Arkadaşlar KE nin resmi web sitesinde artık turk GM ler ve resmi forum sayfasında Turkce bolümü acılıyor Su anda bir turk GM hizmet vermekte fakat sitede cogaltılacagı yazıyor ve buda GM lerle daha iyi iletişim ve daha cok bilgi anlamına geliyor.Yani artık ingilizcesi olmayan turklerde sikayetlerini ve sorunlarını anlatabilecek.Bence bu cok önceden olmalıydı diyorum .Bu oyunun %60 ı turklerden oluşuyosa madem bu şart olmuş demektir Hadi bakalım hayırlısı diyorum .
inşallah abicim ya..ingilizcemiz yok hiçbirşeyden anlamıyoruz..artık kendi sorunlarımızı rahat bir şekilde dile getirebileceğiz.birde ben askere gidiyorum kasım ayında...knight online ye ne kadar süre girmez isem iptal olur..belli bir süresi varmı bu oyunun, şu kadar süre girmezseniz charınız iptal olur silinir gibi.??
işteo gm lerden biri ben olacam nasipse bana oy verin bana oy verin serverda günde en az 30 kişi banlayacağıma yemin ederim ant içerim birazda iftardan sonra su içerim nuhaaaaa gırgır bi tarafa ama sonunda adamlar çözümü buldular. helalll
valla önce biz bi sayfayı açalımda ondan sonra iymi kötümü anlarız bi açıyoz bi açamıyoz
site aç1lsa baksak bisiylere nerde bu site
quote:
Orjinalden alıntı: cuneytim
Arkadaşlar KE nin resmi web sitesinde artık turk GM ler ve resmi forum sayfasında Turkce bolümü acılıyor Su anda bir turk GM hizmet vermekte fakat sitede cogaltılacagı yazıyor ve buda GM lerle daha iyi iletişim ve daha cok bilgi anlamına geliyor.Yani artık ingilizcesi olmayan turklerde sikayetlerini ve sorunlarını anlatabilecek.Bence bu cok önceden olmalıydı diyorum .Bu oyunun %60 ı turklerden oluşuyosa madem bu şart olmuş demektir Hadi bakalım hayırlısı diyorum .
%60 mı çok komik
100 kişiden doksanı türk
artık serveri Türliye' de görmek istiyoruz hehehehehe
iyi olmuş bence.ama artık türklere özel server kurulmalı. her 2 kişiden 1i türk
%60 mı çok komik
100 kişiden doksanı türk
artık serveri Türliye' de görmek istiyoruz hehehehehe
Evet haklısın son zamamlarda öyle oldu. Biran önce turkiye serverı açılmalı aslında.
cypher gibi for turks diye server açsalar geçmem çünkü oyunda ki bütün hack kullananlar türk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme