Şimdi Ara

Türk Bayrağı'na büyük saygısızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Bayrağı'na büyük saygısızlık

Aydın'da onlarca Türk Bayrağı, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, şehrin merkezinden geçen Tabakhane Deresi'ne atıldı. Vatandaşlar tarafından
    derede görülen bayraklar polis ve itfaiye ekipleri tarafından alınarak, incelenmek üzere Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Henüz kimliği belirlenemeyen ve kişi ya da kişiler tarafından onlarca Türk Bayrağı belirlenemeyen bir vakitte Zafer Meydanı Nazilli Köprübaşı yakınlarında dereye atıldı.

Bugün akşam saatlerinde derenin içinde ulaşılamayacak yerlerde Türk Bayrakları'nı gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, dereye inebilmek için Aydın İtfaiye Müdürlüğü'nden yardım istedi. İtfaiye merdiveni ile dereye inebilen polis, bayrakları alarak incelenmek üzere polis merkezine götürdü.

Türk Bayrakları'nın bu şekilde atıldığını gören bazı vatandaşlar ise, olayın faillerine lanet okuyarak, "Bunu yapanlar şerefsizdir. İnsan bayrağını, canını, kanını buraya atar mı? Bunu yapanlar vatan hainidir" dedi.

Dereye atılan bayrakların Aydın'da bazı resmi kurum ve kuruluşlar ile okulların gönderinden indirilen Türk Bayrakları olduğu tahmin ediliyor. Olay yerie bırakılan poşeti de alan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Olaydan sonra açıklama yapan Aydın Valisi Mustafa Malay, polisin olayla ilgili çalışmalarına çok yönlü olarak devam ettiğini, kanun kapsamında gerekenin yapılacağını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 13 Ekim 2005, 19:56:22 >

• Bunu yapanın Türk vatandaşı olacağını zannetmiyorum desemde çıkabiliyor sütü bozuklar.
  • bunu yapan kesinlikle Türk değildir
  • İ.neler..
  • Ulan akşam akşam yine canımı sıktılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysn89

Ulan akşam akşam yine canımı sıktılar

+999

uff şu an söyledğim küfürleri buraya yazmak istemiyorum çünki 10 gün ban yeriz neyse ben içimden devam edeyim

• yapar adi köpekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRK BAYRAĞI ASMAK YASAK MI ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapar bu şerefsizler.Gözlerine giriyo o bayraklar ya.Allah verecek cezalarını ama.Yine kaç erimiz şehit olmuş.Yazık ya valla.Allah rahmet eylesin...
  • Adiler güçleri ancak buna yetiyor, alçaklıklarını gösteriyorlar her fırsatta...
  • Ya Ramazan Ramazan Bozmayacagim Agzimi Degmez Cunku Bunlara ne desek Az.
  • bunlar satılmışlar...aslında böylelerini konuşmaya değmez ama yinede uyanık olmamız böyle pislikler olduğunu unutmamamız için bu tip haberleri yazıyorum
  • BU İŞLERİN ALTINDA O ÇOK GİRMEK İSTEDİĞİNİZ AB VAR

KÜRTLERİ BÖYLE KULLANIYORLAR........
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SELCHUK_

BU İŞLERİN ALTINDA O ÇOK GİRMEK İSTEDİĞİNİZ AB VAR

Yaşasın AB
    Uygarlaşma yolunda büyük bir adım.AB
    Eğer girmezsek uygar olamayız, bizden adam çıkmaz.Yaşasın AB

Yahu bir devletin Ab'ye gireceğiz demekten başka vaatleri de olmalı.Biraz da ülkemizden bahsetsek ne iyi olur.
    Ab'nin o 12 tane yıldızı rüyalarıma girecek neredeyse
    Sağolsun başımızdaki adamlar bir gün gelip şu Ab'nin faydalarını anlatmadılar.Girecez de girecez.Belli ki emir almışlar
    Üstüne bir de bu tip olayların arkasında Batı'nın olduğunu düşünmek çok acı verici.Göz göre göre..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Ekim 2005, 16:14:49 >

• bu piçlerin hepsnin anasını si....mek lazım
  • bu piçlerin hepsnin anasını si....mek lazım
  • AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ

bu piçlerin hepsnin anasını si....mek lazım
  • .........................................................................................................,
    küfür yazamıom ban yiyecem ama layabilirim

• bu vatan millet gereğini yapınca temizlenecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.