Şimdi Ara

Türk Geliştiriciden Yerli Mobil Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Sonunda bitirip yayınladığım oyun hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Oyunun gelişimine bu yorumlarınızın büyük katkısı olacaktır. Ayrıca destek için oyunu indirebilirseniz yada beğenirseniz oylayabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    Öncelikle oyunun linkini paylaşayım:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cellfishgames.heroesattack
    Oyunun adı “Heroes Attack: Alien Shooter”. Oyunu geliştirmem 6 ayımı aldı. Grafik tasarımını ve programlamasını kendim yaptım. Grafik tasarımcı olmadığım için grafiklerin bazılarını iligili grafik sitelerinden satın aldım. Diğerlerini ise Photoshop programını kullanarak hallettim. Yazılım tarafında ise java programlama dili ve fizik motoru olarak Box2d’yi kullandım. Oyun, uzaylıların dünyaya istilası sonucu yine uzaylıların içinden çıkan bir kahraman uzaylının dünyayı diğer uzaylılardan kurtamasını konu alıyor. Oyunda geliştirebileceğiniz 8 faklı uzay aracı, 9 adet füze, 5 adet geliştirilebilir mermi bulunuyor. Ayrıca oyun içinde gücünüzü arttırmak için kullanabileceğiniz 6 farklı güçlendirici mevcut ve tamamlamınızı beklyen sayısız zorlu görev var. Şuan için Türkçe ve İngilizce dil desteği mevcut. Günlük ödüller ve daha bir çok eğlence bu oyunda!
    Oyuna bu linkten ulaşabilirsiniz:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cellfishgames.heroesattack

     Türk Geliştiriciden Yerli Mobil Oyun
     Türk Geliştiriciden Yerli Mobil Oyun
     Türk Geliştiriciden Yerli Mobil Oyun
     Türk Geliştiriciden Yerli Mobil Oyun







  • Tebrikler

    Hemen indirip store'dan yorumu yapıyorum.

    Başarılarınızın devamını diliyorum.
  • oyun genel itibariyle güzel olmuş.

    tavsiyem google play resimlerini değiştir. yüklemeye çok etkisi olur. oyunun kendi resimlerini koyman daha iyi olur. alt tarafa, soldan opacity li şerit çekip açıklama yazabilirsin. çünkü şuanki resimler pek yüklemeye teşvik edici değil.


    bir de uzay gemisini kontrol ederken ekrana basıyoruz ya hani, o çok hassas olmuş. bas bırak bas bırak zor oluyor. hassaslığı azaltmalısın.

    ayrıca oyun tuttuğunda ileriki zamanlarda, karakter yere düştüğünde vs sadece yeniden başlatma değil de kaldığı yerden devam etme de ekleyebilirsin.

    haricinde, bir oyun geliştirici olarak çalışmanda başarılar dilerim. umarım oyun hakettiği indirmelere ulaşır.
  • Grafikler baya güzel. Gameplay de hoşuma gitti. 5 yıldız verdim dostum. Türkçe dil desteği olması da ayrı bi güzel. Türk oyunu diye çıkan çoğu oyunda Türkçe dil yok. Tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.