Şimdi Ara

Türk Guildi olan dengeli bir server arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. Ama başlamadan önce oyunda Türk popilasyonu varmı öğrenmek istedim. Aktif oynayan Türk Guildleri var mı ? Varsa alımları açık olanlar bu konu başlığı altından Server/Factionlarını yazıp yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Davet gönderecek yokmu arkadaşlar
  • Türk guildi(legionu) bildiğim kadarıyla yok denilecek kadar az olanların çoğundada iş yapmak çok zor,benim tavsiyem oyunu öğrenene kadar solo takıl türk arkadaşları bul görevlerine yardım ettir zaten 2.5 ile mentor mu ne sistemi gelicekmişiz onun için rahat edersin,intancelerden pve setle (moblardan düşen itemler) idare et en son abyss seti yapıp sağlam bi global legiona girersin benim tavsiyem yinede sen bilirsin..
  • peranto serverında basladım arkadaslar. Asmoyum. İsmim psikotrex. Türk guildlerine duyrulur ;p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 23 Mayıs 2011; 12:10:27 >
  • Cool Story Bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix
    Cool Story Bro

ne alaka ? Konu dışımı burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Cool Story Bro

Yasin inci'den mi fırladın abi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belki legion ismidir ''Cool Story Bro''
  • Oha hiç yokmu legion .. ?

Xaioyu bir ara sende 4 arkadaşınla başlamıştın hala duruyormu o grubun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Oha hiç yokmu legion .. ?

Xaioyu bir ara sende 4 arkadaşınla başlamıştın hala duruyormu o grubun ?

Girdim ben kalabalık bir Türk guildine.
  • Perento Elyos tarafında 7 8 kişilik bi arkadaş grubu devam edio bende 28'i gibi Finaller bittikten sonra dönücem oyuna
  • Aslında o 7-8 kişilik arkadaş grubunun legion'u yoksa böyle 0 dan bir legion açsak ? ben yazın hergün oynaya bilirim.. Psikotrex de gelir belki aslında süper olur he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Aslında o 7-8 kişilik arkadaş grubunun legion'u yoksa böyle 0 dan bir legion açsak ? ben yazın hergün oynaya bilirim.. Psikotrex de gelir belki aslında süper olur he

Ben dönmem artık. Her zaman Horde ! Baktım Horde yok burda , horde'a en benzeyen ezilmiş hakkı yenmiş olan ırkın yanına yani asmodianların yanına geçtim
  • Ooooo ! olmazki böyle
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.