Başlıktanda anlaşılacagı gibi Türk Oyun firması acıyorum global çapta, öncelikle kendimi tanıttıktan sonra neden boyle bir karar aldıgmı acıklayacagım. Ben oguz sen avrupada uluslararası ticaret ve yonetimi üzerine master yapmaktayım, gecen haftalarda master yapmakta oldugum universiteye microsoft un oyun depertmanı ceo u söyleşiye katılmıştı bu fırsattan yararlanarak kendisiyle birebir sohbet etme imkanım oldu ve edindiğim bilgiler dogrultuısunda oyun firması kurmaya karar verdim ne yazık ki ben oyun yapımından anlamıyorum bu yuzden oyun yapımından anlayan ve deneyimi olan insanlar ve bilirkişiler aramaktayım ayritten microsoft yeni kurulmus başarılı oyun firmalarıyla ortaklık kurma arayışında eğerki başarılı olursak ki dunya acılmamızın onunde engel yok. Bu yaz ayında firmayı istanbul da kuruyorum sımdıden hazırlıklara ve işlevlere başlamış bulunmaktayım. Bu hedefimde benimle olacak yahut yardımcı olacak insanlar aramaktayım. ilgilenenler bana buradan yahut email den ulaşabilir ve detayları konusabiliriz.