

bi foto atta kasli bakalim nasimis
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.