Şimdi Ara

Türk Futbolunu Kaos Beklemiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehmet yıldıza Soruyorlar , Neden ceza sahasındaki pozisyonda topa vuramadın ?
    Sezer'e neden 45 dk oynadın.
    Veya korcana yedigin gol hatalı
    Emenikeye niye oynamadın diye gözaltına alınıp sorgulanan oyunculara bundan sonra Türkiye de Süper Ligde yapılan bir HATAnın üzerine Gidilmeyecek mi ?
    Hele hele Türk futbolunda , basinda, medyada bukadar akbaba varken , xxx bir maçta hatalı bir gol yiyen kaleci , çok açık net bir golu atamayan futbolcu zan altında kalmayacak mı ?

Temizlik yapıldı herkes cezayı çekti , Ne denilecek böyle hatalara Futbolcu bişey yapmamiştir mi denilecek ? nerden bilicez art niyetli olup olmadıgını ? bana bunu kim açıklayabilir ?
    2011-2012 sezonun şampiyonu şimdiden bana göre şüpheli ? kimse cıkıpta Temiz lig'de temiz şampiyonluk kazandık demesin. Neden şüpheli , Tek bir maçta bile onlarca hata yapılabiliyor , hakem bile hata yapıyor.
    Futbolcunun yapacagi bir hata bile skoru çok net etkilerken bunu nasıl açıklayacaklar ?

Teknik takibe kimse takılmadı lig temizdir mi denilecek , Ha bundan sonra xxx Takımın başkanı yöneticisi , rakip takımın başkanı ve yöneticisiyle artık buluşamayacak !
    xxx takımın başkan veya yöneticisi , xxx takımın başkanını veya yöneticisini Telefonda arayıp konuşamayacak hale gelicek , Cunki dinlendigini bilecek , söyledigi bir kelime başını yakacak...

Gibi Gibi . . .

Bence Türk Futbolunda ilginç bir başlangıc olcağını düşünüyorum, hatalar daha çok konusulacak , Yukarda saydıgım oyuncular emsal olarak gösterilecek sürekli.
    Çok fazla tartışmanın olacagini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Mehmet yıldıza Soruyorlar , Neden ceza sahasındaki pozisyonda topa vuramadın ?
    Sezer'e neden 45 dk oynadın.
    Veya korcana yedigin gol hatalı
    Emenikeye niye oynamadın diye gözaltına alınıp sorgulanan oyunculara bundan sonra Türkiye de Süper Ligde yapılan bir HATAnın üzerine Gidilmeyecek mi ?
    Hele hele Türk futbolunda , basinda, medyada bukadar akbaba varken , xxx bir maçta hatalı bir gol yiyen kaleci , çok açık net bir golu atamayan futbolcu zan altında kalmayacak mı ?

Temizlik yapıldı herkes cezayı çekti , Ne denilecek böyle hatalara Futbolcu bişey yapmamiştir mi denilecek ? nerden bilicez art niyetli olup olmadıgını ? bana bunu kim açıklayabilir ?
    2011-2012 sezonun şampiyonu şimdiden bana göre şüpheli ? kimse cıkıpta Temiz lig'de temiz şampiyonluk kazandık demesin. Neden şüpheli , Tek bir maçta bile onlarca hata yapılabiliyor , hakem bile hata yapıyor.
    Futbolcunun yapacagi bir hata bile skoru çok net etkilerken bunu nasıl açıklayacaklar ?

Teknik takibe kimse takılmadı lig temizdir mi denilecek , Ha bundan sonra xxx Takımın başkanı yöneticisi , rakip takımın başkanı ve yöneticisiyle artık buluşamayacak !
    xxx takımın başkan veya yöneticisi , xxx takımın başkanını veya yöneticisini Telefonda arayıp konuşamayacak hale gelicek , Cunki dinlendigini bilecek , söyledigi bir kelime başını yakacak...

Gibi Gibi . . .

Bence Türk Futbolunda ilginç bir başlangıc olcağını düşünüyorum, hatalar daha çok konusulacak , Yukarda saydıgım oyuncular emsal olarak gösterilecek sürekli.
    Çok fazla tartışmanın olacagini düşünüyorum.

bu yazının altına 10 parmağımla imzamı atarım

• Fenerbahçe düştükten sonra kime ne yahu şikeden falan herkes kardeş kardeş oynar.Biz son maçta yine kaçırsaydık şampiyonluğu sizce bu olaylar yine olacak mıydı?
  • Bunlara ek olarak Rıza ve Mehmet Beşiktaş'a puan kaybettiğinde veya rakiplerden puan çaldığında, aynı şekilde Abdullah Galatasaray'a puan kaybettiğinde ve rakiplerinden puan çaldığında da her zaman olduğundan daha çok konuşulacak.
    sen beni küme düşürdün kavgası yapan bursa-bjk, 8-0 kavgası yapan bjk-gs
    ve sayamayacagımkadar çok örnek biz küme düşünce bitecek gidecek bunların
    tek sorumlusu FB günah keçisi belli.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Arkadaşım boşa kendini paralama biz düşelim sorun kalmaz bu ligde nede olsa
    sen beni küme düşürdün kavgası yapan bursa-bjk, 8-0 kavgası yapan bjk-gs
    ve sayamayacagımkadar çok örnek biz küme düşünce bitecek gidecek bunların
    tek sorumlusu FB günah keçisi belli.

aynen.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.