Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana şunu diim crossr hm örf adetlernden uzaklaşmış kızlar diosun türk kızlarındn için ama yabncı kızlarda bu örf adet hiç yok ayrıca senn dediğin kızlar tmm vr gerçektn de çok genel konuşyosun bu da yanlış yani %70i böle diil bizm kızlarımızn yabncı kızlar evlilkten önce kim bilr kç kez evlilk hayatı yaşamşlardır bn bi erkek olsam böle bi kız istemzdim kasten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

çok haklısın Türk kızları çok kaprisli salla gitsin türk kızlarını rus ispanyol litvvanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: eda...

sana şunu diim crossr hm örf adetlernden uzaklaşmış kızlar diosun türk kızlarındn için ama yabncı kızlarda bu örf adet hiç yok ayrıca senn dediğin kızlar tmm vr gerçektn de çok genel konuşyosun bu da yanlış yani %70i böle diil bizm kızlarımızn yabncı kızlar evlilkten önce kim bilr kç kez evlilk hayatı yaşamşlardır bn bi erkek olsam böle bi kız istemzdim kasten

arkadasım sana söyle diyim birincisi genelleme yapmıyorum çünkü benim de seninda bi baskasınında kız kardes var. birincisi zaten yabancı kızların örf adetleri yasadıkları sekildedir bizimkisi gibi degil. anlatmak istedigim de bu zaten bizim kızlar da yabancılasıyor bi üniversitedeki kızları görün bana hak vereceksiniz. inan insan kızlardan soguyor yaaa
  • yaa o konuda hak veriorum ünv. nası giyiniyorlar eve giderken nsı giyiniyorlar gülmemek elde diil ama yabancı kızlarada bin basrlar bnce türk kızlarının adam gibisi
  • Kız dediğin türk kızı gibi nazlı ,kaprisli olucak yoksa o ilişkinin zevki çıkmaz.... bu konuda türk kızlarını tek geçerim.. bayılıyorum telde msn de inat yapmalarına
  • zaten seni çeken tarafları da bu sanırım.. zor olunca daha keyifli oluyor dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Vucudunun bakire olması önemli değil;yeterki ruhun or.spu olmasın...;)

Ona şöyle desek daha doğru olur be :))

""Ruhu ...ysa bedeni naapsın""

Ozaman Allah bedenine kolaylık versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eda...

yaa o konuda hak veriorum ünv. nası giyiniyorlar eve giderken nsı giyiniyorlar gülmemek elde diil ama yabancı kızlarada bin basrlar bnce türk kızlarının adam gibisi

ya giyimleride önemli degil ama yasantılarına bi baksanız inanın insanın kızlara güveni kalmıyor. tanbi her kız böylemidir degildir. iyi sini bulduktan sonra türk kızları gibisi yok oda ayrı bi konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: good__luck

zaten seni çeken tarafları da bu sanırım.. zor olunca daha keyifli oluyor dimi

Aynen öyle... yabancı kızlarda bu gibi özellikler old.nu zannetmiyorum birebir... bu konuda türk kızlarının eline su dökemezler gişbi geliyo... işi zora sokmalarını seviyorum ben kızların.. sürekli kavga trip naz kapris olsun ayrılalım yeniden başlayalım bitsin hayvan köpek eşşek diye kavga edelim... çiçek isimleriyle başlasın herşey hayvan isimleriyle bitsin istiyorum derdim bu
  • o dediklerinde haklısın, onlar ilişkiye zevk vermiyor değiller fakat kimi kızlar insanın burnundan getiriyor... artık işin tadı kaçmaya başlıyor...

bi de çevrendeki kızları yabancı kızların iyi özellikleri + naz kapris cilve olarak düşünme.. eğer bir kız nazı ve cilveyi ilişkiye tat vermekten çok başka şeyler için yapıyorsa dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

çok haklısın Türk kızları çok kaprisli salla gitsin türk kızlarını rus ispanyol litvvanya

bıktım Türk kızlarının bu nazlı, kaprisli tavırlarından sadece dalga geçmeyle kalıyoruz arklarla

yeter bee

• quote:

Orjinalden alıntı: good__luck

o dediklerinde haklısın, onlar ilişkiye zevk vermiyor değiller fakat kimi kızlar insanın burnundan getiriyor... artık işin tadı kaçmaya başlıyor...

bi de çevrendeki kızları yabancı kızların iyi özellikleri + naz kapris cilve olarak düşünme.. eğer bir kız nazı ve cilveyi ilişkiye tat vermekten çok başka şeyler için yapıyorsa dikkatli olmak lazım.

