Şimdi Ara

Türk Hava Yolları yetiştirilmek üzere 2. pilot adayı alım ilanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/turk-hava-yollari-a-o-yetistirilmek-uzere-ii-pilot-aday-adayi-ariyor

Gerçi gerçekten ilgisi olanlar şimdiye kadar başvurmuştur ama burada da paylaşmak istedim. Gördüğünüz gibi "neredeyse" her bölümden alım yapıyorlar. "Ama bunlar üniversite mezunu istiyör" ya da "İngilizce bilmek zoruma gidiyör" yazacak arkadaşlar başlığı kirletmezse eminim ilanla ilgilenen forumdaşlar olacaktır. Süreçte herkese başarılar.

Not: Bilgi almak isteyen "şartları sağlayan" arkadaşlar çekinmeden özel mesaj atabilirler

• Çok teşekkürler hocam,tam ihtiyacım olan şey. Bu sene mezun oluyorum,yetişebilir miyim diye bir bakıcam
  • FearLessGangsTa F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, şimdiden bol şans&başarılar.
  • Başvuracaklara bol şanslar dilerim, umarım hudutsuz göklerde olmayı başarabilirsiniz.
  • Başvuranlar oldu mu forumdan
  • Aof kabul ediliyor mu net bir bilgi bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Aof kabul ediliyor mu net bir bilgi bulamadim.

Hangi bölüm okuduğuna bağlı aof veya başka bi okul olcak diye şart yok mühendistilkler ve agırlıklı sayısal ders görmüş bölümler alınır genelde 13 ay eğitimi var son 3 ay hangi uçağı kullanacağın ve uçuş eıitimi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    lisans mezunu yazıyor sadece? öğretmenlik okuyanları almıyorlarmı şimdi nereden öğrenebiliriz onları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.