Şimdi Ara

Türk insanının kafa dolandırıcılığa çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ist'da falan yolda yürüyemiyorsun, herhangi biriyle konuşsan hemen haşırt geçirmeye çalışıyor. Kimseye güvenemiyorsun.
    küçük şehirlerde durum daha iyi. İstanbul felaket. cidden herkes dolandırıcı. şimdi bazı günler şu kamera şov olan bir siteye giriyorum.
    orda genellikle kızlar var soyunuyorlar falan bende yancı olarak beleşten izliyorum. arada erkeklerde var. bi baktım hakan23cm diye biri var türk.açmış tarkan şarkı dudu dudu biyandan onu söylüyo biyandan dans ediyo. plastik parça takmış milleti kandırmaya çalışıyo. yuh dedim ya burdada mı ya.. burda da mı dolandırma odaklı çalışıyorsunuz. kızın biri almış plastik nesne eline öbürü bişey yapıyo, ortamın maksatı belli. sen niye dolandırma maksatlı çalışıyorsun kardeşim. resmen adamların kafa dolandırıcılığa çalışıyo sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 6 Mart 2018; 18:48:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgisiz bir toplumda, dolandırcı olmak kolaydır.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    abi bilgisiz diyorsun da,
    ayda yılda sana birşey lazım oluyor. atıyorum çamaşır makinesinin su boşaltma pompası lazım oldu sana diyelim. bozuk diyelim. adam sana atıyorum çekiyo 180tl serviste. başka yerde bilmiyorsun ederini de bilmiyorsun alıyorsun. sonra öğreniyorsun o pompa aslında 20-30 tl atıyorum. bu sadece bir örnek. eve fayans döşeteceksin diyelim adamın birini buldun metrekaresini 80tl den yaparım dedi mesela. yani bazı durumlarda insanlara güvenmek gerekiyor ama güvenemiyorsun. herişte de ustası olamazsın ya. çıkıp adama, abi bu ariston r359 serisi çamaşır makinesinin 100W su pompa motorunun piyasası şu diyemezsin. oturup herşeye kafa patlatamazsın.
    adamın biri yazmış aynı çanta 5 heryerde 5 ayrı fiyat diyor. aynı çanta biyerde 120 tl dediler sonra almadım 30tl ye indiler diyor. yani felaket durum. sokakta selam versen adam seni düdüklemeye çalışıyor. memleket feci halde. allah ist da yaşayanlara sabır versin.

• Hocam istanbulda yaşıyorum internet diye bişey var biri fiyat çekerse internetten bak fiyatına ona göre gör işini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

abi bilgisiz diyorsun da,
    ayda yılda sana birşey lazım oluyor. atıyorum çamaşır makinesinin su boşaltma pompası lazım oldu sana diyelim. bozuk diyelim. adam sana atıyorum çekiyo 180tl serviste. başka yerde bilmiyorsun ederini de bilmiyorsun alıyorsun. sonra öğreniyorsun o pompa aslında 20-30 tl atıyorum. bu sadece bir örnek. eve fayans döşeteceksin diyelim adamın birini buldun metrekaresini 80tl den yaparım dedi mesela. yani bazı durumlarda insanlara güvenmek gerekiyor ama güvenemiyorsun. herişte de ustası olamazsın ya. çıkıp adama, abi bu ariston r359 serisi çamaşır makinesinin 100W su pompa motorunun piyasası şu diyemezsin. oturup herşeye kafa patlatamazsın.
    adamın biri yazmış aynı çanta 5 heryerde 5 ayrı fiyat diyor. aynı çanta biyerde 120 tl dediler sonra almadım 30tl ye indiler diyor. yani felaket durum. sokakta selam versen adam seni düdüklemeye çalışıyor. memleket feci halde. allah ist da yaşayanlara sabır versin.

İşte bunlar hep cehaletten kaynaklanıyor. Cahil toplumlar çöker.

• Yaşlı Coni kullanıcısına yanıt
    kliman bozuldu ne sorun var bilmiyorsun çağırdın ustayı çekti sana 400tl masraf. hadi bul google da.
    sokakta x satılıyordu çok güzel gözüküyordu aldın rezil çıktı. onu da google da aratıcan?
    x in fiyatı internette 10tl adama soruyorsun 20tl diyor. ama internette 10 tl diyorsun, git internetten al o zaman diyor. otur herşey için uğraş internetten.
    daha örnekler çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 7 Mart 2018; 0:7:46 >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    tr de çöküyo zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

tr de çöküyo zaten

Bende onu diyorum zaten.

