Şimdi Ara

Türk denince aklınıza ilk geleni yazın ve çıkın (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahin, dogan
  • rus değildir
    ingiliz değildir
    ermeni değildir.
    çinli değildir
    liberyalı değildir
    aborjin değildir
    meksikalı değildir.

Türk doğu Türkistan daki asil insanlardır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
  • Cesur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M a n t a

quote:

Orijinalden alıntı: Orgone

Hiç birinizde mantık yoktur Türkler aptal deyin kurtulun! İnsan cahilse eşekse her yerde kendisini belli eder, bunun Türk olması ile ne alakası var onu anlamadım. Konuyu açan şahıs burada "http://forum.donanimhaber.com/m_44524741/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44534908 " Mevlanayı küçümsemiş sizde ekmeğine yağ çalın. Ben bir Türk'üm, Araştırırım öğrenirim devamlı ileriye bakarım, insanları düşünür ve saygı duyarım sizin küçümsediğiniz ise kendi düşünceleriniz ile oluşturduklarınızdır. Bir şahıs en salak ülke yazmış , bu ülke neden kaybediyor biliyorum; Kendimizden utandığımız için, kendimize hep daha iyilerini layık gördüğümüz için, diğer ülkeleri kıskandığımız için ve bu ülkenin ekmeğini yiyerek bu ülkeyi arkadan vuran hainler yüzünden. Amerika Irak'a girer anasından emdiği sütü burnundan getirir halk buna karşı geleceğine birbirlerini arkadan vururlar, bu ülkede böyledir işte , savaşacak düşman olmadığı zaman kendimizi düşman yapmak için farklı düşüncelere saldırırız ve kendimizi vururuz. Türk olmak olmamak bir şeyi değiştirmez , kim olursan ol Türklüğün ile Kürtlüğün ile anılmazsın yaptığın işler ile anılırsın. Batı nasıl gelişiyor? Bizim gibi dedikodu yaparak onun bunun düşüncelerini tartışarak değil üreterek büyüyor, bizde o onu demiş bu bunu demiş diye kendi acizliğimize kılıf arıyoruz. Hadi bunları geçtim kurunun yanında yaşıda yakıyorsunuz bari yiğidi öldürün ama hakkınıda verin.

Fazla kasma bebe,
    mevlana Türk değil zaten, önce Türklere saygı duyarım, rum yada ne oldugu belli olmayam kişilere ise sonra,

önce açıgımızı bilelimde bu tarafımızı güçlendirelim ama senin gibi ukalalar bunu istemiyor Türkler hep aşagılansın kendini eleştirmesin dev aynasında görsün diyerek aslında sen gibileri bizi gibi Türkleri aşagılıyorsunuz amacınız ruhnuz ya arap yada sabetaycısınız yazık,

sizlr Türk değilsiniz olmayıda hak etmiyorsunuz zaten.

Ben gerçöek Türküm ya sen soyunu araştır bakalım ne çıkacak ben araştırdım orta asyaya dayanıyor

Emo alfabesi
  • zeka
    cesaret
    kültür
  • ot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jami

quote:

Orijinalden alıntı: obirkahramandı

olmaktan gurur duyduğum ırk

hangi GURUR

sana ne
  • kockoca bir ego ve saçın altındaki boşluk.
  • kabiliyetsiz.
  • nabza göre şerbet
  • Konuyu açan arkadaş aramızdan sıvışmış galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

+1
  • yerinde sayan
  • Körcahil. +koyun
  • rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: erim35
    cahil

neyazıkki +1

+1
  • türk demek türkçe konuşan demektir .ne mutlu türküm diyene
  • Ataturk
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.