Haklısın canım ben öyle mizah yaptım .. Türk kızı amacını aşıyo çoğu zaman pokunu çıkarıyo bazen işin.. niye kız düşmanı oldum ben sanıyosunuz
  • Üniversiteye gidince kızların %70-%80 i degişime giriyor O kadar rahatlık bile degişime yol açıyor birde ellerine para ve özgürlük verdimi vay haline...
  • Kadınlarımız Gül gibi olacak.Olmadılarmı natasalar gelir kocalarınızı elinizden alır.Almadılarmı?Mersinde trabzonda almadılarmı.Aldılar
    Bizim az görmüş erkeklerde peşlerinden yallah
    Kadınlarımız Gül gibi olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adolf Hitler

Hiçbirinizin eskişehirde yaşamadığı ne kadar belli...Gelin buraya en fazla 1 ayda rustur almandır ingilizdir unutun...geçen sene 3 kıza 1erkekti.Bu sene 6 ya 1 .Seneye 10 a 1 olucak bir üniversite daha gelirse...Aşk burda para burda xxx Burda alem burda siz nerdesiniz....?

(Reklamları izlediniz.)

• bi ark demişti burada Türk kızları hintli kızlara benzer her ikiside öküze tapar die bence tam yeri
  • iyi gidin o zaman rusyaya buralarda bana kalırtürkiye rusya olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

Türk kızları şuana kadar gördüğüm en kaprisli burnu havalarda kızlardır.

ve Bİirey olduğunu unutup çevresinin isteklerini dikkate alan ,kendi başına hiçbirşey

yapamayan ,karar verme aşamasında hiçbirzaman doğruyu bulamayan ,her olaya ve iyiliğe kuşkuyla yaklaşan

Dırdırı dünyadaki belki en en fazla olan ,

Devamlı aklında birşeyler üretip hem kendini depresyona sokan hemde karşısındakine huzursuzluk veren .

Mutluluğu hem kendine hemde eşine çok görür.

Maalesef türk kızlarını gözlemlerime dayanarak söyleyebilirimki diğer kızlardan ayıran en önemli faktörler bunlardır.

Çoğunluğu böyle Helal olsun iyi anlatmışsın. Dünyanın neresinde bir kız diğer bir kızın ilişkisini bu kadar didikler.
  • PALADİUS SENİ TEBRİK EDERİM Bİ KIZLA ÇIKIYORDUM AŞKIM BİTANEM GÜZELCE KONUŞUYORUZ HERŞEY SÜPER ERTESİ GÜN KIZ BUNALIMDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM ŞU AN FALAN DİYİYOR 1 SATT UĞRAŞIYORSUN NEDEN MORALİ BOZUK TÜRK KIZLARININ Bİ ÖZELLİĞİDE AYRILIRSA SENDEN YADA Bİ SORUN OLURSA ANLATMAMALI NASIL Bİ ERKEKLE BERABER OLURSUN SORUSUYLA BERABER OLDUGU ERKEK ARASINDAKİ FARKI ÇOK FAZLA GERÇEKTENDE ÇOK DIRDIRLAR SESSİZİ ÇOK SESSİZ ORTASI YOK HEPSİ AYNI HAKKARİDEKİDE İSTANBULDAKİDE ONLAR NAISL ÇOCUK YETİŞTİRİRİ TAHMİN BİLE EDİLMEZ BENCE DÜNYADA EN FAZLA SEX YAPAN KIZLAR TÜRK KIZLARI GERDEK ÖNCESİ VAJİNALARINI DİKTİRDİKŞERİ İÇİN KİMSE ANLAMIYOR.
  • turk kizlari kadar kendisini baska turlu gostermeye calisan bir kiz milleti ben daha gormedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.