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Dostum eve tamirci sokmam kendim hallederim sokakta görüp dibimin düştüğü hemen alayım dediğim bişey olmadı bi yere yemek yemeye gitsem ve yeni bir yerse açıp fiyatlarına bakarım süprizle karşılaşmam marketler desen standart her yerde aynı fiyat zaten bişey illa alıcak olsam en ucuzunu da ancak istanbulda bulursun internetten bir şey almayı da uğraş olarak görmüyorum zaten zaman kısıtlı çok özel bir şey almayacaksam zaten satan yere gidip almıyorum. Saçma geldi hislerin

herşeyi kendin yapıyorsun da, cümlede nokta koymayı çok nadir yapıyorsun be kardeş.

herşeyi kendi yaparmış. he hee.. bak şimdi. bir tv tamircisinde avometre olur, lehim makinesi olur, x tornavida seti y tornavida seti osu busu şusu 50 tane takım olur.adam 50 yere tamire gider o cihazların parasını çıkarır. sen ben yaparım diyorsun ya, avometresiz nasıl yapıcan tv tamirini? klimayı ben yaparım diyorsun ya,gazı nasıl basıcan klima içine? pompan var mı?hangi gazı basıcan bilgin var mı? hadi diyelim kastın tv tamirini öğrendin, yerdeki fayansları da mı kendin döşüycen? kusura bakma ama boş konuşuyorsun.

• ist da sokaklar dolandırıcı kaynıyo.tipi kayık kaynıyo. birisi gelse de çarpsam yolumu bulsam diyenlerle kaynıyor.taksiciler buna en basit örnek. güvenmiyorum insanlara. hepsi içten pazarlık, hepsinin içi kötülük dolu. insanın biyolojisi zaten sıkıntılı. sürekli yesin içsin tecavüz etsin uyusun. bunun üzerine çalışıyo beyin. ana hedef bu.

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Dostum makine mühendisiyim aletin tillahı var bunlar abartılacak şeyler değil. Al burada nokta koyayım da kızma lütfen. Fayans neden döşedin diye sorarsan üniversitede değişik bi hocam var makine mühendisi kendi işini kendi yapar kafasında. Okulda fayans da döşemeyi öğretti klimaya gaz basmayı da televizyon tamir etmeyide gösterdi klima bağlamayı da kafan atarsa gel gösteririz ne istersen.

• ülke pahalı diye böyle yurtdışı gibi ucuz olsa millet hiç kendi vatandaşını öpmeye çalışmaz. şimdi hayat pahalı olunca adam nasıl birini öpsemde şu yeni çıkan telefonu alsam derdinde. o telefon ucuz olsa öpüşe gerek kalmaz :D telefon sadece örnek sahip olup olabileceğiniz herşey hayat pahalılığına dahildir.. :D

Türk insanının kafa dolandırıcılığa çalışıyor

troll kardeş.csb kasıyon da olmuyo .sendeki tel ne? iphone ise ilerde bozulursa kendin tamir et de elinde patlasın. lambayı zar zor değiştirir tv tamir edecekmiş.tv için yedek malzeme gerekirse onu da kendin üret.biraz ıkınırsan çıkarırsın kondansatör triyak diyot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 7 Mart 2018; 10:20:38 >
  • Maldan kaçırıyorlar hocam olmaz ki böyle 😂

• kobe_ceza kullanıcısına yanıt
    tv nin atıyorum sadece kanallar çekmiyo.götürüyorsun tv tamircisine. olmaz bu çok masrafı var yenisini al diyo. tamam diyorsun sonra başka tamirciyr götürüyorsun.

tuner ve renk kartı sorunlu.yeşil sarı turuncu renkleri göstermez bu ekran diyo. e daha dün gösteriyordu diyorsun renk kartı tamir görmüş değiştirilmiş diyor. sonra anlaşılıyorki ilk tamirci parça değişmiş.millet ayakta düdükleme derdinde.sadece tv de değil arabada vs heryerde yapıyolar bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.