Şimdi Ara

Türk Gençlik Dizileri Türk Gençliğini Mahvetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıl büyücü dizileri vardı onların kalkması lazım çocuklar açısından. sadece büyüden dolayı değil, belli bi yaştan sonra hiçbi çocuk film izleyip büyü yapma peşine düşmez ama dizilerin konuları falan bomboş izleyen çocukları mal etmekten başka bi işe yaramaz. ayrıca popüler kültürü aşılıyolar.
  • bi an timurtaş taş hoca r.a sohbetlerinden birinin linkini koydun sandım
  • Sadece gençlik dizileri mi? Kuzey Güney, Fatmagul,Feriha gibi daha adını bilmediğim onlarca dizi! Allah Türk milletine akıl fikir versin ki hiç zannetmiyorum akıllanacağımızı,iyice ahlaksızlaşana kadar yola devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizimag den yabancı dizileri izlerim hep . Daha gerçekçi , daha sürükleyici ve sinema tadında oluyor . Türk dizileri gibi saçma değil . Mesela The Walking Dead , Doctor Who , Family Guy , Hell On Wheels , Breaking Bad gibi ...
  • insanların dikkati başka yerlerde olması lazım
  • abi şimdi öyle diyorsunuz da yalnız öyle değil, bizim ergenlerde o potansiyel var adam sizin beğenmediğiniz dizilerde kendini görüyor, yani adam onu hakkaten kendine benzetiyor.
  • istenilen de buydu zaten..buraya yazıp çizmekle de değişen birşey olmuyor sadece egomuzu tatmin ediyoruz
  • bayadır tv izlemiyorum tamda tahmin ettiğim gibi diziler varmış zaten
    haberlere filanda netten bakıyorum zaten kafa rahat
  • Amerikan gençlik dizileri daha ateşli onlar yayınlansın bencede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverBim -- 8 Eylül 2012; 14:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Dizimag den yabancı dizileri izlerim hep . Daha gerçekçi , daha sürükleyici ve sinema tadında oluyor . Türk dizileri gibi saçma değil . Mesela The Walking Dead , Doctor Who , Family Guy , Hell On Wheels , Breaking Bad gibi ...

Doctor who daha mı gerçekçi
  • Ben de yıllardır doğru dürüst Türk dizisi izlemiyorum. Özellikle çocukken çok severdim; Bizimkiler'i, Kaygısızlar'ı, Mahallenin Muhtarları'nı falan.. Şimdi yine yayınlasalar yine izlerim. Şimdiki diziler çok kötü gerçekten. Uzun bir süredir de tv izlemiyorum çok. Arada açıyorum ne var ne yok diye, ya da haberlere bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Medya bir toplumu yönlendirmek ve değiştirmek için en büyük silah.

Aylardır televizyon izlemiyorum.

+1

1 Yildir izlemiyorum, gelecekte de izleyeceğimi sanmiyorum.

İlkokul öğretmenimin neden televizyona aptal kutusu dediğini anladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

türk tvlerindeki herhangi bir diziyi izleyen adam embesildir,anguttur, psikolojik desteğe ihtiyacı vardır.

muhteşem yüzyıl, kuzey güney, leyla ile mecnun kötü diziler mi ?

muhteşem yüzyıl çok mu iyi?Sırf hürremin göğüslerini görmek için izleyen adamlar var.Tarihi doğru dürüst anlatmıyorlar bu dizi mi iyi?Kuzey güney ne anlatıyor?Konusu nedir?Karman çorman olmuş saçma bir dizi..

Leyla ile mecnun'a lafım yok

• Bizim ergenliğimizde "Koçum Benim" vardı. Çok güzeldi
  • Kurgusu iyi olan Ezel'den başka dizi izlemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Sihirli Annem bunlardan da beter. 18-19 yaşlarındaki iki sevgili aynı evde dost hayatı yaşıyorlar, anneleri babaları da bunu çok normal birşey gibi karşılıyor. Anlayacağınız dost hayatı denen şey özendiriliyor.

öyle deme modernlik bu.geçri benim deişden bi arkadşım üni iken bi dönem bmyle yaşamış bi kızla.bişey yapmadım diyor.daha da ayrıntısını sormadım.gerçi çoıcuk 120 kiloydu.kızın verebilme ihitmalini düşünmüyorum.her türlü dizi film o ülkeni kültürüne göre hazırlanır.mesela neden bizde friends gibi 3 kız 3 erkek arkadaşın 2 ev ttup beraber yaşadığı gibi bi dizi yok?ülkenin tammaına hitap etmiyoru bu şekil.bi kısmı olabilir.zaten friendss de olanalr belli herkes birbirine çakıyor.abi kız kardeş yan odalarda yiyşiyorlar ve gayet normal karşılanıyor.bu hale gelemeyiz ha diyince.zamnala olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Dizimag den yabancı dizileri izlerim hep . Daha gerçekçi , daha sürükleyici ve sinema tadında oluyor . Türk dizileri gibi saçma değil . Mesela The Walking Dead , Doctor Who , Family Guy , Hell On Wheels , Breaking Bad gibi ...

Hepsi senaryo zaten . Saçma değil sonuçta . İzliyorum . Türk dizilerinden daha saçma olmadığı kesin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Bir kanala ceza olarak belgesel yayınlatan bir ülkeden ne bekliyorsunuz?

Eskiden diziler daha iyiydi; çünkü şimdiki kadar çok dizi yoktu. Şimdi her sezon zibil tane dizi yayına giriyor. İşin içine ekonomik faktörler girince o dizinin gençlere olan etkisiymiş, şuymuş buymuş, pek düşünülmüyor.

Konuyu özetleyen mesaj. +yan yatmış 8

• quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Evet
  • Yabancı dizileri daha çok seviyorum şu an takip ettiğim türk dizisi yok arada denk gelirse kuzey güneye bakıyorum o hoşuma gitti bi tek ama takipçisi değilim. Lost chuck prison break gibi diziler izlemek varken neden saçma büyülü kimin kiminle yattığı belli olmayan dizileri izliyim ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.