Şimdi Ara

TÜRK HACKERLAR FİFA NIN WEB SİTESİNE SALDIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA'nın İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca yayınlananwww.fifa.com adresindeki web sitesinin İngilizce bölümü, bu sabah saat 05.51'de Türk internet korsanlarının saldırısına uğradı. FIFA'nın web sitesine İsviçre ve FIFA'ya yönelik sert ifadeler içeren sözler ve bir Türk bayrağı yerleştirildi. Sayfanın alt kısmına da İngilizce olarak ''Gerçek Türkler'' yazısı konuldu.

--------------------------------------------------------------------------------

Türkiye ile İsviçre arasında yapılan Dünya Kupası baraj maçının ardından yaşanan gelişmelerden sonra Türk hackerler FIFA'nın resmi internet sitesine saldırıda bulundu.
    FIFA'nın İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca yayınlananwww.fifa.com adresindeki web sitesinin İngilizce bölümü, bu sabah saat 05.51'de Türk internet korsanlarının saldırısına uğradı. Yaklaşık 20 dakika süren saldırı sırasında FIFA'nın web sitesine İsviçre ve FIFA'ya yönelik sert ifadeler içeren sözler ve bir Türk bayrağı yerleştirildi. Sayfanın alt kısmına da İngilizce olarak ''Gerçek Türkler'' yazısı konuldu. FIFA'nın web sitesini yayınlayanların durumu farketmesi üzerine, sitenin eski haline getirildiği görüldü.
    FIFA BAŞKANI TEPKİ GÖRMÜŞTÜ
    Türkiye-İsviçre maçından sonra yaşanan olaylarla ilgili olarak FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye hakkında soruşturma açıldığını söylemişti.
    Blatter düzenlediği basın toplantısında, olayları kınadığını belirterek, ''Suçlu bulunan futbol federasyonuna verilecek cezanın; uyarıdan, geçici olarak müsabakalardan mene kadar varabileceğini'' bildirmişti.
    Blatter'in basın toplantısında Türkiye'yi hedef alan sözleri Türk futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Kaynak : haberix.com

• puahahah f.ck you isviçre yazmış yahu bu

hiç olmassa hepsini türkçe yazsaydı ;p
  • eger gerçekten heklendiyse şu an yok hekleyen arkadaşlara sesleniyorum bi daha hekleyin şu siteyi yw
  • Fifa olayı farkedince siteyi düzeltmiş arkadaşım
  • Olm madem hackliyon adam gibi yaz.F.cuk you isviçre ne yaf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bab helal olsun Gururumuz turk hackerları
  • daha bu başlangıç Dünya kupası maçları Almanyada yapılacak ve 3milyon TÜRK ün elinden İsviçre liler nasıl kurtulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordobeyaz -- 19 Kasım 2005, 15:20:34 >
  • süper bi olay

• ben ce saçmalık olmuşa ölmüşe çare olunmaz gereksiz bir tepki..

isviçre ne kadar hak etmemişse bizimkilerde o derece hak etmediler dünya kupasına katılmayı keşke gitselerdi ama hep son dakikada eleme maçı ile mi gitmeliyiz bu grupdan çok rahat bir şekilde çıkmalıydık.. şimdi yok şöyle yok böyle demeye gerek yok gün geçmişdir artık.. bundan sonrakilerde nasıl başarılı olunabilecegi tartışılmalıyken sözüm ona yorumcu, gazeteciler olayları tartışıyorlar halaa milleti de gaza getiriyorlar..

boşa gaza getirenlere
  • Helal olsun adamlara ben turkiyede boyle hackerlerin oldunu tahmin etmezdim ...

Hepsine Saygilar ellerine bilgisayarlarina saglik ....
  • inandırıcı gelmedi..
  • helal olsun adamlara
  • helal olsun yapmıslar turk hack ları tebrik ediyorum :d
  • ben şuanda sitede bişi göremiyorum
  •  TÜRK HACKERLAR FİFA NIN WEB SİTESİNE SALDIRDI

ben de hackledim

söylediğim gibi inandırıcı değil neyse ,inşallah doğrudur

• bu resim de benden (fake deildir)
     TÜRK HACKERLAR FİFA NIN WEB SİTESİNE SALDIRDI
  • arkdaslar hepiinizin print screenları harika
    bırakında bu işleri ciddi ciddi hackleyin de görelim sizler
    haberix adlı kaynak ise sadece reklam peşinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.