Şimdi Ara

Türk Emo/Emocore Gruplar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 15 Şubat 2008; 20:18:10 >

• the next highway, since yesterday bunlar ankaralı, istanbuldan da bikaç grup vardıda unuttum isimlerini.
  • buLLet for my vaLentine emocore metaLcore diye geçiyor her yerde ama bana göre öyLe değiL ..dinLemende fayda var iyi bir grup oLduğu kanaatindeyim
    türk değiL ama =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiLdisi -- 15 Şubat 2008; 20:53:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

buLLet for my vaLentine emocore metaLcore diye geçiyor her yerde ama bana göre öyLe değiL ..dinLemende fayda var iyi bir grup oLduğu kanaatindeyim
    türk değiL ama =))

the posion albmü var gzl grup gerçekten
  • napcan
  • Şu sokakta gördüğümüz iğrenç mahukatlara benzeyen kızların müziği mi ?
  • adam bildiğiniz grup var mı demiş???

Varsa söyle , yoksa terket gibi basit bir kural var...Uygulayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Metal Toplulugu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

adam bildiğiniz grup var mı demiş???

Varsa söyle , yoksa terket gibi basit bir kural var...Uygulayın...

+1

senses fail, saosin, mcr , death cab for cutie vsvsvsvs gruplar var dinlediğim yabancı ama hiç türk screamo grubuna rastlamadım bnm gibi emo dinleyenler olabilir die fikir almak istedim bilmiyosanız yorum yapmayın çıkın gidin konudan

quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

the next highway, since yesterday bunlar ankaralı, istanbuldan da bikaç grup vardıda unuttum isimlerini.

Tşkkr ederim dinledim mzklerini gzl mzk yapıolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 17 Şubat 2008; 16:52:01 >

• bide emo punk tarzı istersen second var (pop punk demek daha doğru ama) vanilla var bide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.